Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

[Tweak] AirBlue Sharing

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
664 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   billthes

billthes

iPH Contributor

• 1271 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:billthes

Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:26

το αν σε αφορα το 3 η το 4 η οποιοδηποτε αλλο δε με αφορα φιλε μου γτ το προγραμμα δε το βγαλανε μονο για σενα...οποτε κατι που μποορει να μη σαρεσει εσενα κ να μη σου ειναι χρησιμο για αλλον θαναι..ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο..απλως λεμε τι πλεονεκτηματα εχει κ τι στελνει απο κει κ περα αναλογα τις αναγκες του ο καθενας βλεπει αν του κανει κ αν προβει στην αγορα του..φιλικα μιλαω παντα ετσι μη παρεξηγηθουμε κιολας για ενα bluetooth :)

όχι φίλε μου αλίμονο..απλώς εγώ το είχα αγοράσει πριν 7 μήνες όταν είχα το 4αρι ακόμα με την θρυλική 4.3.3 και έπαιζε άψογα..τότε δεν υπήρχε το AirBlue για να εχω και εναλλακτική επιλογή..τώρα δεν λέει να δώσω και άλλα λεφτά να αγοράσω και αυτό..θα περιμένω μέχρι να το βελτιστοποιήσουν και στην 5.0.1 τι να κάνω..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   vasalu

vasalu

iPH User

• 170 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:27

Το celeste κατευθειαν στο ipod τα αποθηκευει.

πολυ καλο και εμενα με ενδιαφερει παρα πολυ και πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα εχει και το airblue τετοια δυνατοτητα...

#138   chi23

chi23

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:chimj

Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:29

ποιος σου ειπε οτι δεν στελνει τα τραγουδια? απο την στιγμη που εγκαταστειται μεσα στο ipod.app καθε τραγουδι εχει ενα βελακι που αμα το πατησεις σου βγαζει κουμπι bluetooth

μπραβω ρε φίλε. Το έψαχνα απο την ημέρα που το αγορασα. Μακράν το καλύτερο πλέον. :P

Sent from my iPad using Tapatalk

#139   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

όχι φίλε μου αλίμονο..απλώς εγώ το είχα αγοράσει πριν 7 μήνες όταν είχα το 4αρι ακόμα με την θρυλική 4.3.3 και έπαιζε άψογα..τότε δεν υπήρχε το AirBlue για να εχω και εναλλακτική επιλογή..τώρα δεν λέει να δώσω και άλλα λεφτά να αγοράσω και αυτό..θα περιμένω μέχρι να το βελτιστοποιήσουν και στην 5.0.1 τι να κάνω..

και γω το χα αγορασει (στη 4.3.3)γτ οντως δεν ειχαμε εναλλακτικη τοτε κ επειδη εκανα restore 2 φορες μια πριν την αναβαθμιση του κ μια μετα εκανα refund τα λεφτα μου κ ειπα αν βγει αλλο το δοκιμαζουμε αλλιως ειμαι οκ...κ τωρα που βγαλανε αυτο οντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος...καμια σχεση με το celeste..ειτε απο αποψη λειτουργικοτητας ειτε απο αποψη υποστηριξης

#140   billthes

billthes

iPH Contributor

• 1271 μηνύματα

ποιος σου ειπε οτι δεν στελνει τα τραγουδια? απο την στιγμη που εγκαταστειται μεσα στο ipod.app καθε τραγουδι εχει ενα βελακι που αμα το πατησεις σου βγαζει κουμπι bluetooth

για ποιο μιλάς απο τα δυο..?

#141   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2989 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:30

πολυ καλο και εμενα με ενδιαφερει παρα πολυ και πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα εχει και το airblue τετοια δυνατοτητα...

κ γω αυτο πιστευω

#142   vasalu

vasalu

iPH User

• 170 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:31

για ποιο μιλάς απο τα δυο..?

για το airblue μιλας πιο πανω και σου απανταω...

#143   billthes

billthes

iPH Contributor

• 1271 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:33

για το airblue μιλας πιο πανω και σου απανταω...

εγω αναφερόμουν στον MacDimitris που είπε για το celeste στο ποστ #130..

#144   vasalu

vasalu

iPH User

• 170 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:34

μπραβω ρε φίλε. Το έψαχνα απο την ημέρα που το αγορασα. Μακράν το καλύτερο πλέον. :P

Sent from my iPad using Tapatalk

;)

#145   vasalu

vasalu

iPH User

• 170 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:37

εγω αναφερόμουν στον MacDimitris που είπε για το celeste στο ποστ #130..

ναι, και λες στο post #128 οτι γιατι λεμε οτι το airblue ειναι καλυτερο απο to celeste αφου δεν στελνει τραγουδια αμα δεν τα βαλεις σε album και σου απανταω στο #135 οτι στελνει τραγουδια χωρις να τα βαλεις σε album... :)

Τελευταία επεξεργασία από: vasalu, 21/02/2012 - 00:38

#146   billthes

billthes

iPH Contributor

• 1271 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:40

ναι, και λες στο post #128 οτι γιατι λεμε οτι το airblue ειναι καλυτερο απο to celeste αφου δεν στελνει τραγουδια αμα δεν τα βαλεις σε album και σου απανταω οτι στελνει τραγουδια χωρις να τα βαλεις σε album... :)

οκ ρε παιδιά απλα λίγο ζαλίστηκα μπλέξαμε τα μπούτια μας με το ρημάδι το bluetooth.. :lol:

κάποιος που εχει εμπειρία και απο τα δυο,μπορεί να γράψει αναλυτικά που αποθηκεύει και που δεν αποθηκεύει το καθένα? και πως στέλνει σε άλλες συσκευές? για φωτογραφίες/τραγούδια/βίντεο μιλάω..

#147   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2989 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:43

εδω θα τα βρειτε ολα..που παει το καθενα κ πως

Τελευταία επεξεργασία από: maserrr, 21/02/2012 - 00:43

#148   vasalu

vasalu

iPH User

• 170 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:46

οκ ρε παιδιά απλα λίγο ζαλίστηκα μπλέξαμε τα μπούτια μας με το ρημάδι το bluetooth.. :lol:

κάποιος που εχει εμπειρία και απο τα δυο,μπορεί να γράψει αναλυτικά που αποθηκεύει και που δεν αποθηκεύει το καθένα? και πως στέλνει σε άλλες συσκευές? για φωτογραφίες/τραγούδια/βίντεο μιλάω..

και εμενα δεν ειναι αδερφος μου αυτος που εφτιαξε το airblue :lol: , απλα αναφερω την αποψη μου γιατι μου φανηκε πολυ καλο... ::)

βιντεο και φωτογραφιες το airblue αποθηκευει κατευθειαν στο camera roll, αρκει βεβαια να εχεις ενεργοποιημενη την σχετικη ρυθμιση στα settings... τραγουδια οχι...

Τελευταία επεξεργασία από: vasalu, 21/02/2012 - 00:47

#149   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2012 - 10:43

Μακραν....... όπως λέει κάποιος του φόρουμ ......το air blue
Δοκιμασμενα και τα 2 ,το air blue δουλεύει αψεγαδιαστα ,χωρίς κανένα κόλλημα .
Must

#150   ikariofil

ikariofil

iPH Enthousiast

• 503 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2012 - 10:57

Μακραν....... όπως λέει κάποιος του φόρουμ ......το air blue
Δοκιμασμενα και τα 2 ,το air blue δουλεύει αψεγαδιαστα ,χωρίς κανένα κόλλημα .
Must

στην επόμενη αναβάθμιση του firmware από την apple εγγυάται κανείς ότι θα δουλεύει;
Ξεκολλάτε, μην δίνεται 10ρικα για κάτι προσωρινό

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21