Μονομερής αύξηση Cosmote και σπάσιμο συμβολαίου
Δημοσίευση 25/01/2012 - 02:57
Έχετε σύμβαση και ο ένας από τους δύο εμπλεκόμενους αθετεί τους όρους. Άρα ο άλλος έχει δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασης.
Αν τους πας στα δικαστήρια τους παίρνεις και τα σώβρακα....
Ad
Δημοσίευση 25/01/2012 - 03:15
κ δηλαδή από ότι κατάλαβα να μην τους δώσω κ φράγκο ?
ευχαριστω να πω ?
Δημοσίευση 25/01/2012 - 03:18
Δημοσίευση 25/01/2012 - 03:20
να ρωτήσω k εγώ κάτι εγω εκανα σύνδεση δυο αριθμούς 18 + 24 μήνες πήρα το 4s 13/12/11 κ έχω απλιτορο το λογαριασμό θα πρέπει να τον εξοφλήσω πρώτα η θα μου κάνουν νούμερα
ευχαριστω να πω ?
Ναι πρέπει να εξοφλησεις...
Τελευταία επεξεργασία από: DooMDiveR, 25/01/2012 - 03:20
Δημοσίευση 25/01/2012 - 03:28
Ναι πρέπει να εξοφλησεις...
δηλαδή αύριο πληρώνω στον γερμανό κ μετά κάνω κ μια διακοπή...
καλή φάση... όνειρο ζω μην με ξυπνάτε..........
μακάρι να είναι όπως τα λέτε κ νάνε καλά ο άνθρωπος που το ανέβασε εδώ για να το προλάβω έστω κ τελευταία μέρα
Δημοσίευση 25/01/2012 - 03:43
παίζει να γίνει και καμία άλλη αλλαγή δηλαδή ?Εγώ αυτές τις μέρες υπογράφω 24άμηνο με τη Vodafone.
Θα έχω το νου μου και μόλις κάνει την παραμικρή αλλαγή το κόβω και το γυρνάω σε 12μηνο.
Δεν είναι ότι δεν θέλω να έχω συμβόλαιο, είναι ότι οι 24 μήνες είναι πολλοί και όταν βγει το iphone 5 δεν θα παίζει επιδότηση αν έχω το 24μηνο...
Δημοσίευση 25/01/2012 - 03:48
δηλαδή αύριο πληρώνω στον γερμανό κ μετά κάνω κ μια διακοπή...
καλή φάση... όνειρο ζω μην με ξυπνάτε..........
μακάρι να είναι όπως τα λέτε κ νάνε καλά ο άνθρωπος που το ανέβασε εδώ για να το προλάβω έστω κ τελευταία μέρα
Δεν ειναι αυριο η τελευταία μέρα ακούστηκε οτι έχει πάρει παράταση ως της 3 φεβρουαρίου και στα κεντρικά έτσι μου είπαν .
Ναι πολύ απλά φίλε χωρίς κανένα ενδιασμό . απλα ζήτα και εσύ γραπτή εγγυηση οτι δεν θα σου ζητηθεί το ποσό της επιδότησης για να καλύψεις τις αμφιβολίες σου
Δημοσίευση 25/01/2012 - 04:04
παίζει να γίνει και καμία άλλη αλλαγή δηλαδή ?
αυτό με το παραμικρή νομίζω ότι δεν το μπορείς γιατί κάτι είδα που έγραφε ότι το κόστος πρέπει να είναι πάνω από τον προϋπολογισμό που βγάζουν η τράπεζες στο τέλος του χρώνου η κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι ακριβως κ δεν ξέρω αν μας πιάνει κ εμάς αυτός....
το λέει στους ορους 12.4 ήταν νομίζω δεν θυμάμαι ακριβώς
Δημοσίευση 25/01/2012 - 04:12
αυτό με το παραμικρή νομίζω ότι δεν το μπορείς γιατί κάτι είδα που έγραφε ότι το κόστος πρέπει να είναι πάνω από τον προϋπολογισμό που βγάζουν η τράπεζες στο τέλος του χρώνου η κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι ακριβως κ δεν ξέρω αν μας πιάνει κ εμάς αυτός....
το λέει στους ορους 12.4 ήταν νομίζω δεν θυμάμαι ακριβώς
Δέν το έπιασα αυτο ?Δεν κατάλαβα εννοώ !
Δημοσίευση 25/01/2012 - 04:22
Δέν το έπιασα αυτο ?Δεν κατάλαβα εννοώ !
12.4 Εντος 1 μηνα απο την ανναγκελια της αυξησης των τελων κλησεων ο συνδρομητης δικαιουται την παρουσα συμβαση...κτλ 12.6 σε καθε περιπτωση καταγκελιας της παρουσας συμβασης εκ μερους του συνδρομητη ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ του συνδρομητη προς την cosmote ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ που δεν εχει αποσβεσθει συμφονα με οσα αναγραφονται στην αιτηση του συνδρομητη!
είναι στους ορους συμβολαίου η συνεχεια του 12.4 λέει αυτό που είπα... ψάξε στην κεντρική σελίδα τις cosmote κάτω κάτω θα το βρείς...
Δημοσίευση 25/01/2012 - 05:22
Ετσι ειναι μην σε τρομαζει.. Απλως τι εκανες; Το εκανες whats up ή φορητοτητα; Ο,τι και να το κανες θα πρεπει να περιμενεις 1 μηνα πριν κανεις νεα συνδεση στην κοσμοτε.εγω πηγα και το εκανα σημερα!
πηγα πρωτα στον Γερμανο ο οποιος μου ειπε οτι δεν μπορει να μου δωσει καποιο χαρτι...
οποτε δεν το πολυεψαξα και πηγα απευθείας στην πηγή!!! Cosmote Shop
εκει ο πωλητής μου ειπε οτι θα πρεπει να επιστρέψω το ποσο της επιδότησης πισω
οταν ομως του ειπα οτι το θελω γραπτώς αυτο για να το δωσω στην ΕΕΤΤ πηρε τηλ τα κεντρικα και εκει του ειπαν να δεχτεί την αίτηση καταγγελίας και απλα να πρόσθεση γραπτώς οτι ο υπογεγραμμένος δεν αποδεχετε τα τελη απομειωσης λογω αλλαγής του τιμοκαταλόγου της Cosmote.
βεβαια το γεγονος οτι ειναι Αιτηση εμενα με τρομαζει λιγο.. και εαν απορρίψουν? εγω προσοπηκα θα περιμενω το τελευταιο παγιο απο το νουμερο που ακυρωσα και μετα θα προβω σε νεα συνδεση... γενικα με φοβιζει λιγο το ολο concept μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο...
Δημοσίευση 25/01/2012 - 05:23
Τους λογαριασμου φυσικα και θα τους ξοφλησεις.. Δεν εχει σχεση αυτο..ευχαριστω αν θες λες.. Αν θες μπορεις και να μην πεις.. Δεν ειναι αναγκη να τον πληρωσεις πρωτα και μετα να κανεις φορητοτητα ή καρτοκινητο.. Το κανεις και σου ρχεται μετα κατευθειαν εκκαθαριστικος λογαριασμος στο σπιτι σουνα ρωτήσω k εγώ κάτι εγω εκανα σύνδεση δυο αριθμούς 18 + 24 μήνες πήρα το 4s 13/12/11 κ έχω απλιτορο το λογαριασμό θα πρέπει να τον εξοφλήσω πρώτα η θα μου κάνουν νούμερα
ευχαριστω να πω ?
Τελευταία επεξεργασία από: Alex0077, 25/01/2012 - 05:24
Δημοσίευση 25/01/2012 - 05:26
Φυσικα και θα γινει.. Σχεδον καθε 2 μηνες γινονται.. Ακομα και 10 λεπτα να αυξησει πχ τη χρεωση για τον τηλεφωνητη ή το roaming.. Πάλι μπορεις να κανεις καταγγελια αζημιως..παίζει να γίνει και καμία άλλη αλλαγή δηλαδή ?
Δημοσίευση 25/01/2012 - 05:28
Ωραια και πού κολλαει αυτο και το άλλο με τις τραπεζες που λες που δεν ισχυει κι ολας; Δεν καταλαβα.. Τα χεις μπερδεψει λιγο12.4 Εντος 1 μηνα απο την ανναγκελια της αυξησης των τελων κλησεων ο συνδρομητης δικαιουται την παρουσα συμβαση...κτλ 12.6 σε καθε περιπτωση καταγκελιας της παρουσας συμβασης εκ μερους του συνδρομητη ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ του συνδρομητη προς την cosmote ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ που δεν εχει αποσβεσθει συμφονα με οσα αναγραφονται στην αιτηση του συνδρομητη!
είναι στους ορους συμβολαίου η συνεχεια του 12.4 λέει αυτό που είπα... ψάξε στην κεντρική σελίδα τις cosmote κάτω κάτω θα το βρείς...
Δημοσίευση 25/01/2012 - 06:25
Τελευταία επεξεργασία από: glypti, 25/01/2012 - 06:25
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες