Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Buggy Baseband 6.15

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
36 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 06/02/2012 - 23:36

με το downgrade οχι, αλλα με το update;

ούτε, απαξ και μπει ipad baseband. Με τιποτα.
Whatsapp doc?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2012 - 23:37

το navigon δεν κλειδωνει εχει 65m ακριβεια και εκτος αυτου τωρα που ανοιξα καθαρα την κεραια του gps to κινητο εχει πεθανει στα restart της sim.

δεν κατάλαβα τί λες.
Whatsapp doc?

#33   kavletzos

kavletzos

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/02/2012 - 00:35

δεν κατάλαβα τί λες.

οτι τωρα που ενεργοποιησα την κεραια το τηλεφωνο κλεινει και ανοιγει την sim συνεχεια .

#34   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 07/02/2012 - 11:49

με το downgrade οχι, αλλα με το update;

ούτε, απαξ και μπει ipad baseband. Με τιποτα.

Τεχνικά γίνεται με update να περαστεί νεώτερη έκδοση baseband. Ο μόνος περιορισμός είναι η έκδοση της νεώτερης να είναι μεγαλύτερη από την παλιά που υπάρχει στην συσκευή. Δηλαδή η apple να κυκλοφορήσει iOS για το 3GS με έκδοση baseband > από 06.15.00 (πολύ χλωμό).

Όσον αφορά το GPS, αυτό έχει γίνει ανάμνηση. Μην μπερδεύετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας με το GPS.

#35   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2012 - 12:31

Τεχνικά γίνεται με update να περαστεί νεώτερη έκδοση baseband. Ο μόνος περιορισμός είναι η έκδοση της νεώτερης να είναι μεγαλύτερη από την παλιά που υπάρχει στην συσκευή. Δηλαδή η apple να κυκλοφορήσει iOS για το 3GS με έκδοση baseband > από 06.15.00 (πολύ χλωμό).

Όσον αφορά το GPS, αυτό έχει γίνει ανάμνηση. Μην μπερδεύετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας με το GPS.

Nαι αυτό προσπαθούσα να του πω πιο πάνω οτι αν βάλει navigation app θα δει οτι δεν δουλεύει.

Οσο για τη baseband, δεν ανέφερα το θέμα update απο τη στιγμή που δεν υπάρχει μεγαλύτερη και δεν ξέρω αν και πότε θα υπάρξει (αλλα καλά κανεις και το αναφέρεις)
Whatsapp doc?

#36   petros29

petros29

iPH Hero

• 4323 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 07/02/2012 - 12:41

νομίζω πως το πρόβλημα που πρέπει να απασχολεί είναι οι επαννεκινήσεις, και όχι το gps. Φίλε κάνε μια custom της 4.1 και κατέβασε το εκεί μήπως είναι θέμα ios. Απο εκεί και πέρα, για τη σιμ που έχεις πρόβλημα μπορεί να φταίει το simtray να μη πατάει καλά, μου έχει τύχει, και ένα παλικάρι είχε αναφέρει πως είχε πρόβλημα όταν έκανε ρεστόρ χωρίς να έχει μέσα τη κάρτα.

#37   kavletzos

kavletzos

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/02/2012 - 14:56

Nαι αυτό προσπαθούσα να του πω πιο πάνω οτι αν βάλει navigation app θα δει οτι δεν δουλεύει.

Οσο για τη baseband, δεν ανέφερα το θέμα update απο τη στιγμή που δεν υπάρχει μεγαλύτερη και δεν ξέρω αν και πότε θα υπάρξει (αλλα καλά κανεις και το αναφέρεις)

αυτο που εχω λεγεται network crash βρηκα σε ενα forum να περασω το redsn0w 0.96b6 για να σταματησει αυτο το δοκιμαζω και σας λεω.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες