Κυκλοφόρησε: iOS 5.0.1 Untethered Jailbreak
Ad
Δημοσίευση 02/01/2012 - 11:58
ναι τωρα θα πρεπει να το βαλω παλι στο itunes κ set up as new κ μετα ξανα σπασιμο;Σου δείχνει 4GB ελεύθερο χωρίς να έχεις περάσει τίποτα?
Έπρεπε να είχες κάνει Set Up As New.
Δημοσίευση 02/01/2012 - 14:35
Δημοσίευση 02/01/2012 - 14:46
αν το βαλουνε αυτο περναει απο το bakuck up και τις σπασμενες;Στο iPhone έχεις κατεβάσει το AppSync??
Δημοσίευση 02/01/2012 - 16:35
Εγώ είμαι κάτοχος ενός 3GS, κολλημένου στην 4.1 j/b γιατί ...δουλεύει άψογα και δεν είχα καμία όρεξη να το πειράξω! Τώρα όμως με το iOS 5 με τρώει ο κ*λος μου να χάσω ένα ολόκληρο πρωινό Κυριακής για να αναβαθμίσω!
Οι ερωτήσεις είναι 2:
1. Αξίζει με 3GS; Μήπως γίνει αργό και δύσχρηστο όπως το 3G όταν βγήκε το iOS 4;
2. Γνωρίζω αρκετά τη διαδικασία update αν έχεις j/b: Αρχίζουμε με backup, μετά restore, set up as new, iOS 5.0.1 και μετά j/b και επαναφορά αρχείων. Είναι πολύ χρήσιμος και ο οδηγός σας.
α. Αξίζει να κάνεις backup μέσα από το iTunes ή από το iPhoneBackupExtractor (αν και υποψιάζομαι ότι το δεύτερο είναι χρήσιμο μόνο αν έχεις σώσει με τη βοήθεια του πρώτου);
β. Υπάρχουν εφαρμογές (πχ. Guitar Hero) που είναι κατεβασμένες από Installous και ακόμα χειρότερα έχουν data packs (τραγούδια) κατεβασμένα και τοποθετημένα manually μέσα στο file structure του i, μέσω FunBox... Τέτοιου είδους δεδομένα (όπως αντίστοιχα επίπεδα στο Angry Birds, κατεβασμένο από Installous) γίνεται να επανέλθουν χωρίς πρόβλημα; Ή πρέπει χειροκίνητα να τα βγάλω να τα σώσω στο laptop και μετά να τα επαναφέρω στο i;
Ευχαριστώ πολύ.
Δημοσίευση 02/01/2012 - 16:42
2. α. Κάνε Back up από iTunes και χρησιμοποιείς μετά το iPhoneBackupExtractor για να πάρεις αρχεία που δεν θα περαστούν με sync(όπως τα SMS)
β. Υπάρχει ακόμα το installous και οι εφαρμογές. Μπορείς να τα σώσεις μέσω iFunbox και τα saves των παιχνιδιών μέσω DataDeposit (από Cydia).
Δημοσίευση 02/01/2012 - 16:50
Ειχα κανει 4.3.3 JB με snowbreeze σε iphone 4. τωρα προσπαθω με τον οδηγο του τοπικ να κανω restore 5.0.1 μεσω itunes για να κανω jb με redsnow και μου βγαζει σφαλματα 1600, 1601.
Εκανα αντικατασταση το host. αλλα παλι τιποτα. καμια ιδεα?
Δημοσίευση 02/01/2012 - 16:58
καλη χρονια παιδες! μπορει να με βοηθησει καποιος?
Ειχα κανει 4.3.3 JB με snowbreeze σε iphone 4. τωρα προσπαθω με τον οδηγο του τοπικ να κανω restore 5.0.1 μεσω itunes για να κανω jb με redsnow και μου βγαζει σφαλματα 1600, 1601.
Εκανα αντικατασταση το host. αλλα παλι τιποτα. καμια ιδεα?
Επανεκκίνηση PC έκανες?
Από ότι κατάλαβα βάζεις custom ipsw, το βάζεις σε pwnedDFU το iPhone?
Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 02/01/2012 - 16:59
Δημοσίευση 02/01/2012 - 17:16
Επανεκκίνηση PC έκανες?
Από ότι κατάλαβα βάζεις custom ipsw, το βάζεις σε pwnedDFU το iPhone?
εκανα επανεκινηση, αλλα δεν εβαλα σε pwnedDFU τοη συσκευη. Θα την βαλω μεσω redsnow και θα ξαναστειλω.
Δημοσίευση 02/01/2012 - 17:44
εκανα επανεκινηση, αλλα δεν εβαλα σε pwnedDFU τοη συσκευη. Θα την βαλω μεσω redsnow και θα ξαναστειλω.
παλι τα ιδια, με σφαλμα 1600. καμια αλλη ιδεα?
Δημοσίευση 02/01/2012 - 18:28
Οι ερωτήσεις είναι 2:
1. Αξίζει με 3GS; Μήπως γίνει αργό και δύσχρηστο όπως το 3G όταν βγήκε το iOS 4;
2. Γνωρίζω αρκετά τη διαδικασία update αν έχεις j/b: Αρχίζουμε με backup, μετά restore, set up as new, iOS 5.0.1 και μετά j/b και επαναφορά αρχείων. Είναι πολύ χρήσιμος και ο οδηγός σας.
α. Αξίζει να κάνεις backup μέσα από το iTunes ή από το iPhoneBackupExtractor (αν και υποψιάζομαι ότι το δεύτερο είναι χρήσιμο μόνο αν έχεις σώσει με τη βοήθεια του πρώτου);
β. Υπάρχουν εφαρμογές (πχ. Guitar Hero) που είναι κατεβασμένες από Installous και ακόμα χειρότερα έχουν data packs (τραγούδια) κατεβασμένα και τοποθετημένα manually μέσα στο file structure του i, μέσω FunBox... Τέτοιου είδους δεδομένα (όπως αντίστοιχα επίπεδα στο Angry Birds, κατεβασμένο από Installous) γίνεται να επανέλθουν χωρίς πρόβλημα; Ή πρέπει χειροκίνητα να τα βγάλω να τα σώσω στο laptop και μετά να τα επαναφέρω στο i;
Ευχαριστώ πολύ.
1. Εννοείται πως αξίζει. Την έκανα από χθες και όλα οκ.
2α. Backup μέσω iTunes. Κρατάει οτιδήποτε υπάρχει στο κινητό (και τα SMS), εκτός φυσικά ότι έχει περαστεί με jailbrake.
2β. Τα είπε ο nikoz87
Τελευταία επεξεργασία από: dragonfighter, 02/01/2012 - 18:35
Δημοσίευση 02/01/2012 - 18:37
Δεν είναι σε όλους τους κατόχους 3GS παραδεισένιο το 5.0.1
Το αντίθετο θα έλεγα...
http://www.iphonehel...post__p__804075
Καλή χρονιά σε όλους και ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!
Εγώ είμαι κάτοχος ενός 3GS, κολλημένου στην 4.1 j/b γιατί ...δουλεύει άψογα και δεν είχα καμία όρεξη να το πειράξω! Τώρα όμως με το iOS 5 με τρώει ο κ*λος μου να χάσω ένα ολόκληρο πρωινό Κυριακής για να αναβαθμίσω!
Οι ερωτήσεις είναι 2:
Ευχαριστώ πολύ.
Δημοσίευση 02/01/2012 - 18:39
παλι τα ιδια, με σφαλμα 1600. καμια αλλη ιδεα?
1. Έχεις καλή σύνδεση internet?
2. Πληκτρολόγησε σε οποιονδήποτε browser το gs.apple.com και κοίτα τι σου βγάζει! Αν βγάζει σελίδα της Apple τότε είναι σίγουρα καθαρά τα host!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες