Δεν αυτοπροβλήθηκε με το να πάει στη Βουλή νομίζω.Μέχρι πρότινος ήταν Βουλευτής.
Το ότι το μέλλον μας είναι προδεδιαγραμμένο είναι γνωστό.Μας έχουν ράψει κοστούμι και πρέπει να έρθουμε στα μέτρα του.
Έχουμε τη δυνατότητα που μας προσφέρει το Ελληνικό Σύνταγμα το οποίο ορίζει ως εκπρόσωπους του Ελληνικού λαού τους 300.Αν οι 300 απέρριπταν την πρόταση
δεν θα πέρναγε.Δεν ξέρω αν ήταν χειρότερη επιλογή γιατί δεν ξέρω τι θα επακολουθούσε μιας χρεωκοπίας(δεν είμαι οικονομολόγος για να ξέρω και δεν
μπορώ να βασιστώ σε αυτά που λένε) αλλά ξέρω ότι αυτοί που μας ανάγκασαν να το ψηφίσουμε βασιζόμενοι στην τρομολαγνία και τις απειλές φοβούνται πιο πολύ τη
χρεωκοπία από εμάς τη δεδομένη στιγμή. Και στο κάτω κάτω ας μας άφηναν να αποφασίσουμε εμείς αν θέλουμε να υποθηκεύσουμε το μέλλον μας. Η Δημοκρατία δεν έχει
αδιέξοδα κι όταν έχει ο μόνος αρμόδιος είναι ο λαός. Έπρεπε να γίνει δημοψήφισμα σήμερα λοιπόν, όχι σαν αυτό που δήθεν πήγε να γίνει πριν 2-3 μήνες.
Μιλάς σοβαρά τώρα;;
Να αφήσεις τον λαό (και ειδικά τον ελληνικό) να αποφασίσει για το μέλλον του;; Κατακαημένη Αραχωβα!
Απο πότε η Δημοκρατια είναι το τέλειο πολίτευμα; Να αφήσω εγώ δηλαδή το κάθε κομματόσκυλο, τον κάθε βολεμένο, 'πλούσιο επαρχιώτη μηχανόβιο' (που λέει και γνωστό τραγούδι) να αποφασίσει για το μέλλον το δικό μου, και των παιδιών μου!
H Ελλάδα αυτή την στιγμή αποτελείτε στην πλειοψηφία της, από συνταξιούχους, οι συνταξιούχους του παρά πέντε (65 χρόνων δηλ), και νέους μεταξύ 18 και 24, ( ακόμη φοιτητές δηλαδή οι περισσότεροι)!
Αυτοι θα αποφασίσουν για το μέλλον μου; Οπως αποφάσιζαν τόσα χρόνια τώρα;; Αν πέφταμε σε 'εθελοντική χρεοκοπία' (από μόνοι μας δηλαδή), θα γινόταν το έλα να δεις στην Ελλάδα! Ουτε προστασία Ε.Ε θα υπήρχε, ούτε Ν.Α.Τ. Ο, ούτε φερτο!! Μπατε σκύλοι αλέστε, και αλεστικά μην δίνετε!
Θα κυκλοφορούσαμε με καροτσάκια τα λεφτά, για να πάμε στον μανάβη να αγοράσουμε 1 κιλό πατάτες, όπως στην κατοχή!!
Βεβαια αυτό δεν πρόκειται να γίνει, (το εύχομαι τουλάχιστον), μιας που για άλλους λόγους (βλέπε εφέ ντόμινο) δεν πρόκειται να μας αφήσουν να 'πέσουμε'!!
ps: .... θαυμαστής ολιγαρχικού συστήματος από μικρός (βλέπε Σπάρτη), παρά 'ψευτοδημοκρατικου' (βλέπε Αθήνα). ;-)
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 14/02/2012 - 17:17