Ενημερώσεις χρηστών

sotosgreek → koi
Καλησπέρα φίλε, δυστυχώς έτσι όπως το φαντάζεσαι δεν γίνεται να έχουμε στο iPhone flash player αλλά μπορείς να κατεβάσεις το Skyfire είναι ένας φιλότιμος browser που σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις ορισμένα βιντεάκια(Flash)! Ελπίζω να σε βοήθησα..!

azaleea
ΠΡΟΣΟΧΗ Από : O.T.E Δ/ΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ , ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΙΛΙΝΗΣ ΤΗΛ. 210-6117476 , Αν σας τηλεφωνήσουν στο κινητό σας από κάποιον που θα σας πει ότι είναι τεχνικός εταιρείας, και κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και θα πρέπει να πατήσετε #90 ή 09# ή οποιοδήποτε άλλο αριθμό. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ. Πρόκειται για κάποια εταιρεία-απάτη που χρησιμοποιεί κάποια συσκευή, η οποία μόλις επιλέξετε τους παραπάνω αριθμούς,...

-
bacadef
Έλεος με τα λαμόγια επιτέλους!
09/03/2011 00:19

-
tsomos
Που το χω ακουσει?fields of the nephilim?
08/03/2011 22:47 -
Doomangel
Σωστος!
27/03/2011 19:35

xxxxxx
συνειδητο και υποσυνειδητο τιθασευονται...πως τιθασευεται ομως το ασυνειδητο?βλεπω ολες τις πρωην μου καθε μερα στον υπνο μου...........

-
azaleea
μηπως πρεπει να αρχισεις να κοιμασαι βραδυ κ οχι μερα ?
08/03/2011 21:55

Kostas_GR → isolutions
Kalispera!
Stelnw gia tin aggelia gia to Iphone 4 po dineis. Ithela na se rwtisw an eisai Athina kai pote einai agorasmeno.
An kanei tin timi 520 to pairnw kai twra amesws.
Eyxaristw!
Stelnw gia tin aggelia gia to Iphone 4 po dineis. Ithela na se rwtisw an eisai Athina kai pote einai agorasmeno.
An kanei tin timi 520 to pairnw kai twra amesws.
Eyxaristw!

martinaki29
i just voted @nikosofficiel for "Best of Twitter" *VOTE* http://faxo.com/t

SoulRav3r
Τοσο δυσευρετα εχουν γινει τα 4αρια?!?!!Αν πουλαει κανεις ας στηλει ενα πμ

pinetech → leyterakis
endiaferesai file mou gia antallagi me macbook 13.3 2010 2,4GHz,250HDD,320m Nvidia? +diafora apo mena

alfagamma → xarisrx8
520 ευρω φιλε μου, εχει και αποδειξη και bumper και βαση αυτοκινητου με βεντουζα και φορτιστη αυτοκινητου.