Φιλικά τελείως, ξεκόλλα με την μπαταρία και απόλαυσε το κινητό με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Κατέβασε ό,τι από θες απ' το Cydia και γενικά στήσε το τηλέφωνο όπως το θες και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα αυτονομίας.
Αν έπεφτε 10% σε 5 λεπτά θα σου έλεγα κάτι τρέχει.
Αν σταματήσεις να το σκέφτεσαι θα δεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εννοειται φιλικα και εγω, δε ειμαι ψειρας απλα το παρατηρησα. Και φυσικα χαιρομαι το κινητακι μου!
----------------
Είμαι σε 4.3.3 jb (Iphone 4, 32gb) και σκέφτομαι να πάω σε 5.0.1 untethere.
Ποια βήματα να ακολουθήσω για να μην έχουμε error κτλ?
είμαι σχετικός, απλά δεν θέλω να μπλέξω σε error.
η 5.0.1 έχει bugs ή να κάτσω εκεί μου είμαι?
έχω σκεφτεί τα εξής βήματα:
1. Κατεβάζω το latest itunes version
2. βάζω καθαρό host file ή σβήνω τα gs.apple στο host file, σβήνω το host file του tiny umbrella, και κάνω επανεκίνηση
3. Βαζω το iphone σε dfu mode και ανοίγω το itunes
4. Το αναγνωρίζει και πατάω shift restore για να βρω την 5.0.1 ios (που λεχω κατεβάσει ήδη)
5. Κάνει update ( ελπίζω χωρίς error), και set up as new
6. Τέλος
7. ξεκινάω JB
Αυτα ειναι ακριβως τα βηματα που πρεπει να κανει καποιος και εκανα στο τελος και εγω. Σβησε τον server της Apple απο το hosts file στο C/windows/system32/drivers/etc πριν κανεις οτιδηποτε. Αν δεν το κανεις θα σου βγαλει στην αναβαθμιση error 3194. Αν το σβησεις οσες φορες και να κανεις update το firmware δε θα σου βγαλει κανενα προβλημα.
Οταν με το καλο κανει boot το κινητο θα σου πει να διαλεξεις Διαμορφωση Ως καινουριο iPhone, συγχρονισμο μεσω iCloud (απαπα!) και με το iTunes αν θυμαμαι καλα. Επελεξε το πρωτο. Αν στην αναβαθμιση του 5.0.1 το κινητο εχει ακομα τις εφαρμογες, κανε ακομα μια φορα Update thn ιδια 5.0.1.
Στο redsnow βαλτο στο DFU mode πριν το next. θα ακουσεις δυο ηχους απο το κινητο. Μολις το βαλεις σωστα το Redsnow θα πατησει μονο του το next και θα συνεχισει...
Στο τελος αν σου κανει συνεχομενα boot με το μηλαρακι καντι ξανα update to firmware.