Αγαπημενες Τηλεοπτικες Σειρες
Δημοσίευση 22/04/2020 - 18:40
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 22/04/2020 - 18:42
Καταρχάς υπάρχει κουμπάκι για Spoiler να γράφετε εκεί ο,τι θέλετε.
Κατά 2ον, αυτό που ειπώθηκε πιο πίσω δεν ήταν ακριβώς Spoiler..
Ήταν καθαρά προσωπική εκτίμηση εκείνου που το έγραψε, σε ένα απο τα πιο αμφιλεγόμενα τέλη σε σειρά.
Το λέω για να μη νομίζει κάνεις πως τη πάτησε.
Δημοσίευση 22/04/2020 - 18:53
Καταρχάς υπάρχει κουμπάκι για Spoiler να γράφετε εκεί ο,τι θέλετε.
Κατά 2ον, αυτό που ειπώθηκε πιο πίσω δεν ήταν ακριβώς Spoiler..
Ήταν καθαρά προσωπική εκτίμηση εκείνου που το έγραψε, σε ένα απο τα πιο αμφιλεγόμενα τέλη σε σειρά.
Το λέω για να μη νομίζει κάνεις πως τη πάτησε.
Που είναι αυτό το κουμπί και δεν το βλέπω;
Για το αν είναι spoiler η όχι, επειδή στο τέλος έγινε μέγας χαμός με το τι συμβαίνει και τι όχι, υπάρχει ένα ολόκληρο blog,
https://masterofsopr...ion-of-the-end/
Επίσης υπάρχουν και οι συνεντεύξεις του David Chase που εξηγούν τι έχει συμβεί.
Όμως να φτιάξουμε άλλο ένα thread για να το συζητήσουμε;[emoji851][emoji2][emoji28]
Δημοσίευση 22/04/2020 - 19:01
Πρώτη σειρά, 3ο εικονίδιο "Special BB Code".
Δε μπαίνω στη διαδικασία να διαβάσω αναλύσεις και θεωρίες για τέτοιες σειρές, με τέτοιο τέλος.
Κρατάω πάντα αυτό που είδα και τι μου άφησε, γιατί πολύ απλά μετά χάνεται η μαγεία.
P.S. Τις έχω δεις τις συνεντεύξεις του Chase.
Δημοσίευση 22/04/2020 - 19:06
Οπως πολυ σωστα γνωριζετε τελειωνω το Sopranos , εχουν μεινει 10 επεισοδια ! Χρωσταω μια συζητηση και μια αποψη στον Νικο .
Επομενη σειρα --> Oprhan Black , The Leftovers , 6FU , η κατι αλλο μηπως ?
Δημοσίευση 22/04/2020 - 19:14
Βλέπω 5 εικονίδια από κάτω, το τελευταίο είναι το BBCODE και έχει 3 επιλογές : IMG, URL, CODE.
Δεν βγάζω άκρη, μήπως έχει σχέση ότι έχω την απλή έκδοση του Tapatalk?
Δημοσίευση 22/04/2020 - 20:30
Test
Δημοσίευση 23/04/2020 - 00:09
Δημοσίευση 23/04/2020 - 16:57
Δημοσίευση 24/04/2020 - 12:04
Τελος ! Το Sopranos μπηκε και αυτο στην βιβλιοθηκη των σειρων μου ! Διδασκει την ζωη , τον θανατο , τον ρολο της μαφιας στην κοινωνια και τις επιρροες τους , το ποσο βρωμικο ειναι το συστημα ! Αδιστακτος , χωρις να σηκωνει-σηκωνει πολλα ο Τονι Σοπρανο ειναι πλεον ο καλυτερος anti-hero για εμενα ! Δεν θα ξεχαστει ποτε αυτη η σειρα...ξερω οτι θα περασει ενα μεγαλο διαστημα για να μπορεσω να ξαναδω μια σειρα !
Οσο για το τελος ?
Π Α Ρ Α Ν Ο Ι Κ Ο !!!! ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ !!!
Σε ευχαριστω Νικο , Κυριακο , Γιαννη και οποιοδηποτε αλλο μελος αυτης της παρεας με παροτρυνε να συνεχισω να το βλεπω !!!!
**Θα γινω και λιγο ευαισθητος...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....
Δημοσίευση 24/04/2020 - 12:07
Τελος ! Το Sopranos μπηκε και αυτο στην βιβλιοθηκη των σειρων μου ! Διδασκει την ζωη , τον θανατο , τον ρολο της μαφιας στην κοινωνια και τις επιρροες τους , το ποσο βρωμικο ειναι το συστημα ! Αδιστακτος , χωρις να σηκωνει-σηκωνει πολλα ο Τονι Σοπρανο ειναι πλεον ο καλυτερος anti-hero για εμενα ! Δεν θα ξεχαστει ποτε αυτη η σειρα...ξερω οτι θα περασει ενα μεγαλο διαστημα για να μπορεσω να ξαναδω μια σειρα !
Οσο για το τελος ?
Π Α Ρ Α Ν Ο Ι Κ Ο !!!! ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ....ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ...ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ !!!
Σε ευχαριστω Νικο , Κυριακο , Γιαννη και οποιοδηποτε αλλο μελος αυτης της παρεας με παροτρυνε να συνεχισω να το βλεπω !!!!
**Θα γινω και λιγο ευαισθητος...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΛΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....
Ακριβώς έτσι , και εγώ συγκινήθηκα αρκετές φορές. Είπαμε δεν είναι τυχαία η καλύτερη σειρά οπών των εποχών για τους περισσότερους.
Και δεν νομίζω να ξεπεραστεί εύκολα.
Δημοσίευση 24/04/2020 - 12:19
Δημοσίευση 25/04/2020 - 11:41
Δημοσίευση 25/04/2020 - 23:33
Η 2η σεζόν του Succession είναι πραγματικά λατρεία.
Πλοκή, το βάθος στους χαρακτήρες και οι ερμηνείες (μαγικός Brian Cox, Jeremy Strong).
Μια σειρά που όταν τη ξεκίνησα δεν την είχα και σε πολύ μεγάλη υπόληψη, δε μου γέμιζε το μάτι.
Όμως κλιμακώνεται και είναι σε μόνιμη άνοδο.
Επίσης όσοι αγαπήσατε Dark & Black Mirror, δείτε και Tales From The Loop.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 29/04/2020 - 22:03
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες