Ανα πασα στιγμη μπορεις να ζητησεις αντιγραφο.. Η υπογραφη έχει σημασία .. Και να τους το πεις δεν θα χάσεις τίποτα.. Μην ανησυχείς.. Αντίγραφο έχουν κι αυτοίοκ, απλα δεν το εχω, και ουτε περυσι μου ειχαν δωσει, παλι..μονο υπογραφες, περνω κινητο και φευγω...ποτε δεν μου εχουν δωσει απ οτι θυμαμαι..
τελοςπαντων αφου δεν χρειαζεται καπου να το εχω και εγω ειναι οΚ
Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση !!
Μονομερής αύξηση Cosmote και σπάσιμο συμβολαίου
Δημοσίευση 25/01/2012 - 01:35
Ad
Δημοσίευση 25/01/2012 - 01:35
στη 3 σελιδα, πισω γραφει με μικρα γραμματα, την ανακοινωση και την καταγγελια συμβασης εντος ενος μηνα αζημιως!!
Απιστευτο.....τωρα το ειδα..
Δημοσίευση 25/01/2012 - 01:37
Όπως σας στο είπα από την αρχή.. Πίσω από τη δεύτερη σελίδα κάθε μήνα σας γράφουν ανακοινώσεις,,. Αυτό ισχύει και στη vodafone και στην cosmote.. Μην το ξεχνάτεπαιδιαααα, χχαχα..μολις ειδα παλι των πρωτο μου λογαριασμο προσεκτικα..
στη 3 σελιδα, πισω γραφει με μικρα γραμματα, την ανακοινωση και την καταγγελια συμβασης εντος ενος μηνα αζημιως!!
Απιστευτο.....τωρα το ειδα..
Δημοσίευση 25/01/2012 - 01:53
Δημοσίευση 25/01/2012 - 01:54
Συνεχίζει να ισχύει κανονικά.. Δεν αλλάζει αυτό.. Καμία σχέση δεν έχει.οσο αφορα την εγγυηση της συσκευης μετα την διακοπη του συμβολαιου ,τι γινεται ,γνωρισει κανειςΑν κολλησει κανα home button??
Δημοσίευση 25/01/2012 - 02:00
Δημοσίευση 25/01/2012 - 02:02
Θα έχω το νου μου και μόλις κάνει την παραμικρή αλλαγή το κόβω και το γυρνάω σε 12μηνο.
Δεν είναι ότι δεν θέλω να έχω συμβόλαιο, είναι ότι οι 24 μήνες είναι πολλοί και όταν βγει το iphone 5 δεν θα παίζει επιδότηση αν έχω το 24μηνο...
Δημοσίευση 25/01/2012 - 02:04
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν υπέγραφα για 18μηνο για το 4s, Ας είναι καλά η Cosmote και τα δωράκια τηςΕγώ αυτές τις μέρες υπογράφω 24άμηνο με τη Vodafone.
Θα έχω το νου μου και μόλις κάνει την παραμικρή αλλαγή το κόβω και το γυρνάω σε 12μηνο.
Δεν είναι ότι δεν θέλω να έχω συμβόλαιο, είναι ότι οι 24 μήνες είναι πολλοί και όταν βγει το iphone 5 δεν θα παίζει επιδότηση αν έχω το 24μηνο...
Δημοσίευση 25/01/2012 - 02:09
Εγώ αυτές τις μέρες υπογράφω 24άμηνο με τη Vodafone.
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν υπέγραφα για 18μηνο για το 4s, Ας είναι καλά η Cosmote και τα δωράκια της
δεν εχω αλλα +(για σημερα ) αλλα το βαζω απο εδω!
θα προσπαθησω να κρατηθω με καρτα, εξαλου τι 45 ευρω παγιο, τι 30 ευρω καρτα το μηνα, και οσο χαλασω..κερδισμενος παραμένω..
Δημοσίευση 25/01/2012 - 02:11
To μεγάλο μείον για εμένα στα καρτοκινητά είναι η έλλειψη 3G ίντερνετ.δεν εχω αλλα +(για σημερα ) αλλα το βαζω απο εδω!
θα προσπαθησω να κρατηθω με καρτα, εξαλου τι 45 ευρω παγιο, τι 30 ευρω καρτα το μηνα, και οσο χαλασω..κερδισμενος παραμένω..
Γιατί μπορεί οι εταιρείες να δίνουν πακέτα ίντερνετ, αλλά μόνο μέσω EDGE/GPRS...
Δημοσίευση 25/01/2012 - 02:12
Γενικα τα καρτοκινητα ειναι μονο για οσους δεν χρησιμοποιουν πολυ το κινητο και ιδιαιτερα οχι για κατοχους smartphone...To μεγάλο μείον για εμένα στα καρτοκινητά είναι η έλλειψη 3G ίντερνετ.
Γιατί μπορεί οι εταιρείες να δίνουν πακέτα ίντερνετ, αλλά μόνο μέσω EDGE/GPRS...
Δημοσίευση 25/01/2012 - 02:16
οποτε αυριο σας λεω και εγω τα νεα μου
Δημοσίευση 25/01/2012 - 02:19
Ε αποκλειεται καλυτερη προσφορα από το να το κάνεις κάρτα και μετά από έναν μήνα ξανά σύνδεση με νέα επιδότηση ή έκπτωση στο πάγιο αντί επιδότησης..βεβαια αν αυριο πρωι που θα τους παρω, μου κανουν καμια σουπερ ουαου αντιπροταση, θα κρινω αναλογως.
οποτε αυριο σας λεω και εγω τα νεα μου
Δημοσίευση 25/01/2012 - 02:32
ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις και την συνομιλια, καθως και τον χρηστη που ανοιξε το τοπικ και μας ενημερωσε!
Καλο βραδυ!
Δημοσίευση 25/01/2012 - 02:52
πηγα πρωτα στον Γερμανο ο οποιος μου ειπε οτι δεν μπορει να μου δωσει καποιο χαρτι...
οποτε δεν το πολυεψαξα και πηγα απευθείας στην πηγή!!! Cosmote Shop
εκει ο πωλητής μου ειπε οτι θα πρεπει να επιστρέψω το ποσο της επιδότησης πισω
οταν ομως του ειπα οτι το θελω γραπτώς αυτο για να το δωσω στην ΕΕΤΤ πηρε τηλ τα κεντρικα και εκει του ειπαν να δεχτεί την αίτηση καταγγελίας και απλα να πρόσθεση γραπτώς οτι ο υπογεγραμμένος δεν αποδεχετε τα τελη απομειωσης λογω αλλαγής του τιμοκαταλόγου της Cosmote.
βεβαια το γεγονος οτι ειναι Αιτηση εμενα με τρομαζει λιγο.. και εαν απορρίψουν? εγω προσοπηκα θα περιμενω το τελευταιο παγιο απο το νουμερο που ακυρωσα και μετα θα προβω σε νεα συνδεση... γενικα με φοβιζει λιγο το ολο concept μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες