Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Εσείς τι λέτε να τα ψηφίσουν τα μέτρα?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
365 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Εσείς τι λέτε να τα ψηφίσουν τα μέτρα? (186 μέλη έχουν ψηφίσει)

Θα ψηφιστούν;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε

#211   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:19

Με λιγα λογια δεν πιστευω οτι θα βγει το κκε και θα εχουμε μισ8ο 3000 ευρω αλλα του πουστη θελω θα τιμηρισω του προδοτες που εκαναν τη χωρα μου αλβανια , την χωρα που ειναι η αιτια για τον ευρωπαικο πολιτισμο

Και θα τους "τιμωρήσεις" ψηφίζοντας ΚΚΕ?
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:20

Αυτη ειναι η απορια μου..Τι να ψηφισεις!!!Πραγματικα ολα τα κομματα υποστηριζουν τα ιδια συμφεροντα απο διαφορετικη οπτικη...Ολοι κοιτανε να πλουτισουν την τσεπη τους και να κανουν το χατηρι των ΑΛΛΩΝ...
XS Max 256 Gb Space Gray

#213   theg0d

theg0d

iPH User

• 180 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:23

Θα ψηφισω οποιον δεν εχει ασκησει εξουσια απο την μεταπολιτευση και μετα ! Μας μεγαλοσαν με το φαντασμα της χουντας και τωρ αη χουντα θυμιζει παραδησο!!

#214   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Κάτι όμως πρέπει να κανείς ,έτσι δεν είναι?Αν κάθεσαι όλη μέρα στο pc και φιλοσοφεις ,καλύτερα είναι?
Προς θεού δεν αναφέρομαι σε εσένα ,γενικά μιλάω
Κάτι πρέπει να κάνουμε επιτέλους .

#215   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Αυτη ειναι η απορια μου..Τι να ψηφισεις!!!Πραγματικα ολα τα κομματα υποστηριζουν τα ιδια συμφεροντα απο διαφορετικη οπτικη...Ολοι κοιτανε να πλουτισουν την τσεπη τους και να κανουν το χατηρι των ΑΛΛΩΝ...

Απλά πράγματα. Δε ψηφίζεις κανένα ρεμάλι απο αυτούς που βρίσκονται εκεί μέσα. ΚΑΝΕΝΑ.

Ψηφίστε μίκρο κόμμα. Όλοι αυτοί εκει μέσα είναι τα ίδια σκ@τα.

LG8ISzO.gif

#216   sincer660

sincer660

iPH Enthousiast

• 370 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:25

ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!!ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΙΣ ΜΠΟΥΚ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ !!!!!!!!!!!!

#217   Mixalisgate7

Mixalisgate7

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:25

Κοιταχτε ρε κατι φαγαδες που ειναι και αντιπροσωποι(δυπροσωποι) των ελληνων. Που ζωων βαρος ο καθενας ειναι 150 κιλα απο το κΑθισιο που δεν εχου δουλεψει ποτε τους ... Αυτοι θα κανουν κουμαντο του ελληνες που ξεσκιζονται καθημερινα για ψιχουλα πλεον...;;;;; Ε Οχι....

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk.

#218   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:26

Κάτι όμως πρέπει να κανείς ,έτσι δεν είναι?Αν κάθεσαι όλη μέρα στο pc και φιλοσοφεις ,καλύτερα είναι?
Προς θεού δεν αναφέρομαι σε εσένα ,γενικά μιλάω
Κάτι πρέπει να κάνουμε επιτέλους .

Πολλά μπορείς να κάνεις. Αλλά αυτο δεν είναι λύση. ΚΑΝΕΝΑΝ απο αυτούς εκει μέσα. ΚΑΝΕΝΑΝ.

Θες να κάνεις κάτι? Για αρχή κατέβα αν είσαι Αθήνα, σήμερα στο Σύνταγμα.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 12/02/2012 - 15:27

LG8ISzO.gif

#219   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:28

Απλά πράγματα. Δε ψηφίζεις κανένα ρεμάλι απο αυτούς που βρίσκονται εκεί μέσα. ΚΑΝΕΝΑ.

Ψηφίστε μίκρο κόμμα. Όλοι αυτοί εκει μέσα είναι τα ίδια σκ@τα.

Μικρο κομμα ποιο??Τους οικολογους που ειναι υπερ του ονοματος μακεδονια στα σκοπια??Τον Βεργη που ολα τα θεωρει πλακα???Την αριστερα που δεν ξερουν τι εχουν αλλα κατα τ αλλα ειναι αριστερα??Η τα πιο μεγαλα κομματα που οπως αποδειχτηκε ολοι το ιδιο ειναι και προασαπιζουν τα δικα τους συμφεροντα και τα συμφεροντα των Γερμανων και των Αμερικανων???Η να το ριξω στην τυχη σε ενα κομμα που ουτε καν το ξερουμε?
XS Max 256 Gb Space Gray

#220   ichbin

ichbin

iPH Enthousiast

• 398 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:28

Γιατί μετά το δάνειο τι θα γίνει;;; Εγώ σαν νέος θα μου κάνουν μείωση 32%....ούτε για τις βενζίνες να πηγαίνω στη δουλειά δε θα μου φθάνουν! Καλύτερα να πεινάσω τώρα και να χω σώσει οτι μπορω, παρά να πεινάσω σε 5, 10 μήνες και να τα 'χω χάσει όλα!! Το παιχνίδι είναι απλό...θα μας φτάσουν στο πάτο, θα τα ξεπουλήσουμε όλα και μόλις τ' αγοράσουν θα δεις την ανάπτυξη που μας υπόσχονταν, θα πέσουν οι φορολογίες, θα καταργηθουν τα χαράτσια, θα σου λένε οτι τα καταφέραμε, αλλά εμείς στο πάτο θα 'μαστε πάλι! Ίσως το πάω μακριά αλλά αν δεις παραδείγματα κι απο άλλες χώρες θα δεις αν απέχουμε ή οχι....

Ελα ντε που ΔΕΝ θα προλαβεις να σωσεις τιποτα ουτε στη μια ουτε στην αλλη περιπτωση. ΑΝ χρεωκοπησουμε επισημα και ατακτα δεν θα εχεις ΟΥΤΕ τα λεφτα που παιρνεις τωρα εστω και με 32% μειωση. Εχω ζησει μεγαλο χρονικο διαστημα σε χωρα πρωην κουμουνιστικη και πιστεψε μου φιλε μου ξερω τι σου λεω... Οι περσσοτεροι δεν γνωριζουν τι σημαινει ΑΝΕΧΕΙΑ... Η χρεωκοπια επρεπε να εχε συμβει πολυ καιρο πριν. Τωρα απλα θα φερει χειροτερα αποτελεσματα. Τωρα πια το οχι θα ειναι καταστραφικο. Δυστυχως, ομως ετσι ειναι. Δε μου αρεσουν ουτε οι μειωσεις ουτε τα χαρατσια, ομως εστω και ετσι θα εχω εστω λιγα χρηματα για να παρεχω στο παιδι μου αυτα που πρεπει. Προσωπικη μου αποψη παντα.

#221   theg0d

theg0d

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:29

ειμαι 28 ετων.. η γενια μας εινια αυτη που γαμηθηκε και συγνωμη στους διαχειριστες! Ριχτε λοιπον ιδεες για το πως θα αντεπιτεθουμε

#222   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:30

Μικρο κομμα ποιο??Τους οικολογους που ειναι υπερ του ονοματος μακεδονια στα σκοπια??Τον Βεργη που ολα τα θεωρει πλακα???Την αριστερα που δεν ξερουν τι εχουν αλλα κατα τ αλλα ειναι αριστερα??Η τα πιο μεγαλα κομματα που οπως αποδειχτηκε ολοι το ιδιο ειναι και προασαπιζουν τα δικα τους συμφεροντα και τα συμφεροντα των Γερμανων και των Αμερικανων???Η να το ριξω στην τυχη σε ενα κομμα που ουτε καν το ξερουμε?

Δε θα σου πω εγώ που θα ρίξεις τη ψήφο σου.

Εγώ πάντως δε φηφίζω κανένα ρεμάλι απο αυτούς εκεί μέσα.

LG8ISzO.gif

#223   hyper

hyper

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:30

Πολλά μπορείς να κάνεις. Αλλά αυτο δεν είναι λύση. ΚΑΝΕΝΑΝ απο αυτούς εκει μέσα. ΚΑΝΕΝΑ.

Θες να κάνεις κάτι? Για αρχή κατέβα αν είσαι Αθήνα, σήμερα στο Σύνταγμα.

Έννοειται απο κεί θα ξεκινήσουμε και εννοείται πως θα κατέβω .
Το θέμα είναι να το κάνουν όλοι και να μην κρύβονται πίσω απο το pc .

Υ.ΓΤο ΚΚΕ μέχρι πρότινος ήταν μικρό κόμμα ,με βάσει τις δημοσκοπήσεις .

#224   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:31

Ελα ντε που ΔΕΝ θα προλαβεις να σωσεις τιποτα ουτε στη μια ουτε στην αλλη περιπτωση. ΑΝ χρεωκοπησουμε επισημα και ατακτα δεν θα εχεις ΟΥΤΕ τα λεφτα που παιρνεις τωρα εστω και με 32% μειωση. Εχω ζησει μεγαλο χρονικο διαστημα σε χωρα πρωην κουμουνιστικη και πιστεψε μου φιλε μου ξερω τι σου λεω... Οι περσσοτεροι δεν γνωριζουν τι σημαινει ΑΝΕΧΕΙΑ... Η χρεωκοπια επρεπε να εχε συμβει πολυ καιρο πριν. Τωρα απλα θα φερει χειροτερα αποτελεσματα. Τωρα πια το οχι θα ειναι καταστραφικο. Δυστυχως, ομως ετσι ειναι. Δε μου αρεσουν ουτε οι μειωσεις ουτε τα χαρατσια, ομως εστω και ετσι θα εχω εστω λιγα χρηματα για να παρεχω στο παιδι μου αυτα που πρεπει. Προσωπικη μου αποψη παντα.

Και τι??Θα ζει μια ζωη στην φτωχεια το παιδι σου...Και θα χρωσταει μια ζωη!!Στην καλυτερη,...Γιατι στη χειροτερη θα ζησει σε λιγα χρονια αυτο χρεωκοπια...Το θεμα ειναι να κραταμε στη ζωη εναν πεθαμενο με ιατρικα οργανα ή να πεθανει μπας και αναστηθει?Αφου δεν τον σωζουμε με τιποτα και καποια στιγμη η χρεωκοπια θα ερθει ειτε το θελουμε ειτε οχι..Γιατι ποσα δανεια να σου δωσουν οταν ολο και τοκιζονται??Καποια στιγμη αφου σε φτασου πατο θα σου πουν ως εδω ηταν δεν μπορουμε να αποφυγουμε την χρεωκοπια...
XS Max 256 Gb Space Gray

#225   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:32

ειμαι 28 ετων.. η γενια μας εινια αυτη που γαμηθηκε και συγνωμη στους διαχειριστες! Ριχτε λοιπον ιδεες για το πως θα αντεπιτεθουμε

Και γω της γενιας σου ειμαι..Εμεις φιλε ζησαμε και 10 χρονια καλα..Τα παιδια μας ομως αααννν και οποτε κανουμε??!!
XS Max 256 Gb Space Gray

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12