Ενημερώσεις χρηστών
foivos → DINFUN
Φίλε Κώστα με εντυπωσίασες με το video.Όσον αφορά αυτα που σου ζήτησα εχθές μπορείς να μου δώσεις μια απάντηση στο mail μου; ( φωτο που δεν τη δέχεται το σύστημα μπήκε η φωτο που έχω στο Facebook δεν ξέρω πως και θέλω να την αλλάξω και πως μπορω να παραθέτω φωτο και απόσπασμα video αυτός αγγελίες,φιλικά Φοίβος
ΥΓ: το mail μου favalkanas@yahoo.gr
ΥΓ: το mail μου favalkanas@yahoo.gr
13/11/2011 16:36
foivos → stathoula
Φίλη μου τι γίνεται; είσαι καλα; το εύχομαι ολόψυχα ο φίλος σου απο iPhone Hellas. Φοιβος
12/11/2011 21:16
foivos → iMarilina
Επίσης Μαριλινα μου,αλήθεια, πως νιώθεις σήμερα μετα απο πέντε μέρες;
12/11/2011 12:15
foivos → djbilly
τι εγινε Βασιλη? εχουμε καποιο νεο? στειλε μου μυνημα στο δικο μου πμ οχι στο δικο σου,φιλικα Φοιβος
11/11/2011 21:04
foivos → djbilly
τι εγινε Βασιλη? εχουμε καποιο νεο? στειλε μου μυνημα στο δικο μου πμ οχι στο δικο σου,φιλικα Φοιβος
11/11/2011 21:04
foivos → stacy
για ολους τους καπνιστες υπαρχουν στιγμες που λενε " φτου παλιοτσιγαρο" και το πατανε με οργη γιατι ξυπναει για λιγο η αντιδραση του οργανισμου στις παρενεργειες του.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ δουλεψε στο μυαλο σου και ειναι η.....αρχη.
φιλικα Φοιβος
φιλικα Φοιβος
11/11/2011 18:01
foivos → stacy
για ολους τους καπνιστες υπαρχουν στιγμες που λενε " φτου παλιοτσιγαρο" και το πατανε με οργη γιατι ξυπναει για λιγο η αντιδραση του οργανισμου στις παρενεργειες του.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ δουλεψε στο μυαλο σου και ειναι η.....αρχη.
φιλικα Φοιβος
φιλικα Φοιβος
11/11/2011 18:01
foivos → djbilly
Καλησπέρα Βασίλη στείλε μου στο mail μου ότι θέλεις,φιλικά Φοίβος
favalkanas@yahoo.gr
favalkanas@yahoo.gr
10/11/2011 18:19
foivos → stacy
Καλησπέρα φίλη μου,εάν μου επιρρεπείς,το τσιγάρο είναι μόνο στο μυαλό μας,όταν νιώσεις ότι δεν το θέλεις κοφτο άμεσα,αλλα πρόσεχε εδω είναι όλη η ΕΠΙΤΥΧΊΑ της προσπάθειας σου...ποτέ μην πεις σε κανέναν και ειδικά στον εαυτό σου ότι τοχεις κόψει,απλά...προσπαθείς να το κοψεις,καντο και θα με θυμηθεις,φιλικά Φοιβος
10/11/2011 14:44
foivos → hellspawn
Φίλε εδω στο φόρουμ δεν υπάρχουν φανατικοί της φωτογραφίας,θα σου πρότεινα το avclub.gr η το avsite.gr που έχουν κατηγορίες που μπορει να ενδιαφερθεί κάποιος,φιλικά Φοιβος
10/11/2011 14:30
foivos → joannaki
Σε ευχαριστω Ιωαννα και μια συμβουλη σαν φιλος μακρια απο τα greeklish ειδικα εξω στις αγγελιες γιατι δεν επιτρεπεται απο τους κανονες του φορουμ και καποια στιγμη θα σε προειδοποιησουν οι admin
Οσο για το joystick οταν βρεις το διαφανες στειλε μου πμ, φιλικα Φοιβος
Οσο για το joystick οταν βρεις το διαφανες στειλε μου πμ, φιλικα Φοιβος
10/11/2011 11:00
joannaki → foivos
Swsti kai ayto...Nai an ksanaerthete h oikogeneia tou filou mou exei poly wraia dwmatia stis Mpenitses kai tha sou kanoun filikh timh...:)Joanna
10/11/2011 10:16

Αυτή η κατάσταση έχει λάβει το μέγιστο επιτρεπτό αριθμό απαντήσεων