Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Εσείς τι λέτε να τα ψηφίσουν τα μέτρα?

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
365 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Εσείς τι λέτε να τα ψηφίσουν τα μέτρα? (186 μέλη έχουν ψηφίσει)

Θα ψηφιστούν;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε

#316   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 13/02/2012 - 01:19

Λοιπον, για να μην πάει για κλείσιμο και αυτό το τοπικ, (και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα)! θα σας παρακαλούσα να εκφράζεστε λίγο ποιο κόσμια.

Το ότι σας τρώει η αγανάκτηση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εκφράζεστε σαν λιμενεργάτες! (χωρίς να έχω εννοείται τίποτα με το επάγγελμα)

Θελετε επανάσταση, και είστε όλο ιδέες, αλλα να εκφραστείτε με πάνω από 5 10 λέξεις (γ@μημενε, τον τρ@τε βαθιά, μουν@πανα, που@αράδες κτλ), τότε σκουραίνουν τα πράματα! Λιγο παράδοξο δεν νομίζετε;;

Αν με το βρισίδι μέσα από ένα τεχνολογικό φόρουμ, πιστεύετε ότι θα φέρεται την αλλαγή σε αυτήν την χώρα, ..... ξανασκεφτείτε το!

ps: βωμολοχίες και προκλιτικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα, και χωρίς προειδοποίηση.

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 13/02/2012 - 01:26

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   techplastic

techplastic

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/02/2012 - 01:20

Χαχα.... Μοιπος καταλαθος εφαγε και τα ευρω απ την πεινα του, και μειναμε ταπα ολοι οι ελληνες;;;;;...

Kαι στο τέλος θα φάει και εμάς.......εκεί να δείς γλέντια!

#318   NiKlaus

NiKlaus

iPH Contributor

• 1406 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2012 - 01:21

Μετά όλοι οι φοιτητές που τελειώνουν πως να μην πάνε στο εξωτερικό? Ααααααν σε προσλάβουν θα παίρνεις 500 ευρώ και αν...

με 500e και το τζιν παντελονι να το πληρωνω 150 και ανω, και το σαμπουαν 6 ευρω, και τα ξυραφακια 4+2 (αν εχει δωρο) 5,80!!???
ΟΧΙ,
αν δεν πεσουν και οι τιμες, παω να κανω αιτηση στα εργαστασια της apple στην κινα να κατασκευαζω οθονες..!πιο ανθρωπινα θα νιωθω....

#319   gore

gore

iPH Addict

• 779 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/02/2012 - 01:23

Παιδιά σας αφήνω.παω να δω Alter ..........;-(

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

#320   Alexemp

Alexemp

iPH Member

• 342 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:Mpliki

Δημοσίευση 13/02/2012 - 01:25

Offtopic.

Στο mega επί ένα τέταρτο αναφερόντουσαν στον κινηματογράφο Αττικόν,που τον έκαψαν αστυνομικοί,και το πόσο μεγάλη ζημιά πολιτιστικά είναι αυτό.Έρχεται λοιπόν ενας δημοσιογραφίσκος της κακιάς ώρας και πετάει την υπέρτατη ατάκα "Ήρθαν και τα χειρότερα". Να προσθέσω ότι ήμουν μπροστά όταν έγινε το σκηνικό. Το αφήνω εδώ,απλά μου έκανε τραγελαφική εντύπωση,γιατί μου τα εξηγούσαν από το τηλ.

#321   techplastic

techplastic

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2012 - 01:30

Λοιπον, για να μην πάει για κλείσιμο και αυτό το τοπικ, (και είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα)! θα σας παρακαλούσα να εκφράζεστε λίγο ποιο κόσμια.
Το ότι σας τρώει η αγανάκτηση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να εκφράζεστε σαν λιμενεργάτες! (χωρίς να έχω εννοείται τίποτα με το επάγγελμα)
Θελετε επανάσταση, και είστε όλο ιδέες, αλλα να εκφραστείτε με πάνω από 5 10 λέξεις (γ@μημενε, τον τρ@τε βαθιά, μουν@πανα, που@αράδες κτλ), τότε σκουραίνουν τα πράματα! Λιγο παράδοξο δεν νομίζεται;;
Αν με το βρισίδι μέσα από ένα τεχνολογικό φόρουμ, πιστεύετε ότι θα φέρεται την αλλαγή σε αυτήν την χώρα, ..... ξανασκεφτείτε το!
ps: βωμολοχίες και προκλιτικά σχόλια θα διαγράφονται αυτόματα, και χωρίς προειδοποίηση.

Δέν νομίζω πως υπάρχει λόγος να κλείσει το τόπικ αυτό.
Αν ξεφύγαμε όλοι απο λίγο στα λόγια οκ ναι έγινε και οκ ναι δεν πρέπει να το κάνουμε στο φόρουμ.
Σήμερα όμως είναι μια διαφορετική μέρα όχι σαν όλες τις άλλες,πιστεύω να το καταλαβαίνεις αυτό και να το κατανοείς.
Βράζουμε όλοι σαν Έλληνες που είμαστε με όλα αυτά που γίνονται,αυτό δεν σημαίνει οτι θα καταντήσουμε το φόρουμ καφενείο αλλά έχει ο κόσμος ξεσπάσματα.

#322   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 13/02/2012 - 01:33

Offtopic.

Στο mega επί ένα τέταρτο αναφερόντουσαν στον κινηματογράφο Αττικόν,που τον έκαψαν αστυνομικοί,και το πόσο μεγάλη ζημιά πολιτιστικά είναι αυτό.Έρχεται λοιπόν ενας δημοσιογραφίσκος της κακιάς ώρας και πετάει την υπέρτατη ατάκα "Ήρθαν και τα χειρότερα". Να προσθέσω ότι ήμουν μπροστά όταν έγινε το σκηνικό. Το αφήνω εδώ,απλά μου έκανε τραγελαφική εντύπωση,γιατί μου τα εξηγούσαν από το τηλ.

αστα να πανε....εμεις στο διαλλειμα της παραστασης το ακουσαμε για το Αττικον, τι να πω.....περασε και μια πορεια στον κεντρικό οπως ειμασταν εξω στο διαλλειμα (πηγαινοντας απο πλατεια καραισκακη προς σταθμο Λαρισης)......παιδια τι να πω πραγματικά, δυστυχώς ολοι ξεραμε οτι δεν υπηρχε περιπτωση να μην ψηφιστούν ολα αυτά.....οτι φασαριες και να γινοταν και να γινουν, τιποτα δε θα αλλαζε στην ψηφοφορια. Λυπαμαι που το λεω αλλα ετσι ειναι....
Whatsapp doc?

#323   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2012 - 01:34

Δέν νομίζω πως υπάρχει λόγος να κλείσει το τόπικ αυτό.
Αν ξεφύγαμε όλοι απο λίγο στα λόγια οκ ναι έγινε και οκ ναι δεν πρέπει να το κάνουμε στο φόρουμ.
Σήμερα όμως είναι μια διαφορετική μέρα όχι σαν όλες τις άλλες,πιστεύω να το καταλαβαίνεις αυτό και να το κατανοείς.
Βράζουμε όλοι σαν Έλληνες που είμαστε με όλα αυτά που γίνονται,αυτό δεν σημαίνει οτι θα καταντήσουμε το φόρουμ καφενείο αλλά έχει ο κόσμος ξεσπάσματα.

Το σχόλιο μου το έκανες quote, προφανώς (θέλω να πιστεύω)! το διάβασες. Η ερώτηση μου είναι, το κατανόησες;;

Αν όχι, πες μου τι δεν κατανόησες η που δεν συμφωνούμε, να προσπαθήσω να σου το εξηγήσω.

#324   techplastic

techplastic

iPH Member

• 294 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2012 - 01:40

Το σχόλιο μου το έκανες quote, προφανώς (θέλω να πιστεύω)! το διάβασες. Η ερώτηση μου είναι, το κατανόησες;;

Αν όχι, πες μου τι δεν κατανόησες η που δεν συμφωνούμε, να προσπαθήσω να σου το εξηγήσω.

Ναι το έκανα quote φίλε μου και ναι το διάβασα(θα απάνταγα χωρίς να το διαβάσω?)και ένα τελευταίο ναι το κατανόησα δεν νομίζω πως θέλω κάποια εξήγηση σε κάτι,δεν είπα κάτι κακό εξάλλου εκτός αν δεν με κατάλαβες.

#325   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2012 - 01:53

Ναι το έκανα quote φίλε μου και ναι το διάβασα(θα απάνταγα χωρίς να το διαβάσω?)και ένα τελευταίο ναι το κατανόησα δεν νομίζω πως θέλω κάποια εξήγηση σε κάτι,δεν είπα κάτι κακό εξάλλου εκτός αν δεν με κατάλαβες.

Κακο δεν είπες, και πολύ καλα σε κατάλαβα! Η ερώτηση μου παραμένει, και απάντησε μου αν έχεις την καλοσύνη: Το να εκφράζεστε σαν παιδάκια 10 χρονών (και πολύ λέω) σε διάλειμμα, στην αυλή του σχολειού τους (... μαλ@Κα, π@υστη, γαμ@μένε, τον π@ιρνετε, κτλ), είναι αυτό θέση, και απάντηση στην τραγική κατάσταση που διέρχεται η χώρα μας σήμερα;;

Αντι δηλαδή να ακούσουμε καμιά σοβαρή άποψη, διάλογο και αντίλογο, επιχειρηματολογώντας, και εκφράζοντας τεκμηριωμένες απόψεις, να βρίσκομαι στις δυο η ώρα σχεδόν το πρωί, να καθαρίζω σχόλια!

Επεσα σε υβριστικά σχόλια που δεν ήξερα τι να σβήσω, εννοώντας ότι ήταν όλο μια χυδαιότατη βρισιά!! Τι θα μου δώσει εμενα δηλαδή αυτό, και στα μελη μας;; Θα μάθω κάτι που δεν ήξερα;; Η μήπως είδες πουθενά γραμμένο ''μπείτε εδώ μέσα και ξεσκιστείτε'';; η 'βγάλτε τα απωθημένα σας';;

Και η τελευταία ερώτηση, τόσο δύσκολο έχει καταντήσει πλέον για τον νεοέλληνα, να βρει και να βάλει στην σειρά πάνω από 10 λέξεις, ώστε να βγαίνει κάποιο λεκτικό νόημα;;

Ελεος πλέον, θέλετε και επανάσταση....!!

#326   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2012 - 01:55

Κακο δεν είπες, και πολύ καλα σε κατάλαβα! Η ερώτηση μου παραμένει, και απάντησε μου αν έχεις την καλοσύνη: Το να εκφράζεστε σαν παιδάκια 10 χρονών (και πολύ λέω) σε διάλειμμα, στην αυλή του σχολειού τους (... μαλ@Κα, π@υστη, γαμ@μένε, τον π@ιρνετε, κτλ), είναι αυτό θέση, και απάντηση στην τραγική κατάσταση που διέρχεται η χώρα μας σήμερα;;

Αντι δηλαδή να ακούσουμε καμιά σοβαρή άποψη, διάλογο και αντίλογο, επιχειρηματολογώντας, και εκφράζοντας τεκμηριωμένες απόψεις, να βρίσκομαι στις δυο η ώρα σχεδόν το πρωί, να καθαρίζω σχόλια!

Επεσα σε υβριστικά σχόλια που δεν ήξερα τι να σβήσω, εννοώντας ότι ήταν όλο μια χυδαιότατη βρισιά!! Τι θα μου δώσει εμενα δηλαδή αυτό, και στα μελη μας;; Θα μάθω κάτι που δεν ήξερα;; Η μήπως είδες πουθενά γραμμένο ''μπείτε εδώ μέσα και ξεσκιστείτε'';; η 'βγάλτε τα απωθημένα σας';;

Και η τελευταία ερώτηση, τόσο δύσκολο έχει καταντήσει πλέον για τον νεοέλληνα, να βρει και να βάλει στην σειρά πάνω από 10 λέξεις, ώστε να βγαίνει κάποιο λεκτικό νόημα;;

Αυτά περιέργως τα γράφουν χωρίς ορθογραφικα.
Whatsapp doc?

#327   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 13/02/2012 - 01:56

Γνωστό και ως keyboard revolution...

Αναρτημένη εικόνα

#328   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2012 - 02:00

Αυτά περιέργως τα γράφουν χωρίς ορθογραφικα.

Επιλεκτικός αυτοματισμός λέγεται! Κατι σαν το auditing ένα πράμα! ;-)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 13/02/2012 - 02:04

#329   iMarilina

iMarilina

-

• 13499 μηνύματα

Δημοσίευση 13/02/2012 - 02:01

Αυτοματισμός λέγεται! Κατι σαν το auditing ένα πράμα! ;-)

τί αυτοματισμός; Γιατί δεν πιανει και ολα τα αλλα που γραφουνε και μας βγαινει το ματι; :lol:
Whatsapp doc?

#330   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/02/2012 - 02:02

Ειλικρινά τόσο κόσμο Σύνταγμα σήμερα δε περίμενα να δώ. Δυστυχώς μας το χάλασαν νωρίς..

Όσο για το νομοσχέδιο, περίμενε κάνεις οτι δε θα ψηφιστεί..?
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;