αυτο ακριβως φιλε μου εγω απο 4 δεν καταλαβα διαφορες τζαμπα τα λεφτααξιζει σε αυτους που ειναι 3G,3Gs εγω μολις το πειρα και σε σχεση με το 3αρι ειναι απιστευτο..!
Τελικά αξιζε η αλλαγή?
Δημοσίευση 14/11/2011 - 21:00
Ad
Δημοσίευση 15/11/2011 - 02:48
Δημοσίευση 15/11/2011 - 03:01
Δημοσίευση 15/11/2011 - 03:21
Δημοσίευση 15/11/2011 - 04:06
ωραιο εργαλειο το 4s αλλα ρε apple..το ιδιο πραμα μας εδωσες παλι με λιγο καλυτερο ηχειο και καμερα!!
Δημοσίευση 15/11/2011 - 10:39
Και εγώ αυτο πιστεύω,ποιος ο λόγος δηλαδή?Αλλο να μην ειχες ποτέ iphone η να είχες το 3gs και αλλο να εχεις το 4άρι και να πάς να πάρεις το 4s,τσάμπα λεφτά και οι μέρες ειναι δύσκολες να δώσεις 200+ ευρώ(με την πωληση του δικου σου 4)για να πάρεις το ίδιο πράγμα με 2-3 εφαρμογές παραπάνω και στο τέλος να έχεις και προβήματα και να λιώνεις στο φόρουμ να βρείς τι φταίει.Τσάμπα κόπος με λίγα λόγια παιδια.Το 4άρι δεν με έχει απογοητεύσει σε τίποτα,ειχα το 3gs και είδα τρελή διαφορά!Μπαταρία-λειρουργία-οθόνη όλα κομπλέ,ενώ με το 4s θα τρωγόμουνα τώρα σίγουρα,δε λέω θέλω το καλύτερο οπως ολοι αλλα απο αυτα που βλέπω και με αυτο που έχω απλα δεν το σκέφτομαι με τίποτα για το S.Για μενα δεν αξίζει προς το παρον η μεταβαση απο 4 σε 4s. Η μπαταρια χειροτερη, διαφορα στην ταχυτητα ανεπαισθητη, το siri αχρηστο, η καμερα καλυτερη μεν αλλα και του 4 βγαζει κορυφαιες φωτο.Το ηχειο μονο ειναι αισθητα καλυτερο.Με αλλα λογια δεν νιωθεις οτι εχεις αλλο τηλεφωνο αν ησουν κατοχος 4ριου.
Δημοσίευση 15/11/2011 - 10:42
Εγώ ψήφισα οχι γιατι όπως είπα "απλά δεν αξίζει".Άραγε, όλοι αυτοί που ψηφίζουν όχι, όντως πήραν το 4s και δεν είδαν πολλές διαφορές ή έχουν το 4 και απλά ψηφίζουν όχι για να νιώθουν καλά που δεν πήραν το 4s ;
Δημοσίευση 15/11/2011 - 11:14
Δημοσίευση 15/11/2011 - 11:25
Άραγε, όλοι αυτοί που ψηφίζουν όχι, όντως πήραν το 4s και δεν είδαν πολλές διαφορές ή έχουν το 4 και απλά ψηφίζουν όχι για να νιώθουν καλά που δεν πήραν το 4s ;
Εισαι πολύ σωστός. Εγω έχω το 4 και έλεγα ότι δεν θα αναβαθμίσω, όχι γιατί πιστευω ότι δεν αξίζει αλλά για άλλους προσωπικους λόγους (με εχει φαει το κορίτσι να παμε Παρίσι μεχρι τα χριστούγεννα).
Πριν από δυο μέρες όμως το πήρε ο πατέρας μου και από τότε με έχει τρελάνει και εμένα. Η ταχύτητα του ειναι αισθητα πιο καλή. Ακόμα και στο ανοιγμα των απλών εφαρμογων. Εγω προσωπικα θελω τα παντα να γινονται παρα πολυ γρήγορα και πλεον μου φαινεται σαν να κολλαει αιωνια το 4 και μου σπαει τα νευρα λες και εχει γινει πιο αργο τις τελευταιες δυο μερες. Το ιντερνετ σαφως πιο γρηγορο (ενα ενα τα δευτερολεπτα που μπαινεις πιο γρηγορα για βαλτα ποσα μαζευονται...), η φωτογραφικη λογικο ειναι να ειναι καλυτερη και επειδη βγαζω απειρες φωτογραφιες αλλα ποτε δεν μπορω να συνηθισω να κουβαλαω μαζι μου την ψηφιακη παντα βγαζω με το κινητο μου οποτε η αναβαθμιση θα ειναι πλεονεκτημα. Για το σημα δεν με πολυενδιαφερει μιας και με το 4 δεν ειχα ποτε προβλημα και η μπαταρια δεν με απασχολει γιατι υπαρχουν φορες που το 4 το φορτιζω και δυο και τρεις φορες την ημερα αναλογα με την χρηση αλλα σιγουρα καθε βραδυ το εχω στην μπριζα οποτε δεν με απασχολει καθολου (εξαλλου αν ηθελα να κραταει η μπαταρια μια εβδομαδα δεν θα επαιρνα smartphone). Αρα καταλλήγουμε ότι ήδη εχει δρομολογηθει η αγορα του 4s από μενα και ειμαι σιγουρος ότι δεν προκειται να το μετανιωσω καθολου. Οσο μικρες και αν ειναι οι διαφορες, δεν παυει να ειναι αναβαθμιση. Εξάλλου αν τα ιδια χαρακτηριστικα ειχαν μπει σε ενα καινουργιο καλουπι ολοι οσοι λενε οτι δεν ειναι γρηγορο... και η καμερα σιγα... και η μπαταρια τελειωνει... θα λεγανε ΟΥΑΟΥ γρηγορο, φανταστικη καμερα κτλ.... οποτε δεν ειμαστε και πολυ αντικειμενικοι..
Αυτα από μένα, την καλημερα μου σε όλους και όλες!!
Δημοσίευση 15/11/2011 - 11:30
Αν σου περισσεύουν και γουστάρεις να τα σκάσεις πας και παίρνεις το 4s
Αν δεν τα έχεις μένεις εκεί που είσαι
Κάποιος μπορεί να βρει ένα σωρό δικαιολογίες για να το πάρει ....ή το αντίθετο!
Δημοσίευση 15/11/2011 - 11:40
Δημοσίευση 15/11/2011 - 12:44
σωστός!!!Το θέμα είναι απλό
Αν σου περισσεύουν και γουστάρεις να τα σκάσεις πας και παίρνεις το 4s
Αν δεν τα έχεις μένεις εκεί που είσαι
Κάποιος μπορεί να βρει ένα σωρό δικαιολογίες για να το πάρει ....ή το αντίθετο!
ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα
Δημοσίευση 15/11/2011 - 13:01
(offtopic) Σε βλέπω να τρως "παντόφλα" χα χαΕισαι πολύ σωστός. Εγω έχω το 4 και έλεγα ότι δεν θα αναβαθμίσω, όχι γιατί πιστευω ότι δεν αξίζει αλλά για άλλους προσωπικους λόγους (με εχει φαει το κορίτσι να παμε Παρίσι μεχρι τα χριστούγεννα).
Πριν από δυο μέρες όμως το πήρε ο πατέρας μου και από τότε με έχει τρελάνει και εμένα. Η ταχύτητα του ειναι αισθητα πιο καλή. Ακόμα και στο ανοιγμα των απλών εφαρμογων. Εγω προσωπικα θελω τα παντα να γινονται παρα πολυ γρήγορα και πλεον μου φαινεται σαν να κολλαει αιωνια το 4 και μου σπαει τα νευρα λες και εχει γινει πιο αργο τις τελευταιες δυο μερες. Το ιντερνετ σαφως πιο γρηγορο (ενα ενα τα δευτερολεπτα που μπαινεις πιο γρηγορα για βαλτα ποσα μαζευονται...), η φωτογραφικη λογικο ειναι να ειναι καλυτερη και επειδη βγαζω απειρες φωτογραφιες αλλα ποτε δεν μπορω να συνηθισω να κουβαλαω μαζι μου την ψηφιακη παντα βγαζω με το κινητο μου οποτε η αναβαθμιση θα ειναι πλεονεκτημα. Για το σημα δεν με πολυενδιαφερει μιας και με το 4 δεν ειχα ποτε προβλημα και η μπαταρια δεν με απασχολει γιατι υπαρχουν φορες που το 4 το φορτιζω και δυο και τρεις φορες την ημερα αναλογα με την χρηση αλλα σιγουρα καθε βραδυ το εχω στην μπριζα οποτε δεν με απασχολει καθολου (εξαλλου αν ηθελα να κραταει η μπαταρια μια εβδομαδα δεν θα επαιρνα smartphone). Αρα καταλλήγουμε ότι ήδη εχει δρομολογηθει η αγορα του 4s από μενα και ειμαι σιγουρος ότι δεν προκειται να το μετανιωσω καθολου. Οσο μικρες και αν ειναι οι διαφορες, δεν παυει να ειναι αναβαθμιση. Εξάλλου αν τα ιδια χαρακτηριστικα ειχαν μπει σε ενα καινουργιο καλουπι ολοι οσοι λενε οτι δεν ειναι γρηγορο... και η καμερα σιγα... και η μπαταρια τελειωνει... θα λεγανε ΟΥΑΟΥ γρηγορο, φανταστικη καμερα κτλ.... οποτε δεν ειμαστε και πολυ αντικειμενικοι..
Αυτα από μένα, την καλημερα μου σε όλους και όλες!!
Δημοσίευση 15/11/2011 - 13:02
Δημοσίευση 15/11/2011 - 13:06
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες