Καλησπέρα,θα αγγίξω ένα θέμα που πρόσφατα τέθηκε..έχω μια εφαρμογή και λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της παρατηρώ ότι την έχουν σπάσει Έλληνες..μπορει να μου πει κάποιος γιατί να το κάνει αυτό?Δεν καταλαβαίνει ότι οι Ελληνικές εφαρμογές έχουν πολυ περιορισμένο κοινό και σκοτώνεις έτσι τον Developer? Και η εφαρμογή αυτή απαιτεί την ενασχόλησή μου με αυτή για την προσθήκη περιεχομένου!Απ τη μία σκέφτομαι τον κόσμο που την αγόρασε αλλα απ την άλλη γιατί εγώ να αφιερώσω χρόνο σε κάτι που οι μισοί θα απολαμβάνουν το περιεχόμενο δωρεάν?Και το "μισοι" το εννοώ..καταλαβαίνω απόλυτα να βοηθάς τους άλλους προσφέροντας εφαρμογές που στο εξωτερικό βγάζουν λεφτά γιατί απλα υπάρχουν χώρες που δεν μπαίνουν καν στην λογική του jailbreak!Αλλά εδώ είναι μεγάλο ποσοστό!Μπορεί λοιπόν να μου πεί κάποιος...
θα έχω άδικο αν σταματήσω να παρέχω υποστήριξη?Θα γίνω "κακος?Δηλαδή θέλετε να σταματήσουν να βγαίνουν ελληνικές εφαρμογες?Ειλικρινά...και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα το διαβάσουν οι συνήθεις ύποπτοι που σπάνε ελληνικές εφαρμογές με το που βγουν!
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και σύγγνωμη...απλά ειλικρινά έχω αγανακτίσει και σκέφτομαι σοβαρά
να μην ξανασχοληθώ με τους Έλληνες αν και υπάρχουν και εξαιρετικοί χρήστες εκεί έξω που πραγματικά σε στηρίζουν και σου δίνουν feedback...
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 12/02/2012 - 21:03