Ενημερώσεις χρηστών

alexdel → damiangeo
Με ενδιαφέρει η πρόταση σου αλλά θα πρέπει να γίνει απο Δευτέρα. Απλά στα 350 Δε θα μπορέσω να σου δώσω την βάση αυτοκινήτου την μία απο τις 2 και το ένα screen protector. Αν είσαι οκ πες μου να κλείσω το θέμα και να συννενοηθούμε για τα υπόλοιπα που αφορούν την αποστολή.
Ευχαριστώ
Αλέξανδρος
Ευχαριστώ
Αλέξανδρος

aria7 → isolutions
Δεν μπορω να ανεβασω φοτος 6:30 στην Δαβακη να το δεις απο κοντα και αν θελεις το παιρνεις.ΟΚ?

isolutions → aria7
ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙΣ PHOTO ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ???

Telephoner
βάζει ο Dolce τη στολή του κι'ό Gabbana τη δική του μ'όλα τα φτεράαα, μ'όλα τα φτεράααααα

-
KostasSTi
αχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Απίστευτος!!!
28/10/2010 17:27

-
god21
Γιατί δεν το βρίσκω; Αυτό που έκανε πρόσφατα λέγετε "_Geohot" τώρα δεν υπάρχει. Για δες...
28/10/2010 15:59 -
Telephoner
το "εδω και πολυ καιρο" του thanasis σημαίνει ότι εδώ και πολύ καιρό δεν έχει account.Όλα τα account _Geohot κλπ είναι ψεύτικα.
Για την ακρίβεια νομίζω κλείδωσε το account του δεν το διέγραψε ;)
28/10/2010 16:02 -
god21
Ok thanks.
29/10/2010 15:43

isolutions → aria7
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΔΙΑΘΕΤΩ 340 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΔΙΑΘΕΤΩ 340 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

isolutions → pankoaua
Καλησπερα
ενδιαφερομαι για το IPHONE αλλα στην τιμη που το εχεις ειναι υψηλη γιατι στα 400 και κατω υπαρχουν τα 32gb
+ εγγυηση.Διαθετω 320 € αν θελεις σημερα να βρεθουμε.alexandros
ενδιαφερομαι για το IPHONE αλλα στην τιμη που το εχεις ειναι υψηλη γιατι στα 400 και κατω υπαρχουν τα 32gb
+ εγγυηση.Διαθετω 320 € αν θελεις σημερα να βρεθουμε.alexandros

-
vagos515
RE FILE NA SOU PW TWRA TELEYTEA EXW AKOUSEI OTI KIKLOFOURNE IPHONE 4 32ARIA STA 450 EYRW APO AGGLIA KAI EXW DEI PARA POLLES AGGELIES ISXIEI TIPOTA TETIO?
29/10/2010 16:30