ούτε, απαξ και μπει ipad baseband. Με τιποτα.με το downgrade οχι, αλλα με το update;
Buggy Baseband 6.15
Δημοσίευση 06/02/2012 - 23:36
Ad
Δημοσίευση 06/02/2012 - 23:37
δεν κατάλαβα τί λες.το navigon δεν κλειδωνει εχει 65m ακριβεια και εκτος αυτου τωρα που ανοιξα καθαρα την κεραια του gps to κινητο εχει πεθανει στα restart της sim.
Δημοσίευση 07/02/2012 - 00:35
δεν κατάλαβα τί λες.
οτι τωρα που ενεργοποιησα την κεραια το τηλεφωνο κλεινει και ανοιγει την sim συνεχεια .
Δημοσίευση 07/02/2012 - 11:49
με το downgrade οχι, αλλα με το update;
Τεχνικά γίνεται με update να περαστεί νεώτερη έκδοση baseband. Ο μόνος περιορισμός είναι η έκδοση της νεώτερης να είναι μεγαλύτερη από την παλιά που υπάρχει στην συσκευή. Δηλαδή η apple να κυκλοφορήσει iOS για το 3GS με έκδοση baseband > από 06.15.00 (πολύ χλωμό).ούτε, απαξ και μπει ipad baseband. Με τιποτα.
Όσον αφορά το GPS, αυτό έχει γίνει ανάμνηση. Μην μπερδεύετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας με το GPS.
Δημοσίευση 07/02/2012 - 12:31
Nαι αυτό προσπαθούσα να του πω πιο πάνω οτι αν βάλει navigation app θα δει οτι δεν δουλεύει.Τεχνικά γίνεται με update να περαστεί νεώτερη έκδοση baseband. Ο μόνος περιορισμός είναι η έκδοση της νεώτερης να είναι μεγαλύτερη από την παλιά που υπάρχει στην συσκευή. Δηλαδή η apple να κυκλοφορήσει iOS για το 3GS με έκδοση baseband > από 06.15.00 (πολύ χλωμό).
Όσον αφορά το GPS, αυτό έχει γίνει ανάμνηση. Μην μπερδεύετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας με το GPS.
Οσο για τη baseband, δεν ανέφερα το θέμα update απο τη στιγμή που δεν υπάρχει μεγαλύτερη και δεν ξέρω αν και πότε θα υπάρξει (αλλα καλά κανεις και το αναφέρεις)
Δημοσίευση 07/02/2012 - 12:41
Δημοσίευση 07/02/2012 - 14:56
αυτο που εχω λεγεται network crash βρηκα σε ενα forum να περασω το redsn0w 0.96b6 για να σταματησει αυτο το δοκιμαζω και σας λεω.Nαι αυτό προσπαθούσα να του πω πιο πάνω οτι αν βάλει navigation app θα δει οτι δεν δουλεύει.
Οσο για τη baseband, δεν ανέφερα το θέμα update απο τη στιγμή που δεν υπάρχει μεγαλύτερη και δεν ξέρω αν και πότε θα υπάρξει (αλλα καλά κανεις και το αναφέρεις)
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες