Ενημερώσεις χρηστών

stakis
Καλησπέρα!
Έχω αλλά και δεν έχω βγάλει άκρη σχετικά με το πρόβλημα! Βασικά το πρόβλημα υφίσταται με τα περισσότερα router της Linksys. Αν έχεις linksys για αυτό συμβαίνει! Λες και έχουν τσακωθεί η Apple με την Linksys! Συνήθως το πρόβλημα λύνεται για σύντομο όμως χρόνο μετά από reset του router. Αν ψάξεις στο forum της Apple, δυστυχώς θα βρεις αρκετές αναφορές σχετικά με το...
Έχω αλλά και δεν έχω βγάλει άκρη σχετικά με το πρόβλημα! Βασικά το πρόβλημα υφίσταται με τα περισσότερα router της Linksys. Αν έχεις linksys για αυτό συμβαίνει! Λες και έχουν τσακωθεί η Apple με την Linksys! Συνήθως το πρόβλημα λύνεται για σύντομο όμως χρόνο μετά από reset του router. Αν ψάξεις στο forum της Apple, δυστυχώς θα βρεις αρκετές αναφορές σχετικά με το...

geme → stakis
Διάβασα το post που είχες σχετικά με την ταχύτητα του iphone4 συγκριτικά με το iphone 3gs. έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και ξεκίνησα να το ψάχνω χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα. έχω το iphone4 4.1 jailbroken και κατεβάζοντας την ίδια εφαρμογή και στο δικό μου και στο 3gs ενός φίλου εγώ είχα ταχύτητα 15kb/sec και εκείνος 150kb/s!!!!
ήθελα να σε ρωτήσω αν έβγαλες άκρη....
σε...
ήθελα να σε ρωτήσω αν έβγαλες άκρη....
σε...

poulakos1 → nikomaxia
εχω το iphone 3gs 16gb σε πολυ καλη κατασταση με θηκη unique Ελληνικο εχει γινει jailbreak και ειναι αναβαθμησμενο 4.2.1 αν θελεις την κανουμε την ανταλαγη

-
iLuxus
Επίσης, επίσης... ;-)
05/03/2011 05:01 -
Telephoner
παει η πατρα :P
05/03/2011 11:17 -
Paris1986
Επίσης Κώστα.
05/03/2011 21:38

-
xxxxxx
οχι κυβερνουσαν τα αλλα λαμογια μονο που υπηρχε χρημα,...
05/03/2011 11:39 -
Telephoner
α μπραβο :P
τωρα τα λες σωστα βασιλη :D
05/03/2011 12:40 -
xxxxxx
ολοι οι πολιτικοι τι ιδιες μ@λακιες λενε...πατανε το play και ξεκιναει η κασετα να παιζει το ηχογραφημενο μηνυμα
05/03/2011 13:04

Yannis
iPad 2: Επιτυχία ή αποτυχία; Ας δούμε τι δήλωναν πέρυσι οι ‘ειδικοί’ για το 1o iPad… http://t.co/YZltuSX

-
xxxxxx
τι θα δεις?εγω θα παω Μενιδιατη το βραδυ...ηπια μια ασπιρινη με καφε και με συνεφερε τελειως!!thx πολλα φιλια :D
04/03/2011 21:11 -
azaleea
angry drive, αντε να δουμε...
ευχομαι να περασεις τελεια :)))
04/03/2011 21:15 -
xxxxxx
αχαχαχαχχα ρομαντικη ταινια θα δειτε βρε με τον αντρα σου
04/03/2011 21:27

stergi0s
Αν έκανες update το twitter for iphone και σε εκνευρίζουν τα trends τότε κάνε εγκατάσταση το twizzler από Cydia.

KostasRodos29
Σας κρασάρει το μηλόφωνο...?Ακολουθήστε τον παρακάτω τρόπο και θα λύσετε το πρόβλημα σας...
Μπορειτε να κλεισετε ολες τις εφαρμογες απο το cydia... μεσα απο το sbsettings - more - substrate add ons.. και να βρείτε ποια σας δημιουργει το προβλημα ανοιγοντας τες μια μια...
Μπορειτε να κλεισετε ολες τις εφαρμογες απο το cydia... μεσα απο το sbsettings - more - substrate add ons.. και να βρείτε ποια σας δημιουργει το προβλημα ανοιγοντας τες μια μια...

VASILIKH
ΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΚΑΝΑ DOWNLOAD K ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ USB ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑ Κ ΕΓΡΑΦΕ ΕΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

VASILIKH
γεια σας!!εχω παρει ενα iphone μεταχειρησμενο κ εκανα download itunes κ εχασε το σημα του.Μετα μου ειπαν απο το μαγαζι που το ειχα παρει οτι μπλοκαρε επειδη ειχε ειδη την τελευταια αναβαθμιση.Κ περιμενω ενα προγραμμα να βγει για να μου το ξεμπλοκαρουν απο τα Χριστουγεννα.Ισχυει αυτο?