Με λιγα λογια δεν πιστευω οτι θα βγει το κκε και θα εχουμε μισ8ο 3000 ευρω αλλα του πουστη θελω θα τιμηρισω του προδοτες που εκαναν τη χωρα μου αλβανια , την χωρα που ειναι η αιτια για τον ευρωπαικο πολιτισμο
Και θα τους "τιμωρήσεις" ψηφίζοντας ΚΚΕ?
Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:19
Με λιγα λογια δεν πιστευω οτι θα βγει το κκε και θα εχουμε μισ8ο 3000 ευρω αλλα του πουστη θελω θα τιμηρισω του προδοτες που εκαναν τη χωρα μου αλβανια , την χωρα που ειναι η αιτια για τον ευρωπαικο πολιτισμο
Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:20
Αυτη ειναι η απορια μου..Τι να ψηφισεις!!!Πραγματικα ολα τα κομματα υποστηριζουν τα ιδια συμφεροντα απο διαφορετικη οπτικη...Ολοι κοιτανε να πλουτισουν την τσεπη τους και να κανουν το χατηρι των ΑΛΛΩΝ...Και θα τους "τιμωρήσεις" ψηφίζοντας ΚΚΕ?
Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:23
Κάτι όμως πρέπει να κανείς ,έτσι δεν είναι?Αν κάθεσαι όλη μέρα στο pc και φιλοσοφεις ,καλύτερα είναι?Και θα τους "τιμωρήσεις" ψηφίζοντας ΚΚΕ?
Αυτη ειναι η απορια μου..Τι να ψηφισεις!!!Πραγματικα ολα τα κομματα υποστηριζουν τα ιδια συμφεροντα απο διαφορετικη οπτικη...Ολοι κοιτανε να πλουτισουν την τσεπη τους και να κανουν το χατηρι των ΑΛΛΩΝ...
Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:25
Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:25
Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:26
Κάτι όμως πρέπει να κανείς ,έτσι δεν είναι?Αν κάθεσαι όλη μέρα στο pc και φιλοσοφεις ,καλύτερα είναι?
Προς θεού δεν αναφέρομαι σε εσένα ,γενικά μιλάω
Κάτι πρέπει να κάνουμε επιτέλους .
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 12/02/2012 - 15:27
Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:28
Μικρο κομμα ποιο??Τους οικολογους που ειναι υπερ του ονοματος μακεδονια στα σκοπια??Τον Βεργη που ολα τα θεωρει πλακαΤην αριστερα που δεν ξερουν τι εχουν αλλα κατα τ αλλα ειναι αριστερα??Η τα πιο μεγαλα κομματα που οπως αποδειχτηκε ολοι το ιδιο ειναι και προασαπιζουν τα δικα τους συμφεροντα και τα συμφεροντα των Γερμανων και των ΑμερικανωνΗ να το ριξω στην τυχη σε ενα κομμα που ουτε καν το ξερουμε?Απλά πράγματα. Δε ψηφίζεις κανένα ρεμάλι απο αυτούς που βρίσκονται εκεί μέσα. ΚΑΝΕΝΑ.
Ψηφίστε μίκρο κόμμα. Όλοι αυτοί εκει μέσα είναι τα ίδια σκ@τα.
Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:28
Ελα ντε που ΔΕΝ θα προλαβεις να σωσεις τιποτα ουτε στη μια ουτε στην αλλη περιπτωση. ΑΝ χρεωκοπησουμε επισημα και ατακτα δεν θα εχεις ΟΥΤΕ τα λεφτα που παιρνεις τωρα εστω και με 32% μειωση. Εχω ζησει μεγαλο χρονικο διαστημα σε χωρα πρωην κουμουνιστικη και πιστεψε μου φιλε μου ξερω τι σου λεω... Οι περσσοτεροι δεν γνωριζουν τι σημαινει ΑΝΕΧΕΙΑ... Η χρεωκοπια επρεπε να εχε συμβει πολυ καιρο πριν. Τωρα απλα θα φερει χειροτερα αποτελεσματα. Τωρα πια το οχι θα ειναι καταστραφικο. Δυστυχως, ομως ετσι ειναι. Δε μου αρεσουν ουτε οι μειωσεις ουτε τα χαρατσια, ομως εστω και ετσι θα εχω εστω λιγα χρηματα για να παρεχω στο παιδι μου αυτα που πρεπει. Προσωπικη μου αποψη παντα.Γιατί μετά το δάνειο τι θα γίνει;;; Εγώ σαν νέος θα μου κάνουν μείωση 32%....ούτε για τις βενζίνες να πηγαίνω στη δουλειά δε θα μου φθάνουν! Καλύτερα να πεινάσω τώρα και να χω σώσει οτι μπορω, παρά να πεινάσω σε 5, 10 μήνες και να τα 'χω χάσει όλα!! Το παιχνίδι είναι απλό...θα μας φτάσουν στο πάτο, θα τα ξεπουλήσουμε όλα και μόλις τ' αγοράσουν θα δεις την ανάπτυξη που μας υπόσχονταν, θα πέσουν οι φορολογίες, θα καταργηθουν τα χαράτσια, θα σου λένε οτι τα καταφέραμε, αλλά εμείς στο πάτο θα 'μαστε πάλι! Ίσως το πάω μακριά αλλά αν δεις παραδείγματα κι απο άλλες χώρες θα δεις αν απέχουμε ή οχι....
Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:29
Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:30
Μικρο κομμα ποιο??Τους οικολογους που ειναι υπερ του ονοματος μακεδονια στα σκοπια??Τον Βεργη που ολα τα θεωρει πλακαΤην αριστερα που δεν ξερουν τι εχουν αλλα κατα τ αλλα ειναι αριστερα??Η τα πιο μεγαλα κομματα που οπως αποδειχτηκε ολοι το ιδιο ειναι και προασαπιζουν τα δικα τους συμφεροντα και τα συμφεροντα των Γερμανων και των ΑμερικανωνΗ να το ριξω στην τυχη σε ενα κομμα που ουτε καν το ξερουμε?
Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:30
Έννοειται απο κεί θα ξεκινήσουμε και εννοείται πως θα κατέβω .Πολλά μπορείς να κάνεις. Αλλά αυτο δεν είναι λύση. ΚΑΝΕΝΑΝ απο αυτούς εκει μέσα. ΚΑΝΕΝΑ.
Θες να κάνεις κάτι? Για αρχή κατέβα αν είσαι Αθήνα, σήμερα στο Σύνταγμα.
Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:31
Και τι??Θα ζει μια ζωη στην φτωχεια το παιδι σου...Και θα χρωσταει μια ζωη!!Στην καλυτερη,...Γιατι στη χειροτερη θα ζησει σε λιγα χρονια αυτο χρεωκοπια...Το θεμα ειναι να κραταμε στη ζωη εναν πεθαμενο με ιατρικα οργανα ή να πεθανει μπας και αναστηθει?Αφου δεν τον σωζουμε με τιποτα και καποια στιγμη η χρεωκοπια θα ερθει ειτε το θελουμε ειτε οχι..Γιατι ποσα δανεια να σου δωσουν οταν ολο και τοκιζονται??Καποια στιγμη αφου σε φτασου πατο θα σου πουν ως εδω ηταν δεν μπορουμε να αποφυγουμε την χρεωκοπια...Ελα ντε που ΔΕΝ θα προλαβεις να σωσεις τιποτα ουτε στη μια ουτε στην αλλη περιπτωση. ΑΝ χρεωκοπησουμε επισημα και ατακτα δεν θα εχεις ΟΥΤΕ τα λεφτα που παιρνεις τωρα εστω και με 32% μειωση. Εχω ζησει μεγαλο χρονικο διαστημα σε χωρα πρωην κουμουνιστικη και πιστεψε μου φιλε μου ξερω τι σου λεω... Οι περσσοτεροι δεν γνωριζουν τι σημαινει ΑΝΕΧΕΙΑ... Η χρεωκοπια επρεπε να εχε συμβει πολυ καιρο πριν. Τωρα απλα θα φερει χειροτερα αποτελεσματα. Τωρα πια το οχι θα ειναι καταστραφικο. Δυστυχως, ομως ετσι ειναι. Δε μου αρεσουν ουτε οι μειωσεις ουτε τα χαρατσια, ομως εστω και ετσι θα εχω εστω λιγα χρηματα για να παρεχω στο παιδι μου αυτα που πρεπει. Προσωπικη μου αποψη παντα.
Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:32
Και γω της γενιας σου ειμαι..Εμεις φιλε ζησαμε και 10 χρονια καλα..Τα παιδια μας ομως αααννν και οποτε κανουμε??!!ειμαι 28 ετων.. η γενια μας εινια αυτη που γαμηθηκε και συγνωμη στους διαχειριστες! Ριχτε λοιπον ιδεες για το πως θα αντεπιτεθουμε
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες