Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

GRabble

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
50 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   ChristosIP4

ChristosIP4

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:ChristosIP4

Δημοσίευση 06/11/2011 - 15:14

Μετά από σχεδόν μία βδομάδα από την παρουσίαση της εφαρμογής, τα σχόλια που συγκέντρωσε είναι πολύ θετικά και σας ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα όμως τη βοήθειά σας προκειμένου να την κάνουμε καλύτερη. Σας παραθέτω τα αιτήματα που άκουσα μέχρι τώρα και θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτά ή και να προσθέσετε κάτι το οποίο δε σκεφτήκαμε μέχρι τώρα.

1. Υποστήριξη iPad
2. Δυνατότητα multi player (είτε μέσω game center είτε με pass and play)
3. Προσθήκη ήχων

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Αν είναι εύκολο να δείτε το γραφικό κομμάτι. Δείχνει "φθηνό" ενώ είναι πολύ καλή προσπάθεια!
Επίσης, διεύρυνση της Β/Δ των λέξεων!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   georgiosdam

georgiosdam

iPH Member

• 318 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 06/11/2011 - 16:08

Θα συμφωνησω κ γω οτι το περιβαλλον ειναι λιγο φτωχο, καο οτι υπαρχουν πολλες λεξεις που δεν τις αναγνωριζει ως σωστες!! Ενα αλλο θεμα ειναι οτι θα επρεπε να μετραει το σκορ σου με ποντους και να τους λεει διπλα ενω ταυτοχρομα παιζεισ οχι απλα να λεει συγχαρητηρια κανατε νεο ρεκορ!! Παντως ειναι πολυ εξυπνο παιχνιδι και πολυ ενφιαφερον!!! Συνεχιστε την καλη δουλεια!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

#48   vmandrak

vmandrak

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 11:20

Δεν με αφηνει να κανω review μου λεει πως θα πρεπει να το εχω αγορασει.Μου το κανει και σε αλλες εφαρμογες που εχω μεσω promo code!
Γνωριζει κανεις κατι?

Απ' όσο γνωρίζω δεν επιτρέπει η Apple reviews και rating από promo codes για να μην υπάρχουν λανθασμένα αποτελέσματα στην ιεραρχία των εφαρμογών. Τα συμπεράσματα δικά σας. Λες και αν σας έδινα 100 promos θα είχα 100 reviews με 5αρια. Anyway...

#49   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 11/11/2011 - 11:23

Απ' όσο γνωρίζω δεν επιτρέπει η Apple reviews και rating από promo codes για να μην υπάρχουν λανθασμένα αποτελέσματα στην ιεραρχία των εφαρμογών. Τα συμπεράσματα δικά σας. Λες και αν σας έδινα 100 promos θα είχα 100 reviews με 5αρια. Anyway...

Και όμως κάνεις λάθος .., σου δίνει ακριβώς μια ώρα από την στιγμή που θα χρησιμοποιήσεις το πρόμο!
(Μετά κλειδώνει!) ;)

#50   vmandrak

vmandrak

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 11:35

Όσον αφορά τις επισημάνσεις σας περί φτωχών γραφικών και διεύρυνση της βάσης των λέξεων έχω να παραθέσω τα εξής: 1.Τα γραφικά μπορεί να μην είναι τα κορυφαία, αλλά δεν περιμένεις από ένα κλασσικό κρυπτόλεξο να έχει τέλεια γραφικά γιατί πολύ απλά δεν τα χρειάζεται. Ούτως ή άλλως όμως βελτιώσεις πάντα χρειάζονται και θα γίνουν σε επόμενα updates. 2.Η βάση όντως περιέχει 275.929 λέξεις! Η ελληνική γλώσσα, που τόσο αμελούμε, είναι τόσο πλούσια που δεν μπορεί να κλειστεί σε καμία βάση δεδομένων. Αναπόφευκτα θα λείπουν λέξεις και μπορεί να είναι και πολύ κοινές. Σκέφτομαι σε επόμενη έκδοση να δίνω τη δυνατότητα προβολής ολόκληρης της βάσης (για να δείτε ότι δε σας κοροϊδεύω για το 275.929 :) ) και ίσως δυνατότητα προσθήκης λέξεων από σας.
Σας ευχαριστώ πάντως για τις επισημάνσεις και να είστε σίγουροι πως τις εκτιμώ και τις λαμβάνω υπ’ όψιν. Άλλωστε όπως έλεγε και ο Γκιωνάκης "μ' αρέσουν οι παρατηρήσεις, διορθώνομαι!" :)

#51   vmandrak

vmandrak

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2011 - 11:38

Και όμως κάνεις λάθος .., σου δίνει ακριβώς μια ώρα από την στιγμή που θα χρησιμοποιήσεις το πρόμο!
(Μετά κλειδώνει!) ;)

Κάτι θα ξέρεις παραπάνω. Εγώ τόσο καιρό μόνο τα μοιράζω ;).

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες