Ο χρήστης 'Dinko', στις 13 Oct 2009 - 16:58, έγραψε:
Φίλε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν δεν έλειπα σε δουλειά! Αλλά σου το ξαναλέω, το έτρεξα στα 7 χωρίς compatibility (ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό!) και είχα ξεμπερδέψει σε 15 λεπτά μαζί με το update σε 3.1.2! Ξέχνα το compatibility κατα την γνώμη μου δεν χρειάζεται και το μόνο που μπορεί να κάνε είναι να προκαλέσει προβλήματα.arisf: μιλάς σε προγραμματιστή. αυτά που λες τα ξέρω πολύ πριν από σένα. φυσικά κι έχω Virtual Machine με Windows XP. αυτό που λες όμως δε γίνεται γιατί το Virtual Machine δεν βλέπει USB devices.
Εκτός κι αν αναφέρεσαι στο νέο Virtual machine που έχει Integration services και μπορείς να περάσεις τα USB devices μέσα στο virtual machine (αυτό το κάνουν μόνο τα 7άρια). Δυστυχώς τα πράματα είναι χειρότερα.
εκεί κολάει ΤΕΛΕΙΩΣ τη συσκευή αφού το USB integration περνάει από εναν driver των 7, τον λεγόμενο USB Virtulization driver.
παιδιά έχω δοκιμάσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ότι έγραφαν εδώ, και γνήσιο καλώδιο και reboot και να τρέξω το itunes. compatibility mode σε xp, σε vista... τίποτα...
ktzaf: μιας και μένουμε δίπλα, εισαι η μόνη μου ελπίδα. αύριο έχω ταξίδι και θα μείνω χωρίς internet αφού μπαίνω με teathering από το κινητό