Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Εσείς τι λέτε να τα ψηφίσουν τα μέτρα?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
365 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Εσείς τι λέτε να τα ψηφίσουν τα μέτρα? (186 μέλη έχουν ψηφίσει)

Θα ψηφιστούν;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε

#226   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:33

Ποτέ δεν ήμουν αριστερος. Πάντα τους έβριζα επειδή τα έκαναν κπάχαλο στο πανεπιστήμιο. Μπήκα σε άλλες παρατάξεις μέσα και είδα τη βρωμιά.

Σήμερα μακάρι να ήμουν κάτω Αθήνα, όλοι μαζί. Όλοι μας μαζί.

Δεν είμαι εξτρεμιστής, ούτε αριστερό στοιχείο, ούτε επαναστάτης. Σήμερα όμως θα ήμουν εκεί και αύριο θα έλεγα: είμαι υπερήφανος! Ήμουν εκεί

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   Mixalisgate7

Mixalisgate7

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:33

Καταρχας οτι και να ψιφησεις αυτοδυναμια δεν περνει κανεις θα πολεμαμε να βγαλουμε κυβερνιση 6 μηνες... Γιαυτο και μυριζομαι στρατιοτικη παρεμβαση....;-)

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk.

#228   Mixalisgate7

Mixalisgate7

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:36

Και τι??Θα ζει μια ζωη στην φτωχεια το παιδι σου...Και θα χρωσταει μια ζωη!!Στην καλυτερη,...Γιατι στη χειροτερη θα ζησει σε λιγα χρονια αυτο χρεωκοπια...Το θεμα ειναι να κραταμε στη ζωη εναν πεθαμενο με ιατρικα οργανα ή να πεθανει μπας και αναστηθει?Αφου δεν τον σωζουμε με τιποτα και καποια στιγμη η χρεωκοπια θα ερθει ειτε το θελουμε ειτε οχι..Γιατι ποσα δανεια να σου δωσουν οταν ολο και τοκιζονται??Καποια στιγμη αφου σε φτασου πατο θα σου πουν ως εδω ηταν δεν μπορουμε να αποφυγουμε την χρεωκοπια...

χρεοκοπιμενοι ημαστε ειδη φιλε . Απλα μας το φερνουν σιγα σιγα μεχρι μια ωραια πρωινη σαββατου θα βγει ο κυριος παπαδημας και θα πει το γνωστο κυριοι επτωχευσαμεν..... Πολυ απλα και κατανοητα...

#229   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:37

Θα ψήφιζα θεοδωράκη φέτος. Τίποτα άλλο. Ένα δημοκρατικό φιλέλληνο κόμμα. Όπως συμβαίνει στη τουρκία, στο ισραήλ και στις ΗΠΑ.

#230   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:37

Δεν είμαι εξτρεμιστής, ούτε αριστερό στοιχείο, ούτε επαναστάτης. Σήμερα όμως θα ήμουν εκεί και αύριο θα έλεγα: είμαι υπερήφανος! Ήμουν εκεί

Πάνω απ'ολα είμαστε άνθρωποι. Ανεξάρτητα απο το τι υποστηρίζει ο καθένας.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#231   andreas37d

andreas37d

iPH Enthousiast

• 484 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:40

ρε παιδια μα τη παναγια η αθηνα ειναι η μιση ελλαδα, τη καθωσαστε στα pc και τις καφετεριες με τα iphonia μουρη, τραβατε συνταγμα και γ@μ$στε τους, ποση ειναι? 6000 αστυνομικοι και 300 παπαρηδες μεσα στην βουλη, τη να κλασσουν αμα ο λαος ξεσηκωθει, θα τους πεταξετε στην θαλασσα με τι μια.
αλλα που τετοια τυχη, τελικα οι αθηναιοι ειναι?

#232   frogaki

frogaki

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:43

αμα φτερνιστουν τα προβατα θα παγωσουν και οι λυκοι...

1 ωρα εμεινε και μετα ολοι Συνταγμα

#233   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:44

Δεν καταλαβες ..Η πολιτικη δεν ασκητε απο την ελλαδα εδω και πολλα χρονια και θα σου θυμισω κατι αναλογως την ιλικια σου..
Σημιτης Πρωθυπουργος Ελλαδος και τοτε Προεδρευων ΕΕ, Στο αεροδρομιο πριν την αναχωρηση για ΗΠΑ ειπε πανε οι εποχες ποθ πηγαινε η Ελλαδα ΗΠΑ και επαιρνε πολιτικη , τωρα παμε σαν μεγαλη χωρα να κανουμε πολιτικη, εχει ειδη αγοραση s300 απο Ρωσια . Αποτελεσμα "Σκανδαλο Siemens" !
Ακης Τσοχατζοπουλος : Υπεγραψε την αγορα των Eurofighter απο Γαλλια και ΟΧΙ των αμερικανικων f16 block 52. Αποτελεσμα : Σκανδαλο για τα υποβριχια ( ο αμεσως επομενος υπουργος απεσυρε την αγορα για τα Γαλλικα και αμεσα υπεγραψε την συμβαση για f16 ζημιωνοτας το δημοσιο κατα πολλα δις ευρω και χωρις την δημιουργια εργοστασιων στην ελλαδα για παραγωγη ανταλακτικων των σκαφων κ .α
Κωνσταντινος Καραμανλης : Υπεγραψε με Ρωσια των αγωγο φυσικου αεριου Μπουλγκας - Αλεξανδρουπολη η οποια ειχε τεραστια οφελει για την ελλαδα: Αποτελεσμα: Βατοπεδι!! Ο Παπανδρεου με το που βρηκε τον οποιο ψηφισα κιολας μαυρη ωρα απεσυρε αμεσως την συμβαση

Ολα αυτα εβλαπταν το δημοσιο με τρισ!

Με λιγα λογια δεν πιστευω οτι θα βγει το κκε και θα εχουμε μισ8ο 3000 ευρω αλλα του πουστη θελω θα τιμηρισω του προδοτες που εκαναν τη χωρα μου αλβανια , την χωρα που ειναι η αιτια για τον ευρωπαικο πολιτισμο

Ετων 34 and proud of it ΛΟΛ!

Ναι τα θυμάμαι μην ανησυχείς (τα περισσότερα, γιατί ελειψα και Αμερική κάτι χρόνια).

Το ξέρω οτι δεν θα εχουμε μισθό 3000 ευρώ αλλά δεν νομίζω ότι είναι εφικτό να βγει κάποιο άλλο απο τα 2 μεγάλα κόμματα δυστυχώς (αν και παρα πολύ θα ήθελα να το δω).

Απλά το μεγάλο λάθος που κάνει πολύς κόσμος είναι οτι θεωρεί οτι με το που θα αλλάξει η εκάστοτε κυβέρνηση ξαφνικά θα φτιάξει και η κατάσταση. (και το λέω επειδή πολλούς έχω δει να το λένε). Και δεν πρόκειται ξαφνικά να γίνει αυτό οποιος και να βγει.

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 12/02/2012 - 15:45

Whatsapp doc?

#234   Mixalisgate7

Mixalisgate7

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 15:46

Πηγαινετε παιδια οσοι μπορειτε ειναι η τελευταια μας ελπιδα μετα πεταξε το πουλακι.....

Υγ: μακαρι να μουν αθηνα και να μη καθομαι μπρος στο χαζοκουτι να παρακολουθω μονο την τυχη μου....

Υγ2: και εσεις που ειστε βολεμενοι πρεπει να κατεβειτε διοτι κρινετε το μελον των παιδιων σας...

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 13/02/2012 - 01:28

#235   techplastic

techplastic

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/02/2012 - 16:11

To διάβασα πρίν λίγο........

Εμπρός της γης οι κολασμένοι
της πείνας σκλάβοι εμπρός - εμπρός
Το δίκιο από τον κρατήρα βγαίνει
σαν βροντή σαν κεραυνός.
Φτάνουν πια της σκλαβιάς τα χρόνια
όλοι εμείς οι ταπεινοί της γης
που ζούσαμε στην καταφρόνια
θα γίνουμε το παν εμείς.
Στον αγώνα ενωμένοι
κι ας μη λείψει κανείς
Ω! Νάτη, μας προσμένει
στον κόσμο η Διεθνής.
Θεοί, αρχόντοι, βασιλιάδες
με πλάνα λόγια μας γελούν
της γης οι δούλοι κι οι ραγιάδες
μοναχοί τους, θα σωθούν...
Για να λείψουν τα δεσμά μας
για να πάψει πια η σκλαβιά
να νιώσουν πρέπει τη γροθιά μας
και της ψυχής μας τη φωτιά.
Και αν τολμήσουν και αντικρίσουν
της ψυχής μας τους κεραυνούς
θα δούνε τότε αν μπορούνε
πως θα είναι οι σφαίρες μας για αυτούς......

#236   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 16:12

Ντάξει τέτοια απαρχαιωμένα δε τα μπορώ.

#237   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 12/02/2012 - 16:13

ΛΟΛΛΛΛΛ κάτσε τώρα γιατί ευκαιρία είναι να κάτσουν και να ξεθάψουν και όλα τα ποιήματα της επανάστασης του 1821 χαχαχα εχουμε να δουμε λογοτεχνία ακομααααααααα

Τα ίδια κάνανε και στην Αμερική μετά την 11η σεπτέμβρη, είχα βαρεθεί στο ραδιοφωνο να ακούω ένα λόγο που είχε βγάλει ένας Καναδός πριν 40 χρόνια που έλεγε για την "κακόμοιρη" Αμερική που κανένας δεν τη βοήθησε ποτέ σε τίποτα ενω αυτή βοηθούσε όλο τον κόσμο και στον 2ο παγκόσμιο και όλοι της γυρίσαν την πλάτη όταν χρειαζόταν κάτι κλπ και νταβραντιζόντουσαν οι αδαείς που το ακούγανε χαχα (λες και δεν έστειλε ολος ο κοσμος ανθρωπιστική βοήθεια στη Νεα Υορκη)

Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 12/02/2012 - 16:15

Whatsapp doc?

#238   techplastic

techplastic

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 16:22

Αυτά έχουν κάνει τον κόσμο να γράφει,σε ένα άλλο φόρουμ το διάβασα που το έστειλε κάποιος.

#239   techplastic

techplastic

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 16:23

ΛΟΛΛΛΛΛ κάτσε τώρα γιατί ευκαιρία είναι να κάτσουν και να ξεθάψουν και όλα τα ποιήματα της επανάστασης του 1821 χαχαχα εχουμε να δουμε λογοτεχνία ακομααααααααα

Δηλαδή....??
Δεν κατάλαβα καθόλου το ειρωνικό σου.

#240   iKostis

iKostis

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 12/02/2012 - 16:26

Δείτε τι λέει τωρα ο Βενιζέλος για το αγγλικό δίκαιο!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες