Ενημερώσεις χρηστών
hector → ick
τι εννοεις ακριβος δεν σου εμφανιζει την το startup η γενικα το frappe οταν πας και καλα να τον φτιαξεις
??
23/10/2009 23:27
??
reg → petrosdk
Φίλε, έχετε και στην Καλαμάτα περιοχή που ονομάζεται Παραλία; Νόμιζα ότι μόνο εμείς έχουμε... εννοώ την Παραλία Κατερίνης.
23/10/2009 22:36
ick → hector
χερετε
Θα ηθελα γιατι ειμαι καινουργιος,
Εχω κατεβασει απο το installous to ifrappe αλλα δεν εμφανιζετε το εικονιδιο του.
Ξερεις που υπαρχρει κατι να με βοηθησει?
Ευχαριστώ
23/10/2009 19:07
Εχω κατεβασει απο το installous to ifrappe αλλα δεν εμφανιζετε το εικονιδιο του.
Ευχαριστώ
ick → theoss
χερετε
Ευχαριστώ
23/10/2009 19:04
Ευχαριστώ
gadgetman → babis70
το πουλας ακομα το κινητο αν ναι στειλε μου mail στο dimitrismimis@gmail.com ειμαι Αθηνα και ενδιαφερομαι
23/10/2009 08:25
trisk → IMarios
ασε και εμενα πειρε το 3gs και μου σπαει τα νευρα πως θα το φτιαξει στο τελος εγω θα το παρω :P
22/10/2009 00:03
7psyxos → ted
egw proswpika an den eixa 500 euro epidotisi den tha to epairna! ontws den aksizei. to pira mono k mono logw epidotisis! to kalitero einai oti gia ena mikro elattwma mou antikatestise to 3G i vodafone k twra exw k ta 2!
21/10/2009 19:26
PoluxGreece → ted
koitaksteto kai apo tin alli pleura,me to paramikro pou mas pasaroun kati amesos na to paroume epidi einai kainourgio,ependiste ta lefta sas kapou pou na piasoun topo,enas xristis me iphone 3g dn aksizi na dosi alla tosa kai na pari to 3gs dn uparxi logos...perimenete na bgei to neo iphone p isos tha einai kalutero
20/10/2009 22:43
PoluxGreece → ted
an dn eisai polu apetitikos kai dn exeis 100 euro parapano na diathesis pare to 3g kai perimene mexri tou xronou p tha bgei tis 4 genias,i gnomh mou panta
20/10/2009 22:41