ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
Θεωρώ ότι τώρα που η apple είδε το jailbreak θα βγάλει νέο firmware για να κλείσει την τρίπα που εκμεταλεύτηκε ο Geohot.
Τι πρέπει να κάνουμε τώρα ώστε σε περίπτωση restore να προστατέψουμε το jailbreak μας εφόσον βγει νέα version?
Πρέπει να πάρουμε κάπως τα ECID files (δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτά);
Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουμε για να ξέρουμε ότι πάντα τουλάχιστον θα είμαστε σε θέση να κάνουμε restore με jailbrake τουλάχιστον στην
υπάρχον version (3.1.2).
ΥΓ: Δεν μιλάω για θέμα διατήρησης unlock, αναφέρομαι στα κινητά που είναι αγορασμένα από ελλάδα και έγειναν για πρώτη φορά jailbrake με blackra1n .
Διαβάζω κάτι και γιαυτό ο project που λέει να βιαστούμε αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει πολλά πράγματα http://thefirmwareum...la.blogspot.com
kinakos, το έχουμε ρωτήσει τόσες φορές και εγώ και οι άλλοι όμως δεν βλέπω απάντηση...
Δεν ξέρει κανείς στο forum να μας πει?
Παιδιά σας παρακαλώ εσείς που ξέρετε παραπάνω σε αυτά τα πράγματα βοηθήστε και εμάς η δώστε μας κάποιο link με οδηγίες τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε. Δεν θέλουμε σε περίπτωση restore να περάσουμε πάλι τα ίδια και να μην μπορούμε να γυρίσουμε στην 3.1.2 έκδοση.
Πρέπει να κρατήσεις τα signatures του shsh
Όταν μπαίνω στο Cydia πάνω πάνω στην οθόνη γράφει αυτό
This device has a 3.1 ECID SHSH on file, αυτό σημαίνει οτι το Cydia έχει κρατήσει τα signatures του shsh ήδη από μόνο του? Γιατί εγώ δεν έκανα τίποτα μόνο Jailbreak με το Blackra1n έκανα και μετά κατεβασα το Cydia.
Και πες ότι έχω signatures του shsh στο Cydia και πρέπει να κάνω restore, πως και που διαλέγω την παλιά μου έκδοση (3.1.2) και όχι αυτη που μου προτείνει με το ζόρι το iTunes?
φτιαχνεις ένα custom firmware με το pwnage tool για να έχεις την πολυτέλεια του restore
το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να προνοήσεις να αποθηκεύσεις το .ipsw που τρέχει στο 3Gs
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ βέβαια που μου απαντήσατε αλλά αυτό δεν μου λέει πολλά επειδή δεν έχω τη δική σας γνώση πάνω σε iPhone.
Πιστευω πως πρέπει να γίνει topic με βοήθεια και οδηγό ειδικά για αυτή την περίπτωση, γιατί είμαστε πολλοί αυτοί που τώρα πήραμε στα χέρια μας iPhone και δεν ξέρουμε τι μας γίνεται.