Μετρητης μπαταριας
Δημοσίευση 01/03/2012 - 08:48
Ad
Δημοσίευση 01/03/2012 - 09:24
Για την ενδειξη μπαταριας δεν ξερω αν αλλαζει, αλλα ολο και καποιος εδω θα ξερει...
Sent from my HD2 GB using Tapatalk
Δημοσίευση 01/03/2012 - 09:50
αυτο φιλε μου ειναι απο το θεμα AfterHours-HD το lockskreen του υπαρχει στο cydiaΠοιο θεματακι ειναι αυτο στη lockscreen σου αν επιτρεπεται??
Για την ενδειξη μπαταριας δεν ξερω αν αλλαζει, αλλα ολο και καποιος εδω θα ξερει...
Sent from my HD2 GB using Tapatalk
Δημοσίευση 01/03/2012 - 10:03
ξερει κανεις??καλημερα σε ολους,οπως θα δειτε στη φωτο σε αυτο το θεμα ο αριθμος που λεει το ποσοστο μπαταριας,ειναι χαλια και δεν διακρινεται καθολου.Υπαρχει τροπος να το διορθωσω η να βαλω καποιο αλλο στυλ?
Δημοσίευση 01/03/2012 - 10:20
ξερει κανεις??
Καλημερα φιλε μου..μπορεις να αλλαξεις τη γραμματοσειρα μεσω wiin scp η και μεσω ifle μπαινοντας στο θεμα μεσα και βρισκοντας τον καταλληλο φακελο.
Δημοσίευση 01/03/2012 - 10:32
το εψαξα,βρισκω τα παντα εκτος απο αυτο,βρισκω τις ενδειξεις σηματος,wifi,το εικονιδιο της μπαταριας αδειο,γεματο κλπ αλλα αυτο τιποτα,μηπως επειδη ειναι αριθμος?το εχω ενεργοποιησει απο sbsettings numeric batteryΚαλημερα φιλε μου..μπορεις να αλλαξεις τη γραμματοσειρα μεσω wiin scp η και μεσω ifle μπαινοντας στο θεμα μεσα και βρισκοντας τον καταλληλο φακελο.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες