Παιδια, φυσικα αν ειναι τεραστιο το ποσο να καταγγειλεις την συμβαση. Τα 15" ειναι γιατι ειμαστε κομπλεξικοι και ελληναρες και μας εμαθαν να κανουμε οτι κομπινα υπαρχει για να περνουμε τζαμπα πραμα. Ξαναλεω, αν το κανουν 50-100 ατομα σε ολη την ελλαδα δεν θα δωσουν σημασια, αλλα αν τους "τσουξει" να δειτε πως θα κινηθουν δικαστικα, γιατι αποκλειεται ολοκληροι κολλοσοι τετοιων εταιριων, να μην το εχουν προβλεψει και να εχουν νομικη προστασια, και σιγουρα θα βρουν ενα "παραθυρακι" και θα αντιστρεψουν τα παντα, και τοτε θα εχει να πληρωσει και ο κοσμος και δικαστικα εξοδα. Επειδη εχω δει για 100 ευρω υπολοιπο, ο αλλος τελικα να πληρωνει 714 ευρω απο μια οφειλη που το επαιζε "κινεζος" μετα τα δικαστικα και μπλαμπλα, θα ελεγα απλα να ειστε επιφυλακτικοι, μην σκασει κανενα εξωδικο καμια μερα και κλαιτε.
Προς θεου, δεν ειμαι ο mr. perfect και εγω εχω με την σειρα μου "κλεψει" το κρατος γιατι ετσι μας μαθαινουν, αλλα οταν πηγαινεις γυρευοντας, τοτε να περιμενεις και τις συνεπειες.
Για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα, άλλο το να κλέβεις το δημόσιο π.χ. εφορία κι άλλο να ΑΣΚΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ σε ένα συμβόλαιο που έχεις υπογράψει!!!!
Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβετε!
Δεν είναι κομπίνα, κακομοιριά όμως είναι να κάθεσαι και να δέχεσαι ότι αλλαγή γουστάρει να κάνει η τράπεζα/εταιρεία κινητής/εταιρεία παροχής ρεύματος/κλπ σε συμβόλαια που δεν έχεις συντάξει εσύ αλλά τα υπόγραψες...!!!
''Κομπίνα'' για μένα είναι π.χ. είναι να γράφεις τις αλλαγές στο πίσω μέρος του λογαριασμού τις αλλαγές και να δίνεις 1 μήνα περιθώριο να απαντήσει ο άλλος.
Το είπα και πιο πάνω, είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δεν μπορώ να διανοηθώ καν να πράξω το ίδιο από σεβασμό στους πελάτες μου!
Το σωστό θα ήταν να μας πουν ότι οι αλλαγές σε εσάς θα ισχύουν ΑΦΟΥ λήξουν τα συμβόλαιά σας αλλά όχι τα θέλανε όλα!!!!!
Διώξτε τη ραγιάδικη (δεν το λέω σε κανένα προσωπικά) συμπεριφορά και μην αφήνετε να σας φέρονται όπως τους καπνίσει.
Μην φοβάστε τις μεγάλες εταιρείες, σίγουρα όλα γίνονται για να κονομάνε αλλά κι εμείς μπορούμε να αντιδράσουμε.
Το πιο σημαντικό για το τέλος, η ισχύς εν τη ενώσει...!!!