Αγαπημενες Τηλεοπτικες Σειρες
Δημοσίευση 24/12/2019 - 18:02
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 29/12/2019 - 19:24
Sent from my iPhone using Tapatalk
RF forever
Δημοσίευση 06/01/2020 - 17:03
Απλά αριστούργημα. Σύγχρονο πραγματικό δραμα χαρακτήρων οσκαρικού επιπέδου.
Τι να κάνει το Netflix στο γίγαντα ποιότητας που ακούει στο όνομα HBO...
Τελευταία επεξεργασία από: johnythedirector, 06/01/2020 - 17:05
Δημοσίευση 22/01/2020 - 22:17
Πολύ καλή η Teresa Parker.
Δημοσίευση 11/02/2020 - 15:50
Δημοσίευση 11/02/2020 - 18:21
Εκτός από Netflix και Apple TV υπάρχει άλλη πλατφόρμα που να παίζει Ελλάδα και να αξίζει ;;HBO πχ ;;;
Θεωρητικά καποιες επιλογες μπορεις να βρεις επισημα απ το Amazon Prime, αλλα εχει φτωχό περιεχομενο (αλλα καλη τιμη για τους πρώτους 6 μηνες) και ελάχιστες μεταφράσεις με ελληνικους υπότιτλους. Δεν ξερω βεβαια τωρα λογο της συνεργασίας με τη Vodafone αν αρχισουν τις μεταφράσεις.
Ανεπίσημα και αν δεν εχεις προβλημα με αγγλικούς υπότιτλους, δεν ξερω αν με VPN μπορεις να εχεις Disney+ και να συνδεθείς μεσω Ολλανδιας.
Το HBO ακομα δεν εχει λανσάρει δικια της πλατφόρμα, αλλα ανακοινώθηκε συνέργασια με το Vodafone TV και εχει καποια ταινιοθήκη με τις δικες της σειρες εκει.
Δημοσίευση 11/02/2020 - 19:58
Θεωρητικά καποιες επιλογες μπορεις να βρεις επισημα απ το Amazon Prime, αλλα εχει φτωχό περιεχομενο (αλλα καλη τιμη για τους πρώτους 6 μηνες) και ελάχιστες μεταφράσεις με ελληνικους υπότιτλους. Δεν ξερω βεβαια τωρα λογο της συνεργασίας με τη Vodafone αν αρχισουν τις μεταφράσεις.
Ανεπίσημα και αν δεν εχεις προβλημα με αγγλικούς υπότιτλους, δεν ξερω αν με VPN μπορεις να εχεις Disney+ και να συνδεθείς μεσω Ολλανδιας.
Το HBO ακομα δεν εχει λανσάρει δικια της πλατφόρμα, αλλα ανακοινώθηκε συνέργασια με το Vodafone TV και εχει καποια ταινιοθήκη με τις δικες της σειρες εκει.
Εγω είχα βάλει για ένα μήνα το Amazon Prime αλλά δν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα με το περιεχόμενο ( εχω και το Amazon Fire stick ).
Καλά για Ελληνικό υπότιτλο δν θυμαμαι να πέτυχα κάπου αν κ βλέπω κ με αγγλικούς αλλα λογικά αν υπάρχουν θαναι ελάχιστα.
Sent from my iPhoneXS using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 12/02/2020 - 00:05
Δημοσίευση 12/02/2020 - 11:32
Στο Prime δεν έχω πετύχει ακόμα τίποτα με ελληνικούς υπότιτλους, και το έχω σχεδόν ένα χρόνο. Έχει κάποιες πολύ καλές σειρές (για τα γούστα μου, τουλάχιστον) αλλά η υποστήριξη του (εφαρμογή τηλεόρασης, TvOS, υπότιτλοι, εικόνα, ήχος, πλούτος περιεχομένου ) υπολείπεται αισθητά από το Netflix (το οποίο πραγματικά είναι η πλατφόρμα που τα σπάει).
Το είχα βάλει δοκιμαστικά και το σταμάτησα λόγω της ανυπαρξίας ελληνικών υποτίτλων.
Το Netflix, παρά τα κουσούρια του, είναι πολύ μπροστά από τις υπόλοιπες υπηρεσίες. Ειδικά στην ποιότητα εικόνας και ήχου δεν παίζεται, καθώς όλες οι δικές του παραγωγές είναι dolby vision + atmos
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες