Ο χρήστης 'chrisostomos', στις 11 Dec 2011 - 20:54, έγραψε:
Φίλε μου αν είναι έτσι αξίζει, μπορείς να δώσεις κάποιο link η να μου πεις πώς να το αναζητήσω στο ebay?
οριστε φιλε μου
http://www.ebay.com/...=item3f10c5b020Ο χρήστης 'MarkKnopfler', στις 11 Dec 2011 - 20:54, έγραψε:
Νόμιζα ότι κάνει πάνω από 5 ευρώ.Εσύ λόγω δουλειάς μπορεί να το χρειάζεσαι να κόψεις κάρτες πολλές αλλά κάποιος που το θέλει για μια;
Τελοσπάντων αυτό που σου είπα δεν το είπα για να το παίξω έξυπνος σε καμμία περίπτωση...
εννοείται φιλε μου
εδω ανταλλαγη αποψεων κανουμε
ολοι θελουμε να βοηθησουμε
ετσι εκανα και εγω και σας εδειξα εναν φθηνο και πανευκολο εργαλειο
Ο χρήστης 'iMarilina', στις 11 Dec 2011 - 20:55, έγραψε:
150 σιμ? ε αμα το κανεις εμποριο φανταζομαι αξιζει. 4 σιμ ειχα στη ζωη μου και απο αυτες δε χρειαστηκε καμια κοψιμο μεχρι το iphone (και εδωσα 5 ευρω να την παρω).
Οποτε για μενα (και τους υπολοιπους που δεν ειναι μαστορες και εχουν πελατεια οπως εσυ που πιθανως να θελει και κοψιμο της καρτας τους) ειναι ισως αχρηστο το εργαλειο.
Δεν ειπε κανεις για το πανακριβο. Απλα ειπα η πλεον αχρηστη αγορα, και πιστευω για τον ιδιωτη που θα το χρησιμοποιησει μια φορα, οντως ειναι αχρηστο.
λογικο δεν ειναι Μαριλινα
η δουλεια μου ειναι αλλωστε
γιατι να μην βοηθησω τους φιλους μας
δειχνοντας τους ενα εργαλειο φθηνο και λειτουργικο εργαλειο που δεν τους αφηνει περιθωρια λαθους
και μπορουνε να βοηθησουν με αυτο και καποιο αλλο φιλαρακι που ειναι κοντα τους...
μην μου τσατιζεσαι
καλη καρδια...
Τελευταία επεξεργασία από: batjump, 11/12/2011 - 23:06