Ναι το έκανα quote φίλε μου και ναι το διάβασα(θα απάνταγα χωρίς να το διαβάσω?)και ένα τελευταίο ναι το κατανόησα δεν νομίζω πως θέλω κάποια εξήγηση σε κάτι,δεν είπα κάτι κακό εξάλλου εκτός αν δεν με κατάλαβες.
Κακο δεν είπες, και πολύ καλα σε κατάλαβα! Η ερώτηση μου παραμένει, και απάντησε μου αν έχεις την καλοσύνη: Το να εκφράζεστε σαν παιδάκια 10 χρονών (και πολύ λέω) σε διάλειμμα, στην αυλή του σχολειού τους (... μαλ@Κα, π@υστη, γαμ@μένε, τον π@ιρνετε, κτλ), είναι αυτό θέση, και απάντηση στην τραγική κατάσταση που διέρχεται η χώρα μας σήμερα;;
Αντι δηλαδή να ακούσουμε καμιά σοβαρή άποψη, διάλογο και αντίλογο, επιχειρηματολογώντας, και εκφράζοντας τεκμηριωμένες απόψεις, να βρίσκομαι στις δυο η ώρα σχεδόν το πρωί, να καθαρίζω σχόλια!
Επεσα σε υβριστικά σχόλια που δεν ήξερα τι να σβήσω, εννοώντας ότι ήταν όλο μια χυδαιότατη βρισιά!! Τι θα μου δώσει εμενα δηλαδή αυτό, και στα μελη μας;; Θα μάθω κάτι που δεν ήξερα;; Η μήπως είδες πουθενά γραμμένο ''μπείτε εδώ μέσα και ξεσκιστείτε'';; η 'βγάλτε τα απωθημένα σας';;
Και η τελευταία ερώτηση, τόσο δύσκολο έχει καταντήσει πλέον για τον νεοέλληνα, να βρει και να βάλει στην σειρά πάνω από 10 λέξεις, ώστε να βγαίνει κάποιο λεκτικό νόημα;;
Ελεος πλέον, θέλετε και επανάσταση....!!