Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Χρόνος Αναμονής = Χρόνος Χρήσης

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
35 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   YiorgosA

YiorgosA

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/12/2011 - 14:17

Φίλε μου iFrit σε ευχαριστώ πολύ.
Αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος, θα κάνω ένα Set Up As New και ο Θεός βοηθός.

Το μόνο που με απασχολεί ιδιαίτερα είναι, αν μετά απο το σετάρισμα, τα δεδομένα που υπάρχουν στο iCloud (ΟΧΙ τα backup), θα συγχρονιστούν με το iPhone, ή επειδή θα είναι άδειο, θα μου τα διαγράψει και απο εκεί, και θα τρέχω και δεν θα φτάνω;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   ifrit

ifrit

iPH Contributor

• 1238 μηνύματα
  • Twitter:@ifritakos
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ifrit

Δημοσίευση 30/12/2011 - 14:22

Τα περιεχόμενα του iCloud δεν θα πειραχτούν, μην ανησυχείς γι' αυτό!

#33   YiorgosA

YiorgosA

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 30/12/2011 - 16:18

Έγινε το Restore, και μετά Set Up As New.
Συγχρόνισα τα δεδομένα με το iCloud, και πέρασα και τις εφαρμογές απο το iTunes.
Ε λοιπόν, συνεχίζει το ίδιο βιολί. :(

#34   YiorgosA

YiorgosA

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 30/12/2011 - 18:12

Κάτι που είχα ξεχάσει να αναφέρω.
Απο την ημέρα που παρατήρησα το φαινόμενο με τους χρόνους, απο τα πρώτα πράγματα που έκανα, ήταν να βάλω το iPhone σε Flight Mode. Το είχα αφήσει κανά 10λεπτο έτσι, και παρατήρησα ότι δεν είχε αλλάξει κάτι στους χρόνους. Οπότε και το επανέφερα στην κανονική λειτουργία.

Σήμερα, μετά το Restore, κοίταξα λίγο πιο εντατικά τις ρυθμίσεις τοποθεσίας. Απο εκέι απενεργοποίησα τα Location Services για την εφαρμογή My Data Manager.
Απο εκείνη την στιγμή και μετά, ''φαινεται'' πως διορθώθηκε το ζήτημα, και οι χρόνοι μετριούνται κανονικά. Τονίζω το ''φαίνεται'' γιατί όπως έχω προαναφέρει, υπήρχαν στιγμές που μέτραγε ότι ήθελε, και όπως ήθελε.

Θα το παρακολουθήσω, και θα επανέρθω με ασφαλή συπεράσματα, απλά το αναφέρω αρχικά, για να το λάβει υπόψιν του και κάποιος άλλος που πιθανόν να αντιμετωπίζει παρόμοιο θέμα.

#35   ioannidisphysio

ioannidisphysio

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2012 - 01:23

Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από μένα.
Πριν περίπου μια βδομάδα αγόρασα το 4S αλλά δεν το χρησιμοποίησα ακόμη γιατί έχω και 4άρι. Διαπίστωσα πως το ποσοστό της μπαταρίας κατεβαίνει πολύ γρήγορα σε σχέση πάντα με το 4 και πως στη χρήση χρεώνει κάποιες ώρες χωρίς να χρησιμοποιώ το κινητό και έχοντας κλείσει τα πάντα από το multitask. Αυτό που με ανησυχεί είναι πως κάνει αυτή την κατανάλωση χωρίς να έχω βάλει κάρτα, επομένως δεν ευθύνεται η αναζήτηση σήματος. Δηλαδή ο χρόνος αναμονής είναι σωστός, αλλά ο χρόνος χρήσης υπερβολικά μεγάλος. Τι μπορεί να φταίει;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

#36   YiorgosA

YiorgosA

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2012 - 16:37

Λοιπόν επανέρχομαι για να επιβεβαιωσω ότι ο υπαιτιος για το πρόβλημα ήταν το my data manager.

Όσο ήταν ανοιχτό το location service για την συγκεκριμένη εφαρμογή, ο χρονος χρησης ισοδυναμούσε με τον χρόνο αναμονης. Τόσες μέρες μετά, και με κλειστό το location για το συγκεκριμένο app, δεν μου ξανά παρουσιάστηκε αυτό το ζήτημα.

Οπότε όσοι το έχετε εγκαταστήσει, κοίταξε το μήπως οφείλεται και σε αυτο το battery drain που υπάρχει λόγο της συνεχούς χρησης.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες