Να σας πω και γω την ιστορια μου.Επειδη χρονια σαν χρηστης whatsup και επειδη εβλεπα οτι οι προσφορες τις πλεον ειναι αδικαιολογητες,επεισα και την κοπελα μου να κανουμε συμβολαιο.Παω λοιπον σε καταστημα oteshop και λεμε τι θελουμε,συμβολαια και λοιπα και τις λεω οτι θελω 4s 32GB(μιας και η κοπελια εχει ηδη 4αρι )και μου λεει δεν μπορουμε να προχωρησουμε εχει ελειψη.Λεω και γω να ψαρωσω την υπαλληλο στην κοπελα μου αστο παμε vodafone που εχει ετοιμοπαραδοτο,και καπακια μου λεει η υπαλληλος δεν παιζει σημερα θα βρουμε.Μα πως τις λεω αφου μου ειπες απο φεβρουαριο.Μου λεει τωρα κοιταω σε ποια υπαρχει και αν δεν ειναι δεσμευμενο θα το εχεις αυριο.Καλα λεω εγω.Και οντως!Με παιρνει την επομενη και μου λεει ειναι εδω μπορεις να περασεις να παραλαβεις.Τελος καλο λοιπον.Απλα μολις κοιταξα το serial number στην apple μου ελεγε οτι εχει ξεκινισει η εγγυηση απο δεκεμβρη.Ειναι κανεις γνωστης επι του θεματος;;;(το τηλεφωνο το πηρα μεσα γεναρη)
Δες στο κουτί της συσκευής σου, από την πίσω μεριά αν γράφει τίποτα κάτω από το barcode του serial number για να σιγουρευτείς ότι δεν είναι κανένα demo!!