όχι φίλε μου αλίμονο..απλώς εγώ το είχα αγοράσει πριν 7 μήνες όταν είχα το 4αρι ακόμα με την θρυλική 4.3.3 και έπαιζε άψογα..τότε δεν υπήρχε το AirBlue για να εχω και εναλλακτική επιλογή..τώρα δεν λέει να δώσω και άλλα λεφτά να αγοράσω και αυτό..θα περιμένω μέχρι να το βελτιστοποιήσουν και στην 5.0.1 τι να κάνω..το αν σε αφορα το 3 η το 4 η οποιοδηποτε αλλο δε με αφορα φιλε μου γτ το προγραμμα δε το βγαλανε μονο για σενα...οποτε κατι που μποορει να μη σαρεσει εσενα κ να μη σου ειναι χρησιμο για αλλον θαναι..ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο..απλως λεμε τι πλεονεκτηματα εχει κ τι στελνει απο κει κ περα αναλογα τις αναγκες του ο καθενας βλεπει αν του κανει κ αν προβει στην αγορα του..φιλικα μιλαω παντα ετσι μη παρεξηγηθουμε κιολας για ενα bluetooth
[Tweak] AirBlue Sharing
Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:26
Ad
Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:27
Το celeste κατευθειαν στο ipod τα αποθηκευει.
πολυ καλο και εμενα με ενδιαφερει παρα πολυ και πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα εχει και το airblue τετοια δυνατοτητα...
Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:29
μπραβω ρε φίλε. Το έψαχνα απο την ημέρα που το αγορασα. Μακράν το καλύτερο πλέον.ποιος σου ειπε οτι δεν στελνει τα τραγουδια? απο την στιγμη που εγκαταστειται μεσα στο ipod.app καθε τραγουδι εχει ενα βελακι που αμα το πατησεις σου βγαζει κουμπι bluetooth
Sent from my iPad using Tapatalk
και γω το χα αγορασει (στη 4.3.3)γτ οντως δεν ειχαμε εναλλακτικη τοτε κ επειδη εκανα restore 2 φορες μια πριν την αναβαθμιση του κ μια μετα εκανα refund τα λεφτα μου κ ειπα αν βγει αλλο το δοκιμαζουμε αλλιως ειμαι οκ...κ τωρα που βγαλανε αυτο οντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος...καμια σχεση με το celeste..ειτε απο αποψη λειτουργικοτητας ειτε απο αποψη υποστηριξηςόχι φίλε μου αλίμονο..απλώς εγώ το είχα αγοράσει πριν 7 μήνες όταν είχα το 4αρι ακόμα με την θρυλική 4.3.3 και έπαιζε άψογα..τότε δεν υπήρχε το AirBlue για να εχω και εναλλακτική επιλογή..τώρα δεν λέει να δώσω και άλλα λεφτά να αγοράσω και αυτό..θα περιμένω μέχρι να το βελτιστοποιήσουν και στην 5.0.1 τι να κάνω..
ποιος σου ειπε οτι δεν στελνει τα τραγουδια? απο την στιγμη που εγκαταστειται μεσα στο ipod.app καθε τραγουδι εχει ενα βελακι που αμα το πατησεις σου βγαζει κουμπι bluetooth
για ποιο μιλάς απο τα δυο..?
Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:30
κ γω αυτο πιστευωπολυ καλο και εμενα με ενδιαφερει παρα πολυ και πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα εχει και το airblue τετοια δυνατοτητα...
Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:31
για ποιο μιλάς απο τα δυο..?
για το airblue μιλας πιο πανω και σου απανταω...
Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:33
εγω αναφερόμουν στον MacDimitris που είπε για το celeste στο ποστ #130..για το airblue μιλας πιο πανω και σου απανταω...
Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:34
μπραβω ρε φίλε. Το έψαχνα απο την ημέρα που το αγορασα. Μακράν το καλύτερο πλέον.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:37
εγω αναφερόμουν στον MacDimitris που είπε για το celeste στο ποστ #130..
ναι, και λες στο post #128 οτι γιατι λεμε οτι το airblue ειναι καλυτερο απο to celeste αφου δεν στελνει τραγουδια αμα δεν τα βαλεις σε album και σου απανταω στο #135 οτι στελνει τραγουδια χωρις να τα βαλεις σε album...
Τελευταία επεξεργασία από: vasalu, 21/02/2012 - 00:38
Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:40
ναι, και λες στο post #128 οτι γιατι λεμε οτι το airblue ειναι καλυτερο απο to celeste αφου δεν στελνει τραγουδια αμα δεν τα βαλεις σε album και σου απανταω οτι στελνει τραγουδια χωρις να τα βαλεις σε album...
οκ ρε παιδιά απλα λίγο ζαλίστηκα μπλέξαμε τα μπούτια μας με το ρημάδι το bluetooth..
κάποιος που εχει εμπειρία και απο τα δυο,μπορεί να γράψει αναλυτικά που αποθηκεύει και που δεν αποθηκεύει το καθένα? και πως στέλνει σε άλλες συσκευές? για φωτογραφίες/τραγούδια/βίντεο μιλάω..
Δημοσίευση 21/02/2012 - 00:46
και εμενα δεν ειναι αδερφος μου αυτος που εφτιαξε το airblue , απλα αναφερω την αποψη μου γιατι μου φανηκε πολυ καλο...οκ ρε παιδιά απλα λίγο ζαλίστηκα μπλέξαμε τα μπούτια μας με το ρημάδι το bluetooth..
κάποιος που εχει εμπειρία και απο τα δυο,μπορεί να γράψει αναλυτικά που αποθηκεύει και που δεν αποθηκεύει το καθένα? και πως στέλνει σε άλλες συσκευές? για φωτογραφίες/τραγούδια/βίντεο μιλάω..
βιντεο και φωτογραφιες το airblue αποθηκευει κατευθειαν στο camera roll, αρκει βεβαια να εχεις ενεργοποιημενη την σχετικη ρυθμιση στα settings... τραγουδια οχι...
Τελευταία επεξεργασία από: vasalu, 21/02/2012 - 00:47
Δημοσίευση 21/02/2012 - 10:43
Δοκιμασμενα και τα 2 ,το air blue δουλεύει αψεγαδιαστα ,χωρίς κανένα κόλλημα .
Must
Δημοσίευση 21/02/2012 - 10:57
Μακραν....... όπως λέει κάποιος του φόρουμ ......το air blue
Δοκιμασμενα και τα 2 ,το air blue δουλεύει αψεγαδιαστα ,χωρίς κανένα κόλλημα .
Must
στην επόμενη αναβάθμιση του firmware από την apple εγγυάται κανείς ότι θα δουλεύει;
Ξεκολλάτε, μην δίνεται 10ρικα για κάτι προσωρινό
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες