Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * - - - 7 ψήφοι

appRedeem

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
522 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   invader

invader

iPH User

• 147 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:23

παιδια εχω μια ερωτηση μολισ αρχισα να χρησημοποιω τηνεφαρμογη
η διαδικασια παει κατεβαζεις την εφαρμογη την ανοιγεις και πρεπει και οποσδοιποτε να αφησης και rate για να παρεις τους ποντος ? μπαινουν αυτοματα η χρειαζετε καποιοσ χρονος για να προστεθουν στο λογαριασμο σου ?

edit
α οκ απλα το μπερδεμα ηταν οτι νομιζα οτι αφηνουμνε κομμεντ στο app store

Τελευταία επεξεργασία από: invader, 18/11/2011 - 16:26

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   invader

invader

iPH User

• 147 μηνύματα

Δημοσίευση 18/11/2011 - 16:57

οταν κατεβαζω την εφαρμογη την ανοιγω και μετα παω για rate δν μου βγαζει να την κανω rate. δεν βλεπει οτι την κατεβασα καπως ετσι. το κανει και σε εασσ?

#453   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 19/11/2011 - 20:40

@icsd06099 :

Τα greeklish απαγορεύονται. Το μήνυμα σου διαγραφτηκε. Γράψε αν θέλεις το κείμενο σε ελληνικά πεζά γράμματα. Επίσης θα σε παρακαλέσω να διαβάσεις του κανόνες/όρους χρήσης της κοινότητας.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 19/11/2011 - 20:41

ezgif_com_crop_2.gif

#454   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/11/2011 - 20:52

σε μενα δουλευει μια χαρα, ανανεωνονται οι εφαρμογεσ και επειδη εχω βαλει καιτ το app trailers περνω αρκετους εξτρα ποντους λογο οτι εκει μολισ δεις ενα βιντεο μπορει να δινει 1 cents αλλα αμα κατεβασεις την εφαρμογη που στο λεει ποτε μπορεισ να την κατεβασεις σου δινει ποντους....εχω βγαλει γυρω στα 13 ευρω σε 1,5 εβδομαδα που το κανω use

#455   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2265 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 21/11/2011 - 13:37

Εμένα λειτουργούσε κανονικά εώς ότου πήγα να κάνω login με άλλο username, έκανε κανονικά, και τώρα δεν μπορώ να γυρίσω στον δικό μου λογαριασμό, έχει κανένας καμία ιδέα;

#456   invader

invader

iPH User

• 147 μηνύματα

Δημοσίευση 23/11/2011 - 00:06

σε μενα δουλευει μια χαρα, ανανεωνονται οι εφαρμογεσ και επειδη εχω βαλει καιτ το app trailers περνω αρκετους εξτρα ποντους λογο οτι εκει μολισ δεις ενα βιντεο μπορει να δινει 1 cents αλλα αμα κατεβασεις την εφαρμογη που στο λεει ποτε μπορεισ να την κατεβασεις σου δινει ποντους....εχω βγαλει γυρω στα 13 ευρω σε 1,5 εβδομαδα που το κανω use

το app trailers χρειαζεται και εκει ξανα invite και δημηουργεια κωδικου? γιατι στο app store δν μου εμφανιζει καμια τετοια εφαρμογη

αν ναι, αν μπορεις στειλε ενα invader4 papaki gmail.com

Τελευταία επεξεργασία από: invader, 23/11/2011 - 00:10

#457   nikosvrouch

nikosvrouch

iPH Enthousiast

• 373 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:nikosvr

Δημοσίευση 25/11/2011 - 00:24

το app trailers χρειαζεται και εκει ξανα invite και δημηουργεια κωδικου? γιατι στο app store δν μου εμφανιζει καμια τετοια εφαρμογη

αν ναι, αν μπορεις στειλε ενα invader4 papaki gmail.com

το AppTrailers δεν είναι διαθέσιμο στο ελληνικό AppStore. Φτιάξε ένα account καινούριο στο US Store και θα μπορείς να το κατεβάσεις.

Sent from the iPhone 5 Prototype 128GB.(το βρήκα σε ένα μπαρ)

#458   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2011 - 19:04

Εμένα μου ήρθε αυτό το mail .Εγω app trailer δεν έχω και ούτε το ξέρω .Στο app redeem μπαινω και κατεβαζω τα free και αφηνω feedback .Τι να κανω τώρα ;Ευχαριστω

Hello App Trailer Member,

It has come to our attention that some of our members have been posting their App Trailer nickname in the Apple App Store reviews of some of our sponsored apps.

This is against our polices and we ask that you please edit your review immediately and take our any mention of 'App Trailers' and your App Trailers nickname out of your review of any of apps on the Apple App Store.

We will be monitoring the reviews hourly and unfortunately, will have to suspend any member's account that is still has or is posting their App Trailer nickname in the Apple App Store reviews.

Thanks for your support!

App Trailers

#459   jimaras17

jimaras17

iPH Addict

• 737 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:jimaras17

Δημοσίευση 25/11/2011 - 19:10

Και σε εμένα ήρθε...μάλλον δεν κάνουμε τίποτα :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

#460   alexakisd

alexakisd

iPH Contributor

• 1184 μηνύματα
  • Twitter:@alexakisdim
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:alexakisd@gmail.com

Δημοσίευση 25/11/2011 - 21:24

Εμένα μου ήρθε αυτό το mail .Εγω app trailer δεν έχω και ούτε το ξέρω .Στο app redeem μπαινω και κατεβαζω τα free και αφηνω feedback .Τι να κανω τώρα ;Ευχαριστω

Hello App Trailer Member,

It has come to our attention that some of our members have been posting their App Trailer nickname in the Apple App Store reviews of some of our sponsored apps.

This is against our polices and we ask that you please edit your review immediately and take our any mention of 'App Trailers' and your App Trailers nickname out of your review of any of apps on the Apple App Store.

We will be monitoring the reviews hourly and unfortunately, will have to suspend any member's account that is still has or is posting their App Trailer nickname in the Apple App Store reviews.

Thanks for your support!

App Trailers

αφορά χρήστες της εφαρμογής apptrailers η οποία είναι της ίδιας εταιρείας και λειτουργεί ως application στο iTunes US. εκεί λοιπόν όλοι οι ανεγκέφαλοι αντί να γράψουν ένα review της εφαρμογής απλά γράφουν μηνύματα του τύπου: "γειά σας μάγκες τα σπάει η εφαρμογή είμαι ο μήτσος βάλτε το όνομά μου για να πάρω κανα ποντάκι".......
οπότε αυτούς τους βλάκες έχει βάλει στόχο το συγκεκριμένο μήνυμα

#461   john87

john87

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2011 - 21:42

τις τελευταιες 10 μερες μου σκανε μυτη καινουριες εφαρμογες (σε ipad2) αλλα οι μισες (σχεδον) απο αυτες οταν παταω να τις κατεβασω μου πεταει σφαλμα οτι δεν βρεθηκε το αιτημα μου... Σαν να μην υπαρχουν πουθενα στο appstore!
Εχει συνενατησει κανεις το ιδιο;

Τελευταία επεξεργασία από: john87, 25/11/2011 - 21:42

#462   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2011 - 21:44

αφορά χρήστες της εφαρμογής apptrailers η οποία είναι της ίδιας εταιρείας και λειτουργεί ως application στο iTunes US. εκεί λοιπόν όλοι οι ανεγκέφαλοι αντί να γράψουν ένα review της εφαρμογής απλά γράφουν μηνύματα του τύπου: "γειά σας μάγκες τα σπάει η εφαρμογή είμαι ο μήτσος βάλτε το όνομά μου για να πάρω κανα ποντάκι".......
οπότε αυτούς τους βλάκες έχει βάλει στόχο το συγκεκριμένο μήνυμα

ok κατανοητο ,αλλα σε εμενα γιατι το στειλανε αυτο ,εφοσων δεν εχω καν ασχοληθεί με το θεμα?

Ευχαριστω

#463   koumbouni

koumbouni

iPH Contributor

• 1803 μηνύματα
  • Twitter:@koumbouni
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 25/11/2011 - 21:45

τις τελευταιες 10 μερες μου σκανε μυτη καινουριες εφαρμογες (σε ipad2) αλλα οι μισες (σχεδον) απο αυτες οταν παταω να τις κατεβασω μου πεταει σφαλμα οτι δεν βρεθηκε το αιτημα μου... Σαν να μην υπαρχουν πουθενα στο appstore!
Εχει συνενατησει κανεις το ιδιο;

Είναι εφαρμογές στο αμερικάνικο apple store. Πρέπει να συνδεθείς με αντίστοιχο (Αμερικάνικο) λογαριασμό

#464   john87

john87

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2011 - 21:48

Είναι εφαρμογές στο αμερικάνικο apple store. Πρέπει να συνδεθείς με αντίστοιχο (Αμερικάνικο) λογαριασμό

α μαλιστα...
και πως γινεται αυτο; ::)
και αν το κανω θα εχω τιποτα επιπτωσεις; Για παραδειγμα θα πρεπει να μεταφερω στοιχεια (καρτας, τηλ., κλπ) σε λογαριασμο αλλο;

#465   invader

invader

iPH User

• 147 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2011 - 07:00

α μαλιστα...
και πως γινεται αυτο; ::)
και αν το κανω θα εχω τιποτα επιπτωσεις; Για παραδειγμα θα πρεπει να μεταφερω στοιχεια (καρτας, τηλ., κλπ) σε λογαριασμο αλλο;

γραψε στο google us apple store account how to και ακολουθα τις πολυ απλες οδηγιες για να κανεις ενα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες