Ο χρήστης 'kostasrodos29', στις 09 Feb 2012 - 09:26, έγραψε:
Και εμείς δεν είμαστε σχετικοί φίλε μου διαβάσουμε και τρώμε ώρες να μάθουμε.
Ότι θέλει, όποιος θέλει μπορεί να μπει εδώ και να παραμετροποιήσει το θέμα στα μέτρα του .
Ότι έχω κάνει και ότι έχω ανεβάσει υπάρχει στο παραπάνω link και μάλιστα λένε και διαδρομές και τα πάντα .
Αν πάλι κάποιος δεν μπορεί κάπου δυσκολεύεται τότε είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε .
Αλλά τα χίλια πμ που έχω λάβει να στείλω κάτι έτοιμο δεν το κάνω γιατί θεωρώ ότι έτσι δεν σας βοηθάω αλλά σας αφήνω να μην έχετε γνώση για το τίποτα παίρνοντας το έτοιμο, ενώ αν σας βοηθήσουμε να το εγκαταστήσουμε τότε θα γνωρίζετε και θα μάθετε πολλά πάνω στα θέματα .
Αυτά τα ολίγα για να ετιολογήσω και τους λόγους που δεν απαντάω ποια στα πμ μου.
Εγω δεν συμφωνω ,αποψη μου φυσικα,γιατι να μπαινουμε σε ξενα site κ να βλεπουμε πως τα κανουνε ολα αυτα.Γενικως υπαρχει σε πολλα sites αυτη η νοοτροπια ''μπες κ δες''ΟΧΙ γιατι να μπω εκει , λες ειμαστε αφρικη,εμεις δηλαδη εδω τι κανουμε.Εγω ανοιξα το ποστ κ εβαλα αποριες-λυσεις.Αν καποιος δωσει βημα-οδηγο απλο ,μετα θα μπορεσει να τα καταφερει κ μονος του.Οταν ο αλλος ειναι ασχετος που τον στελνεις?Εγω προσωπικα στα αγγλικα μου δεν ειμαι κ ο καλητερος γιατι να κατσω να μαθω μεσω google-μεταφραση αφου καποιος μπορει να μου δωσει απλα βηματα για το πως μπορω να κανω κατι κ μετα να κατσω να το τροποποιησω οπως γουσταρω εγω.Δεν ειναι κοπος παιδια.Μην τρελενεστε.
Υ.Γ Συγνωμη αν εγινα κουραστικος.
Τελευταία επεξεργασία από: arxontas77, 09/02/2012 - 11:50