Για να καταλαβω ειναι app το οποιο βρησκει σε κοντινες περιοχες τα ασυρματα βδυκτυα και μπορει να σπασει τους κωδικους τους για να κανουμε εισοδο...?Η δημοφιλής υπηρεσία 4square αποκτά έναν ενδιαφέρον "συνεργάτη" ο οποίος σας βοηθάει να εντοπίσετε τα ασύρματα δίκτυα που βρίσκονται σε κοντινά venues, παρέχοντας παράλληλα και το password για να τα χρησιμοποιήσετε!
Το 4sqwifi συγκεντρώνει τα, σχετικά με WiFi passwords, tips που αφήνουν οι χρήστες του Foursquare και στη συνέχεια τα παρουσιάζει φιλτραρισμένα και κατανεμημένα ως προ την απόσταση του χρήστη από το δίκτυο, ώστε να επιλέξετε το κοντινότερο.
Πρόκειται για μία ελληνική προσπάθεια που παρουσιάστηκε στο τελευταίο AppCamp Greece και θεωρούμε ότι θα μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο στο εγγύς μέλλον.
[iTunes link - Τιμή: Δωρεάν]
4sqwifi: Εντοπίστε κωδικούς WiFi δικτύων μέσω foursquare
Δημοσίευση 13/11/2011 - 11:18
Ad
Δημοσίευση 13/11/2011 - 11:29
Για να καταλαβω ειναι app το οποιο βρησκει σε κοντινες περιοχες τα ασυρματα βδυκτυα και μπορει να σπασει τους κωδικους τους για να κανουμε εισοδο...?
Οχι δε σπαει κωδικούς
Διαβασε εδώ για να καταλάβεις
http://www.iphonehel...wifi-follow-up/
Δημοσίευση 13/11/2011 - 20:48
Είμουν στο CERN στην Γενεύη και καλά θα κάνεις να προσθέσεις άλλους 2 που είδα.επίσης δεν έχω σχέση με το foursquare (και όχι 4square)
επίσης δεν μένω στην ελλάδα ώστε να ταυτιστώ με την κατάσταση που επικρατεί
δεν καταλαβαίνω με τη λογική τα λες όλα αυτά και γιατί ασχολούμαι μαζί σου
α, και είναι και hoax εφαρμογη;
πέστο στους Google Engineers που την χρησιμοπιοούν, στον co-founder του Github, τον founder του Crowdbooster, ex-engineers από το Groupon, σε κάποια άτομα μέσα από την ομάδα του Adreesen Horowitz.
και όλα τα 10k άτομα σχεδόν που την κατέβασαν σε λιγότερο από 2 μέρες και την χρησιμοποιούν.
hoax, 100%. sure.
Δημοσίευση 13/11/2011 - 20:53
Δημοσίευση 13/11/2011 - 21:00
Δημοσίευση 13/11/2011 - 21:28
1. Διαβάστε ΤΙ κάνει, όλοι οι hackers της δεκαρας και σταματήστε επιτέλους να ρωτάτε αν σπάει κωδικούς.
2. Σταματήστε επιτέλους την ηλίθια κριτική περί της χρησιμοτητας η όχι κτλ κτλ (πχ είμαι στο δρόμο θέλω να δω κάτι ανοίγω το wifi του διπλανού μαγαζιού στο οποίο δεν έχω καθησει και το βλέπω, και ναι, "κλεβω"για κανα μισαωρο και το wifi στα Starbucks και στα mcdonalds ή όπου αλλού μου ζητάνε εν έτει 2011 καρτουλα με 3 ευρώ για Ίντερνετ μιας ώρας κι ενώ είσαι ΉΔΗ πλελατης τους- έλεος, αυτοί κι αν είναι κλέφτες...) και να προλαβω και την ερωτηση σας, εχω data plan, και μαλιστα μεγάλο... Συμπέρασμα: είναι χρήσιμο, οκ? και στο κάτω κάτω ο άνθρωπος δωρεάν σας το προσφέρει, και προφανώς σπαταλησε χρόνο για να το κάνει... Και καθόλου να μη δουλεύει (όπως μέχρι τώρα σ εμένα :-) γιατί πρέπει να μπινελικωνουμε το developer, δωρεάν μου το δίνει. Αν είχα πληρώσει οκ αλλάζει το πράγμα...
3.Όπως προειπα όταν το ανοίγω μου λέει loading venues και κολλάει εκεί για αρκετή ώρα.... Κάνω κάτι λάθος;
Δημοσίευση 14/11/2011 - 04:52
Παρακολουθώ το τόπικ... Έχω να πω
1. Διαβάστε ΤΙ κάνει, όλοι οι hackers της δεκαρας και σταματήστε επιτέλους να ρωτάτε αν σπάει κωδικούς.
2. Σταματήστε επιτέλους την ηλίθια κριτική περί της χρησιμοτητας η όχι κτλ κτλ (πχ είμαι στο δρόμο θέλω να δω κάτι ανοίγω το wifi του διπλανού μαγαζιού στο οποίο δεν έχω καθησει και το βλέπω, και ναι, "κλεβω"για κανα μισαωρο και το wifi στα Starbucks και στα mcdonalds ή όπου αλλού μου ζητάνε εν έτει 2011 καρτουλα με 3 ευρώ για Ίντερνετ μιας ώρας κι ενώ είσαι ΉΔΗ πλελατης τους- έλεος, αυτοί κι αν είναι κλέφτες...) και να προλαβω και την ερωτηση σας, εχω data plan, και μαλιστα μεγάλο... Συμπέρασμα: είναι χρήσιμο, οκ? και στο κάτω κάτω ο άνθρωπος δωρεάν σας το προσφέρει, και προφανώς σπαταλησε χρόνο για να το κάνει... Και καθόλου να μη δουλεύει (όπως μέχρι τώρα σ εμένα :-) γιατί πρέπει να μπινελικωνουμε το developer, δωρεάν μου το δίνει. Αν είχα πληρώσει οκ αλλάζει το πράγμα...
3.Όπως προειπα όταν το ανοίγω μου λέει loading venues και κολλάει εκεί για αρκετή ώρα.... Κάνω κάτι λάθος;
kill the app from multitasking, reload, repeat if doesn't work, respring/restart phone στη χειρότερη.
πρώτη φορά ακούω για stuck στο loading venues.
το σύνηθες bug είναι στο callback URL μετά το authentication με Foursquare όπου το url/our tumblr page δεν fades away automatically.
sorry for the hassle!
Δημοσίευση 14/11/2011 - 04:53
Είμουν στο CERN στην Γενεύη και καλά θα κάνεις να προσθέσεις άλλους 2 που είδα.
THAT'S awesome, too! You know 'em?
Δημοσίευση 14/11/2011 - 09:52
Δημοσίευση 14/11/2011 - 14:55
Ήταν επιστήμονες και συζητόυσαν το μεσημέρι όπως τρώγαν για την εφαρμογή.THAT'S awesome, too! You know 'em?
Δημοσίευση 27/11/2011 - 13:27
Δημοσίευση 27/11/2011 - 13:51
Δημοσίευση 27/11/2011 - 14:46
Δημοσίευση 28/11/2011 - 11:39
Η εφαρμογή είναι μια χαρά...ΑΛΛΑ..πχ για μένα που δεν έχω ποτέ MB για 3G...Το μόνο αρνητικό είναι οτι θέλει να είσαι Online που στην ουσία εγώ που δεν έχω ποτέ MB για να μπω με 3G δεν μπορώ να μπώ οπότε δεν έχει κάποιο νόημα ...θα έπρεπε τουλάχιστον να κρατάει τα pass απο την τελευταία φορά που μπήκες στην εφαρμογή...θα ήταν απόλυτα χρησιμο έτσι...
αρα δεν υπαρχει..... !
Δημοσίευση 28/11/2011 - 17:15
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες