Χμμμμ αυτο δεν το ξερω αλλα παντως μου ειπαν οτι θα εχει και με συνδεσεις! Μηπως ισχυει και για τις επιδοτησεις? Δεν ξερω!!! Εγω πιστευω ταυτοχρονα θα βγει σε ολα τα καταστηματα με διαφορα μερικων ημερων ! Το θεμα ειναι ποσο θα περιμενουμε για να είναι διαθεσιμο και οχι οπως οταν ειχα παρει εγω την πρωτη μερα και είχε 1 συσκευη σε καθε καταστημα και μου το εφεραν απο ενα αλλο καταστημα απο τη βουλιαγμενη στο mall ! γιατι τοτε θα γινει σφαγη !!χαχα !!
Για το θέμα τον επιδοτήσεων ρώτησα χτες και iStorm και Golden-i και ισχύουν τα εξής και για τα δυο:
1. Μπορούν να κάνουν νέες συνδέσεις Vodafone και Cosmote (δεν υπάρχει συνεργασία προς το παρόν με τη Wind) για ιδιώτες και για επαγγελματίες
2. Μπορούν να κάνουν φορητότητα από όλα τα δίκτυα σε Vodafone ή Cosmote για ιδιώτες και για επαγγελματίες
3. Μπορούν να κάνουν ανανεώσεις Vodafone για ιδιώτες και για επαγγελματίες
4. Μπορούν να κάνουν ανανεώσεις Cosmote ΜΟΝΟ για ιδιώτες
Οπότε κανονικά και στο iStorm και στο Golden-i συνδέσεις. (Golden-i έχει βάλει και τα προγράμματα για νέα σύνδεση στα iPhone 4/3GS στο site τους:
http://www.golden-i..../iphonedev.html)
Στην επόμενη ερώτηση γιατί δεν έχουμε pre-orders όπως είπε η Apple μου απάντησαν και οι δύο ότι από τη στιγμή που δεν έχουν ενημέρωση για το πόσα κομμάτια θα παραλάβουν για την Παρασκευή δεν μπορούν να παίρνουν παραγγελίες. Σε περίπτωση που τους ενημερώσουν σύντομα και είναι μεγάλη η ποσότητα που θα παραλάβουν τότε θα το ξεκινήσουν.
Ένα τελευταίο hint: Πάντα να τσεκάρετε το θέμα της επιδότησης σε σχέση με τη φορητότητα. Οι επιδοτήσεις βγαίνουν βάσει της χρήσης που είχατε τον προηγούμενο χρόνο ενώ οι φορητότητες βάσει νέας σύνδεσης.
Π.χ. λέω τώρα τυχαία νούμερα. Εάν κάνετε λογαριασμούς 30 ευρώ το μήνα μπορεί να σας βγεί επιδότηση 60 ευρώ, ενώ σε φορητότητα μπορεί να είναι 100 ευρώ.
Εαν κάνετε λογαριασμούς 100 ευρώ το μήνα (καλός πελάτης) μπορεί τότε η επιδότηση να σας βγεί 300 ευρώ. Η φορητότητα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σε μικρότερα επίπεδα.
Οπότε πάντα τσεκάρετε με τους παρόχους πριν ξεκινήσετε καν να αγοράσετε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο