Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

3g δεν ανοιγει

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
5 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   sfedonas88

sfedonas88

iPH newbie

• 43 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/01/2012 - 18:44

καλησπερα!!μολισ εκανα restore to 3g που εχω κατεβασα redsnow 0.9.9b8 και το αρχειο ipsw κανω κανονικα οτι πρεπει για να γινει το jb αλλα καποια φαση μου γραφει οτι αποσυνδεθηκε το καλωδιο και σβηνει το κινητο και τωρα δεν αναβει μια βοηθεια πριν το πεταξω στον τοιχο και το στειλω απο κι πουρθε!!!!
ευχαριστω

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/01/2012 - 18:47

καλησπερα!!μολισ εκανα restore to 3g που εχω κατεβασα redsnow 0.9.9b8 και το αρχειο ipsw κανω κανονικα οτι πρεπει για να γινει το jb αλλα καποια φαση μου γραφει οτι αποσυνδεθηκε το καλωδιο και σβηνει το κινητο και τωρα δεν αναβει μια βοηθεια πριν το πεταξω στον τοιχο και το στειλω απο κι πουρθε!!!!
ευχαριστω

Κρατά πατημενο το power και το home μαζί κανά 10 σεκ και μετα απο τα 10 απλα κρατά 3 σεκ το power μάλλον έχει κολλήσει σε dfu mode. Μάλλον το pc σου δε είχε το driver οπότε το reds now to έχασε. Μπορείς να δοκιμασίες και απεύθειας πάλι το jb να δεις τι θα κάνει,

Τελευταία επεξεργασία από: xarisk, 04/01/2012 - 18:48

#3   sfedonas88

sfedonas88

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2012 - 18:48

το δοκιμασα αλλα τπτ!!!

#4   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1878 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2012 - 18:49

το δοκιμασα αλλα τπτ!!!

Δοκίμασε άλλη USB το έχει κάνει και σε μένα. Πρέπει να δεις αν θα το βρει ο υπολογιστής και κάνει εγκατάσταση τα drivers του dfu

#5   sfedonas88

sfedonas88

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2012 - 18:52

Δοκίμασε άλλη USB το έχει κάνει και σε μένα. Πρέπει να δεις αν θα το βρει ο υπολογιστής και κάνει εγκατάσταση τα drivers του dfu

τωρα ανοιξε θα με τρελανει..να δοκιμασω αλλο redsnow?ποιο πρωτεινεις?και κατι αλλο για να μην ανοιγω και αλλο θεμα ενω κανει sync itunes δεν μου περναει τισ εφαρμογες που εχω αποθηκευση!!!

#6   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1878 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2012 - 18:59

τωρα ανοιξε θα με τρελανει..να δοκιμασω αλλο redsnow?ποιο πρωτεινεις?και κατι αλλο για να μην ανοιγω και αλλο θεμα ενω κανει sync itunes δεν μου περναει τισ εφαρμογες που εχω αποθηκευση!!!

Καταρχήν είναι 3g όχι 3gs εστι? τις εφαρμογές τις σπασμένες για να τις περασει πρέπει να έχεις βαλει τον ινσταλουσσς

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες