Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iPhone 4S jailbrake or not?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
15 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   DonThink

DonThink

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/02/2012 - 12:47

Καταρχας σας ευχαριστω που μπενετε στον κοπο για αλλη μια φορα να απαντησετε τις ερωτισεις περι Jailbrake.

Ειμαι κατοχος iPhone 4s , το εχω απο 18/2 και δεν εχω του εχω κανει jailbrake .

Μολις πριν απο μερικες μερες εμαθα οτι υπαρχει.
Θα ηθελα τις αποψεις σας για να δω τι στο καλο ειναι αυτο και τι μπορει να προσφερει.

Θελω να ενημερωσω οτι το πηρα απο αντικατοβολη και δεν ξερω αν ειναι ελληνικο , δεν ξερω πως μπορω να το μαθω.Επησεις ειναι αναβαθμισμενω με 5.0.1 εκδοση.

Ευχαριστω εκ τον προτερον.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 26/02/2012 - 12:48

Το JB δεν είναι υποχρεωτικό.. Αν αυτα που σου προσφέρει σε καλύπτουν, το κάνεις.

Τελικά τι είναι αυτό το Jailbreak;

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 26/02/2012 - 12:49

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/02/2012 - 12:57

Το jb δεν σε αναγκαζει κανεις να το κανεις....Μεχρι που αντιλαμβανεσαι οτι iphone χωρις jb δεν υπάρχει .Αυτο το λέω γιατι πλέον δεν έχεις δυνατοτητα bluetooth,color profiles,colorkeyboard,safari+,intelliscreenx (που μπορεις να διαχειριστεις fb,messages..etc)...Γενικα,κατα την γνώμη μου, το jb ειναι απαραιτητο για customization..H επιλογη ειναι δικη σου..και τελος να πω οτι ειναι παιδικο καποιος να κανει jb(δεν ειναι καθολου δυσκολο)..

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 26/02/2012 - 12:57

#4   panart

panart

iPH Member

• 257 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 26/02/2012 - 13:05

Μια συμβουλή, αν αποφασίσεις να κάνεις JB να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογών ΜΟΝΟ από αξιόπιστα repo.
Αν καταβάσεις εφαρμογές από μη αξιόπιστα repo ή repo που έχουν κρακαρισμένες εφαρμογές, υπάρχει ο κίνδυνος να παρουσιαστούν προβλήματα στο iPhone και να χρειαστεί restore.
Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από το JB.

#5   DonThink

DonThink

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2012 - 13:12

Σας ευχαριστώ.

#6   fotsid

fotsid

iPH Enthousiast

• 469 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 26/02/2012 - 13:36

Το jb δεν σε αναγκαζει κανεις να το κανεις....Μεχρι που αντιλαμβανεσαι οτι iphone χωρις jb δεν υπάρχει .Αυτο το λέω γιατι πλέον δεν έχεις δυνατοτητα bluetooth,color profiles,colorkeyboard,safari+,intelliscreenx (που μπορεις να διαχειριστεις fb,messages..etc)...Γενικα,κατα την γνώμη μου, το jb ειναι απαραιτητο για customization..H επιλογη ειναι δικη σου..και τελος να πω οτι ειναι παιδικο καποιος να κανει jb(δεν ειναι καθολου δυσκολο)..

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα.

#7   vasalu

vasalu

iPH User

• 170 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2012 - 13:43

Επισης η δικη μου συμβουλη είναι αν κανεις jailbreak, καλο θα ειναι τα tweaks που θα βαλεις, θα καταλαβεις στην συνεχεια τι κανουν, να τα αγοραζεις γιατι οπως ειπε και ο φιλος panart, αμα βαλεις απο μη αξιοπιστα repo ενδεχεται να αντιμετωπησεις προβληματα με το τηλεφωνο σου, και οταν μιλαμε για μη αξιοπιστα repo εννοουμε cracked tweaks κατα κυριο λογο... Οπως και να χει, μπαινεις σε εναν μαγικο κοσμο, αυτον του jailbreak... ;)

#8   aquadigio

aquadigio

iPH Enthousiast

• 392 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/02/2012 - 14:34

Nαρωτησω και εγω κατι;

Εχω και εγω το Iphone 4s εδω και κανα μηνα, και ψιλοκολαω να το σπασω...!!!

Θα ηθελα να κανω μια, ισως αφελη, ερωτηση: Τωρα, εχω κοντα στις 75 εφαρμογες, μερικες αγορασμενες, μερικες free... Το ερωτημα μου ειναι αν κανω το Jailbreak, μετα μπορω να περασω ξανα τις εφαρμογες που εχω ηδη ή θα πρεπει να τις ξαναγορασω;

Επισης, ακουω απο ολους οτι ειναι ευκολο και σχετικα ακυνδηνο, αλλα εχουν ανοιξει τοσα θεματα εδω με πιθανα προβληματα απο Jailbreak... Βεβαια, θα ηθελα πολυ να κανω Customasation της συσκευης μου...(και ευτηχως εχω βρει φιλους και συμφουριτες διαθεσημους για καθε δυνατη βοηθεια, και τους ευχαριστω!)

#9   nikoz87

nikoz87

iPH Intergalactic Leader

• 21572 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:TheNikoz

Δημοσίευση 26/02/2012 - 14:39

Nαρωτησω και εγω κατι;

Θα ηθελα να κανω μια, ισως αφελη, ερωτηση: Τωρα, εχω κοντα στις 75 εφαρμογες, μερικες αγορασμενες, μερικες free... Το ερωτημα μου ειναι αν κανω το Jailbreak, μετα μπορω να περασω ξανα τις εφαρμογες που εχω ηδη ή θα πρεπει να τις ξαναγορασω;

Επισης, ακουω απο ολους οτι ειναι ευκολο και σχετικα ακυνδηνο, αλλα εχουν ανοιξει τοσα θεματα εδω με πιθανα προβληματα απο Jailbreak... Βεβαια, θα ηθελα πολυ να κανω Customasation της συσκευης μου...(και ευτηχως εχω βρει φιλους και συμφουριτες διαθεσημους για καθε δυνατη βοηθεια, και τους ευχαριστω!)

Όταν κάνεις Jailbreak δεν θα επιρεαστούν οι εφαρμογές σου!
Μετά το Jailbreak αν κάποια στιγμη κάνεις Restore & "Set up as new" πρώτα θα κάνεις Transfer Purchases στο iTunes και μετά το Restore θα έχεις πίσω όλες τις εφαρμογές με ένα απλό Sync!

Το Jailbreak είναι ακίνδυνο αρκεί να μην κατεβάζεις ότι βρεις! Θέλει ψάξιμο να είναι συμβατό το πακέτο που θα κατεβάσεις αλλά και να κατεβάζεις από αξιόπιστα repo

Τελευταία επεξεργασία από: nikoz87, 26/02/2012 - 14:41

#10   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2012 - 14:48

Nαρωτησω και εγω κατι;

Post #2 και θα λυθούν οι απορίες σου..

Δε χάνεις τίποτα απο εφαρμογές.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 26/02/2012 - 14:48

LG8ISzO.gif

#11   bene

bene

iPH Member

• 271 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2012 - 14:49

iphone χωρις jb δεν υπάρχει. τέλος

#12   tsap1833

tsap1833

iPH Member

• 239 μηνύματα

Δημοσίευση 26/02/2012 - 15:21

Καλησπέρα.Η δική μου άποψη αναφορικά με το jb είναι,αν προχωρήσεις να μην πειραματίζεσαι άκοπα.Δηλάδη να προσθέσεις εφαρμογές-tweaks τα οποία θα σου είναι απαραίτητα αφού πρώτα ψάξεις ή ενημερωθείς απο εδώ μέσα.

#13   costas1984

costas1984

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5C
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 29/02/2012 - 17:57

λιγο off-topic.εγω εχω iphone 4s jailbreak.υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουν να μου στειλουν με bluetooth φωτογραφιες απο αλλο κινητο?

#14   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα

Δημοσίευση 29/02/2012 - 18:04

ΑirBlue Sharing..

LG8ISzO.gif