Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 4 ψήφοι

[Tweak] AirBlue Sharing

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
664 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#346   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/03/2012 - 18:37

με paysafe μπορώ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#347   chi23

chi23

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:chimj

Δημοσίευση 30/03/2012 - 18:39

με paysafe μπορώ?

δεν γνωριζω να σου πω. εγω με prepaid της κυπρου αγοραζω. :rolleyes:

#348   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/03/2012 - 18:41

εγώ που δεν έχω τότε μένω στο σπασμένο :unsure:

#349   tradenik

tradenik

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2012 - 19:40

Το έβαλα σπασμένο μου έκανε το πρόβλημα με το ΝΕΤ μέσω wifi το 3G έπαιζε κανονικά . Το πρόβλημα το ξεπέρασα μετα απο restart και τρέξιμο με κλειστό Wifi . Έπαιξε το air μετα άνοιξα το wifi και όλα μια χαρα. Σε 4s όλα αυτά

#350   gesvts

gesvts

iPH Contributor

• 1046 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 31/03/2012 - 22:26

K εγω σπασμένο το έχω κ δουλεύει τέλεια με το wifi κλειστό. Κ δέχεται κ λαμβάνει. Θα το αγοραζα αλλα δεν έχω λεφτά στην PayPal οπότε αφού δουλεύει κ έτσι μια χαρά..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

#351   Dante897

Dante897

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2012 - 23:31

Εγώ το δοκίμασα σπασμένο σε iPad 2 WiFi iOS 4.3.3 και iPhone 4S iOS 5.0.1 και δούλεψε κανονικά. Δεν ήξερα για το πρόβλημα με το WiFi που δημιουργεί, έτσι όταν είδα ότι δεν δουλεύει και στα δύο το έκανα απεγκατάσταση και respring και δεν έφτιαξε. Προσπαθώντας να το φτιάξω στο iPad πρώτα, έκλεισα όλα τα Mobile Substrate Addons και μετά κόλλησε στο μήλο για πάντα, το έβαλα DFU και τώρα του έβαλα 5.1 :/ Έχω να το κάνω restore από το καλοκαίρι οπότε ήταν ταλαιπωρημένο αρκετά, το iPhone είναι οκ. Να ρωτήσω, για να μην χρειάζεται να κάνω reboot για να έχω WiFi, πρέπει να κλείνω το WiFi πριν ανοίξω το receiving και μέτα να το ανοίγω όταν κλείσει το receiving. Λέω να το αγοράσω, αλλά η prepaid δεν έχει "ζουμί" έχω και σχολείο τα πρωινά...

#352   tradenik

tradenik

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2012 - 11:21

Ο τρόπος που έκανα και παίζει

Εγκατάσταση - κλείσιμο το wifi - επανεκινηση - τρέξιμο με κλειστό το wifi- άνοιγμα το wifi . Και λειτουργεί κανονικά δεν χρειάζεται επανεκινηση.

#353   RaiDMax

RaiDMax

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2012 - 11:45

Ρε παιδια εγω στελνω απο iphone σε ipad2 τα στελνω ολα τα βρησκω αλλα τα τραγουδια μονο απο ifile τα βρησκω! Απο ipod.app γιατι δεν μπορω να τα δω;

#354   Dante897

Dante897

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2012 - 15:25

Ρε παιδια εγω στελνω απο iphone σε ipad2 τα στελνω ολα τα βρησκω αλλα τα τραγουδια μονο απο ifile τα βρησκω! Απο ipod.app γιατι δεν μπορω να τα δω;

Δεν υποστηρίζεται πέρασμα στο iPod ακόμη.

#355   vasalu

vasalu

iPH User

• 170 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2012 - 22:06

Δεν υποστηρίζεται πέρασμα στο iPod ακόμη.

υποστηριζεται εδω και καιρο...

έχεις ενεργοποιημενο το "import received" απο τα settings?

#356   RaiDMax

RaiDMax

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2012 - 22:11

Ναι το εχω..το μονο που δεν βρησκω ειναι τα τραγουδια και μου λεει οτι δεν μπορει να το ανοιξει με καπιο προγραμμα
αλλα μεσα απο ifile tα βρησκω...

#357   takisxalkida

takisxalkida

iPH Member

• 255 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2012 - 22:14

Ναι το εχω..το μονο που δεν βρησκω ειναι τα τραγουδια και μου λεει οτι δεν μπορει να το ανοιξει με καπιο προγραμμα
αλλα μεσα απο ifile tα βρησκω...

Φιλε μου το σπασμενο εχεις?

#358   RaiDMax

RaiDMax

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2012 - 22:16

ναι..αλλα τι ρολο παιζει εφοσον μου βρισκει τις φωτος και τα βιντεο κανονικα χωρις να πρεπει να τα ψαξω στο ifile ενω τα songs τπτ?

#359   takisxalkida

takisxalkida

iPH Member

• 255 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2012 - 22:25

ναι..αλλα τι ρολο παιζει εφοσον μου βρισκει τις φωτος και τα βιντεο κανονικα χωρις να πρεπει να τα ψαξω στο ifile ενω τα songs τπτ?

Λοιπον ακου τι θα κανεις. Το ξερω οτι τις φωτο τις κανει import κατευθειαν αλλα τα τραγουδια οχι. Θα κατεβασεις το mewseek σπασμενο. Το mewseek ως γνωσο εχει την δυνατοτητα import (απλα πρεπει να εισαι συνδεδεμενος με internet). Oταν στειλεις ενα τραγουδι στο κινητο και το βρεις στο ifile κανε το αποκοπη και μετα επικολληση στο var/mobile/Media/Downloads (o φακελος αυτος ειναι που πανε τα τραγουδια απο το mewseek). Μετα ανοιγεις το mewseek (εχοντας ανοιχτο το wifi) και θα βρεις το τραγουδι μεσα(στο Downloads).Πατα add to ipod και εισαι ετοιμος.

Προσοχη εφοσον εχεις το Airblue σπασμενο μην χρησιμοποιεις το bluetooth ενω εχεις ανοιχτο το wifi γιατι μετα δεν θα μπαινει στο ιντερνετ. Θα χρησιμοποιεις bluetooth (εχοντας κλειστο wifi) και μολις τελειωσεις τις μεταφορες και εξαφανιστει το εικονιδι του bluetooth θα ανοιγεις το wifi. (αλλιως πρεπει να κανεις reboot το κινητο για να μπει στο internet)

Τελευταία επεξεργασία από: takisxalkida, 01/04/2012 - 22:27

#360   RaiDMax

RaiDMax

iPH Member

• 237 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2012 - 22:27

Oκ θαα το δοκιμασω και θα ενημερωσω σε λιγη ωριτσα..παω για πειραματα..Ευχαριστω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες