Ενημερώσεις χρηστών

-
GadgetMaciac
samsung galaxy tab
13/01/2011 13:29

JohnZ
Tha anevei enas filos mou thesaloniki autes tis meres. An einai na vretheite na ta parei.
Dose mou to kinito sou.
Dose mou to kinito sou.

vagos515 → JohnZ
φιλε μου αυτιν τιν εβδομαδα εχς κρατησει και τα 10 κομματια για σενα να ξες αυτιν τιν εβδομαδα θα στα στειλω οκ?

vagos515 → Ultralord
φιλε εχω ενα macbook white sta 650 αμα θεσ 6957721670 το κινιτο μου βαγγελης

joker25 → Paris1986
Ψηλα ψηλα σε πηγαν..κοιτα να περασεις καλα.ολα αυτα θα τα θυμασαι μετα μολις απολυθεις κ θα γελας..εμπειριες κ αναμνησεις μαζευε τωρα!

basketikos → plouty
καλησπερα φιλε μου ποια περιοχη εισαι? αν εισαι απο αθηνα 700 ευρω για το 32 και ερχομαι τωρα να το παρω

Geopanousis
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΕ ΓΕΝΕΙΑ, ΣΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΣΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΤΟΤΕ.. ΞΥΠΝΑ ΤΟΥΒΛΟ! ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ! ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ!!!

-
Telephoner
epikairo...
27/09/2010 21:11

mikexs
Γνωρίζει κανείς σε πόσο καιρό αποδεσμεύονται τα 1,98€ που δεσμεύει η Apple για προσθήκη πιστωτικής ή διόρθωση κάρτας στο iTunes? Μου έβγαλε 3 φορές να διορθώσω την κάρτα μου και μου έχει δεσμεύσει και τις 3 φορές το παραπάνω ποσό.

-
giorgos_rou
1 μήνας, αν δε τα πάρει μέχρι τότε, στα επιστρέφουν, 3 εφαρμογές εμένα μου δεσμεύσαν το ποσό, προχθές μου επιστράφηκαν τα χρήματα!
27/09/2010 15:42

basketikos → vagos515
καλημερα φιλε μου αποδηξει εχουν τα τηλεφωνα? και με εγγυηση τη παιζει?

antartis → Constademon
φιλε μου αν μπορεις και εγω θα ηθελα την εφαρμογη για το φραπε το ifrappe
αν μπορεις στειλε μου η το λινκ η την εφαρμογη στο mail kostas_kriti@freemail.gr
σε ευχαριστω πολυ!!!
αν μπορεις στειλε μου η το λινκ η την εφαρμογη στο mail kostas_kriti@freemail.gr
σε ευχαριστω πολυ!!!

stergiosgk → vagos515
tou koutiou diladi? apo 8ess eisai? pws 8a ginei na to tsekarw kai apo konta?

-
eftapsixos
me 2!!!
28/09/2010 00:40 -
xalkidaios
einai kai gamw!
10/10/2010 15:28