Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Τί θα αγοράζατε iPad 2 ή iPhone 4S

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
61 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Τί θα αγοράζατε iPad 2 ή iPhone 4S

Τί θα αγοράζατε iPad 2 ή iPhone 4S

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#46   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/12/2011 - 14:27

δεν θυμαμαι πως λεγεται αλλα εχει 60 ευρώ ,θα το βρεις....

Θα το ψάξω, απλά πραγματικά όσο και να το χρειάζομαι το flash δεν νομίζω να δώσω 60 ευρώ!
Επειδή πολύ απλά μου την σπάει να παίρνω μία συσκευή 500 ευρώ και να δίνω άλλα τόσα ώστε να κάνει τα βασικά!
Δεν έχω κάτι απέναντι στο iPad, εγώ έτσι και αλλιώς το ήθελα απεγνωσμένα απλά πάνω σε τέτοια θέματα και τιμές ψάχνω πάντα την πιο φθηνή αν όχι δωρεάν λύση!

Τελευταία επεξεργασία από: SubGam3R, 12/12/2011 - 14:28

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   CCGio

CCGio

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Twitter:@GSargiannidis
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 12/12/2011 - 14:27

Πάρε το 4S (Μιας και βγήκε τώρα και δεν έχει καμία σχέση με το 3GS) και του χρόνου παίρνεις το iPad 3

#48   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/12/2011 - 14:29

Καλα εχετε μπερδεψει τα φλας..ο ενας μιλαει για το φλας της καμερας ο αλλος για το flash των σελιδων...
Οσο για το note που αναφερθηκε...εχει πολυ πλακα. Προσπαθουσε ενας πωλητης στο πλαισιο να μας πεισει οτι ειναι σουπερ για τηλεφωνο..
Απλα αξιζει να σημειωσω οτι το κραταγαμε με 2 χερια για να μιλησουμε και στην τσεπη φυσικα δεν χωραγε..
Οποτε αν μιλαμε για smartphone το note παει στην κατηγορια smartπαντοφλα..
Κατά τ'αλλα ομολογω εντυπωσιακο αλλα πρεπει να διαχωριζουμε που ξεφευγουν τα πραγματα.

#49   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2011 - 14:30

Θα το ψάξω, απλά πραγματικά όσο και να το χρειάζομαι το flash δεν νομίζω να δώσω 60 ευρώ!
Επειδή πολύ απλά μου την σπάει να παίρνω μία συσκευή 500 ευρώ και να δίνω άλλα τόσα ώστε να κάνει τα βασικά!
Δεν έχω κάτι απέναντι στο iPad, εγώ έτσι και αλλιώς το ήθελα απεγνωσμένα απλά πάνω σε τέτοια θέματα και τιμές ψάχνω πάντα την πιο φθηνή αν όχι δωρεάν λύση!

Εχεις δίκιο αλλα αυτα τα δημιουργησε ο κύριος STEVE JOBS

#50   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2011 - 14:31

Καλα εχετε μπερδεψει τα φλας..ο ενας μιλαει για το φλας της καμερας ο αλλος για το flash των σελιδων...
Οσο για το note που αναφερθηκε...εχει πολυ πλακα. Προσπαθουσε ενας πωλητης στο πλαισιο να μας πεισει οτι ειναι σουπερ για τηλεφωνο..
Απλα αξιζει να σημειωσω οτι το κραταγαμε με 2 χερια για να μιλησουμε και στην τσεπη φυσικα δεν χωραγε..
Κατά τ'αλλα ομολογω εντυπωσιακο αλλα πρεπει να διαχωριζουμε που ξεφευγουν τα πραγματα.

Λεπτομερειες που λεει και ενας φίλος σημασια εχει η επικοινωνια :lol: :lol:

#51   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2011 - 14:32

*επικοινωνεια

#52   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 681 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/12/2011 - 14:33

Δαγκωτό Iphone πουλάς και το 3gs κανένα 250αρι εύκολα και είσαι κύριος

#53   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1121 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 12/12/2011 - 14:35

Ειχα και εγω το 3gs και πηρα το 4s προχθες
Ομως δεν θα με χαλαγε να εμενα με το 3gs και να επερνα ενα ipad 2
Αλλη φαση η ταμπλετα... :)

#54   Ngobreak

Ngobreak

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:Ngobreak

Δημοσίευση 12/12/2011 - 14:40

Παρε ipad 2 σε μαυρο για να φενετε πιο μεγαλη η οθονη η αλλιος περιμενε να βγει το ipad 3 που λενε σε 3-4 μηνες ειναι ντως αλλη φαση πιο μεγαλη οθονη και μπορεις να βλεπεις και τσο....ς και περιοδικα και οτι θες :lol: ενοω το αλλο τα δειχνει ολα μικρα ..το iphone 4s το εχω μονο για gps τραγουδια στο δρομο και τηλ. Που το οποιο μπορεις να το κανεις και στα 3gs

Τελευταία επεξεργασία από: Ngobreak, 12/12/2011 - 14:44

#55   stefplak

stefplak

iPH User

• 116 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2011 - 15:15

Εγω πιστευω οτι η αγορα μιας συσκευης εξαρταται και απο τις αναγκες που εχεις.Προσωπικη γνωμη μου ειναι οτι οποιος ειναι κατοχος iphone 3gs και πανω θα ειναι λαθος να αγορασει και ipad.Ημουν και εγω σε αυτο το διλλημα αλλα ως κατοχος 4s θεωρησα υπερβολη το Ipad 2 γιατι πολυ απλα θα εκανα την ιδια δουλεια αλλα σε μεγαλυτερο μεγεθος οθονης...Καλυτερα να αγορασεις με λιγα χρηματα παραπανω ενα φορητο της apple εφοσον και εαν τον χρειαζεσαι....
Απο την αλλη εαν δεν ειχα τιποτα απο τα 2 παλι Iphone θα διαλεγα γιατι ειναι ευχρηστο και δεν χρειαζεται να βγαζεις 10 ιντσες οθονη καθε φορα για να κανεις την δουλεια σου .

#56   skipper03

skipper03

iPH User

• 171 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2011 - 15:26

Την επιδότηση από vodafone μπορείς να την κάνεις πιστωτικό στο Πλαίσιο και να πάρεις ό,τι έχει το Πλαίσιο... και τηλεόραση ακόμα..

Eγώ στη θέση σου να πω την αλήθεια θα παιρνα iPhone 4s αν είχα το 3Gs... τεράστια διαφορά.. αν είχες το 4 θα σου λεγα iPad 2

φιλε αληθεια μπορει να γίνει αυτο το πραγμα??Δεν είχα ιδέα!!

#57   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5732 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 12/12/2011 - 15:33

φιλε αληθεια μπορει να γίνει αυτο το πραγμα??Δεν είχα ιδέα!!

ναι φυσικά και γίνεται..

Sent from my iPhone using Tapatalk

#58   JohnHasio

JohnHasio

iPH Contributor

• 1268 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 12/12/2011 - 15:38

Εντάξει ρε συ , χαλάρωσε!! :P Είναι παντοφλίτσα, αλλά όχι και έτσι όπως το λες!!
Σιγά μην χρειάζονται και 2 άτομα να το κουβαλήσουν!! Απλά είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ ταμπλέτας και κινητού!! ;)
Υπάρχουν πολλοί που λόγο δουλειάς θέλουν μεγαλύτερη οθόνη για να κάνουν τις δουλειές τους!
Πιστεύω ότι είναι κατάλληλο για επαγγελματίες, αλλά και για multimedia τύπους που θέλουν ν' απολαμβάνουν στην οθονάρα τα βίντεο, τα παιχνίδια και ότι άλλο!!
Αναρτημένη εικόνα

#59   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2011 - 15:46

Εντάξει ρε συ , χαλάρωσε!! :P Είναι παντοφλίτσα, αλλά όχι και έτσι όπως το λες!!
Σιγά μην χρειάζονται και 2 άτομα να το κουβαλήσουν!! Απλά είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ ταμπλέτας και κινητού!! ;)
Υπάρχουν πολλοί που λόγο δουλειάς θέλουν μεγαλύτερη οθόνη για να κάνουν τις δουλειές τους!
Πιστεύω ότι είναι κατάλληλο για επαγγελματίες, αλλά και για multimedia τύπους που θέλουν ν' απολαμβάνουν στην οθονάρα τα βίντεο, τα παιχνίδια και ότι άλλο!!
Αναρτημένη εικόνα

oποιος θελει συζητηση για android να πάει στο φορουμ για ανδροειδη :lol:

#60   vagreek

vagreek

iPH User

• PipPip
  • 160 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2011 - 15:53

Οποιος το παρει και το δουλεψει θα καταλαβει ποσο αστεια ειναι αλλα smartphones μπροστα του.
Galaxy note για σοβαρο smartphone και ipad 2 για tablet (αυτο παλι δεν εχει ανταγωνισμο στις ταμπλετες, παιζει μονο του) και τελος ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες