[Oδηγός Win / Mac ] Πως να κάνετε untethered jailbreak στην iOS 5.01 με Redsn0w 0.9.10b1
Ad
Δημοσίευση 06/01/2012 - 17:29
σε κάποια σελίδα διαβασα για μια εφαρμογή μέσω cydia για να μπορέσει να διαβάσει τις εφαρμογές, δεν θυμάμαι πως λέγεται, νομίζω appsynch ή κατι τέτοιο αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω
Τελευταία επεξεργασία από: grttsou, 06/01/2012 - 17:36
Δημοσίευση 06/01/2012 - 18:08
Δημοσίευση 06/01/2012 - 21:04
θα κατεβασεις απο cydia το appsync for ios 5 για να μπορεσεις να περασεις τις σπασμενες εφαρμογες σου στο κινητο...με το έβαλα πάνω στο itunes ξεκινησε συντομισμό όπως το είχα ρυθμίσει να κάνει, μια μια τις εφαρμογές που είχα κατεβασει απο installus μου τις "πετάει" βγάζοντας το μηνυμα "συγχρονισμός itunes, απέτυχε η αγκατάσταση του τάδε..."
σε κάποια σελίδα διαβασα για μια εφαρμογή μέσω cydia για να μπορέσει να διαβάσει τις εφαρμογές, δεν θυμάμαι πως λέγεται, νομίζω appsynch ή κατι τέτοιο αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω
Δημοσίευση 06/01/2012 - 21:16
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και την κατανόηση που δείχνετε στην ασχετοσύνη μας...
Δημοσίευση 06/01/2012 - 21:50
View PostAltus, on Yesterday, 11:03 PM, said:
martinikiss , με το itunes δοκιμασε κατι πο6υ εκανα εγω.
Αν εχεις το app του itunes δοκιμασε να το βγαλεις εκτος και δοκιμασε να το τρεξεις. Μπορει να στο τρεξει κανονικα.
Το ιδιο προβλημα ειχα με το Kiosk ή newsstand. Το ειχα μεσα σε ενα φακελο του FolderEnhancer και δεν ανοιγε καν. Μολις το εβγαλα μεσα απο το φακελο, voila, η εφαρμογη του Newsstand (κιοσκ) ετρεξε αμεσως!
Με το iBooks αν δεν το εχεις σε φακελο απλα κατεβασε το tweak του Cydia που λεγεται iBooks Fix2. Δουλεψε τελεια σε εμενα και ετσι και το iBooks ειναι ΟΚ!
View Posttpal12, on Yesterday, 11:23 PM, said:
Επειδή εχω το ιδιο προβλημα με το ibooks τι πρεπει να κανουμε απο το itunes γιατι δεν καταλαβα
Oύτε εγω καταλαβα ακριβως τι εννοει ο φιλος... :/ παντως το iBooks δε το χω σε φακελο... Αλλα περιεργο γτ να μη παιζει
Νομιζω παιδια οτι ειναι ολοφανερο τι πρεπει να κανετε...
Πρεπει να βρειτε και να κατεβασετε στο κινητο σας το fix iBooks 2 και να το εγκαταστησετε. Μολις κανετε respring το iBooks θα λειτουργει κανονικοτατα!!! απλα βρειτε το!!!
Δημοσίευση 06/01/2012 - 22:02
Νομιζω παιδια οτι ειναι ολοφανερο τι πρεπει να κανετε...
Πρεπει να βρειτε και να κατεβασετε στο κινητο σας το fix iBooks 2 και να το εγκαταστησετε. Μολις κανετε respring το iBooks θα λειτουργει κανονικοτατα!!! απλα βρειτε το!!!
γτ δλδ. ειναι στανταρ οτι δε δουλευουν τα iBooks ?
κανονικα τα κατεβασα
κανονικα τα διαβαζω
κανονικα λειτουργουν
iPhone 4 . 5.0.1 untethered jb
Τελευταία επεξεργασία από: niav, 06/01/2012 - 22:04
Δημοσίευση 07/01/2012 - 00:58
Όλα ΟΚ! Άψογος!Τίποτα φίλε μου, αλλά κάνε ένα τεστάκι στο PC, άνοιξε ένα browser και γράψε gs.apple.com ! Αν σε πάει στη σελίδα του Cydia τότε πρέπει να "καθαρίσεις" τα hosts, αν σε πάει σε σελίδα της Apple τότε είναι καθαρά τα hosts!
Για να "καθαρίσεις" τα hosts, ένας άλλος τρόπος είναι να κατεβάσεις το Tiny Umbella και να πας στο tab "Advanced" εκεί ξετίκαρε το "Set hosts to Cydia ob Exit" και μετά κλείσε το Tiny!
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Δημοσίευση 07/01/2012 - 06:33
γτ δλδ. ειναι στανταρ οτι δε δουλευουν τα iBooks ?
κανονικα τα κατεβασα
κανονικα τα διαβαζω
κανονικα λειτουργουν
iPhone 4 . 5.0.1 untethered jb
τι φαση δλδ σε αλλους δουλευουβ σε αλλους οχι πως γινεται αυτο??
Εβαλα ifix 2 και παλι δε δουλευει
Παιζει να αναβαθμιστει το iBooks και να δουλευει
Ασχετο αλλα για να βγαλω το ifix2 ,παω cydia και το βγαζω??
γτ μαζι με αυτο μπηκε και κατι αλλο βγαινουν αυτοματα και μαζι η οχι?
Δημοσίευση 07/01/2012 - 16:31
Αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο οδηγό.
Ενώ μπαίνει σε dfu mode και κανει downloading το jailbrake, μετά στην επόμενη οθόνη σαν console μου βγάζει ένα Error:
Mounting rootfs as read-only..
ERROR!
AppleBCMWLANCore:handleIOKitBusyWatchdog(): Error. No successful firmware download after 60000ms!! Giving up
Εχω iPhone 4 με firmware 5.0.1
Κατα την εγκατάσταση το Cydia το έχω πάντα επιλεγμένο, χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση του redsnow 0.9.10b3.
Κάτι τελευταίο που παρατήρισα είναι οτι αφου τρέξω το redsnow, πατήσω jailbrake, μπεί σε dfu mode και μου βγάλει την εικόνα που έχει ticked το install cydia πανω πάνω σαν αναγνώρισει συκευής λέει: Select options for iPhone 3.1_5.0.1_9A405.
Δέν έπρεπε να λέει iPhone4?
Σας ευχαριστώ πολύ.
Δημοσίευση 07/01/2012 - 16:35
δοκιμασε αλλη θυρα usb,και κανε μια επανεκiνηση στο pc
Δημοσίευση 07/01/2012 - 17:12
Δημοσίευση 07/01/2012 - 17:24
Τώρα σε τι κατάσταση είναι?
Με το τελευταίο RedSn0w κάνε. Το b3.
οκ θα προσπαθήσω. Thanks!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες