Ψαξε να κατεβασεις το Comic Book, ειναι απιστευτο.
Θα συμφωνησω. Πολυ καλυτερο απο τη σειρα. Επισης το ομωνυμο παιχνιδι(υπαρχει και στο iphone) ειναι καταπληκτικο. Η σειρα ερχεται τριτη, και αυτο γιατι, αν και εχει πολλες προοπτικες, το κουραζουν.
Δημοσίευση 11/10/2013 - 14:39
Ψαξε να κατεβασεις το Comic Book, ειναι απιστευτο.
Θα συμφωνησω. Πολυ καλυτερο απο τη σειρα. Επισης το ομωνυμο παιχνιδι(υπαρχει και στο iphone) ειναι καταπληκτικο. Η σειρα ερχεται τριτη, και αυτο γιατι, αν και εχει πολλες προοπτικες, το κουραζουν.
Δημοσίευση 11/10/2013 - 15:06
Να σου πω δεν μπορω να επιλεξω καποιο απο τα τρια, το καθενα εχει τα δικα του πλεονεκτηματα. Τοσο το κομικ οσο και το videogame ειχαν στιγμες που καθηλωνουν.
Σημαντικο παντως ειναι οτι η τηλεοπτικη μεταφορα ξεφευγει ελαφρως σεναριακα κι ετσι διατηρει το ενδιαφερον και για εμας που βρισκομαστε καποια χρονια μπροστα σε ο,τι αφορα το σεναριο.
Δημοσίευση 11/10/2013 - 16:02
Να σου πω δεν μπορω να επιλεξω καποιο απο τα τρια, το καθενα εχει τα δικα του πλεονεκτηματα. Τοσο το κομικ οσο και το videogame ειχαν στιγμες που καθηλωνουν.
Σημαντικο παντως ειναι οτι η τηλεοπτικη μεταφορα ξεφευγει ελαφρως σεναριακα κι ετσι διατηρει το ενδιαφερον και για εμας που βρισκομαστε καποια χρονια μπροστα σε ο,τι αφορα το σεναριο.
Aυτά με το Hardcover είναι μόνο ή έχουν βγεί και έξτρα?
Το σκέφτομαι μήπως κάνω καμιά παραγγελία.
Δημοσίευση 11/10/2013 - 16:17
114 τευχη εχουν κυκλοφορησει μεχρι στιγμης. Ειναι 20 σελιδες το καθενα, 10 λεπτα διαβασμα και πρεπει να περιμενεις ενα μηνα μετα για να βγει το επομενο.
Αυτα που ειδες στη φωτο ειναι συλλογες, εχουν κυκλοφορησει 19 και παμε προς τη 20η.
Μπορεις να δεις εδω αναλυτικες πληροφοριες http://walkingdead.w..._(Comic_Series)
Aλλα για τιμες κτλ δεν ξερω διοτι τα διαβαζω στο iPad.
Εχουν κυκλοφορησει και καποια εξτρα, η ιστορια της Michone, μια νουβελα για τον governor, και 2-3 ακομα αλλα δεν τα εχω διαβασει για να σου πω.
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 11/10/2013 - 16:19
Δημοσίευση 11/10/2013 - 17:29
Συντομα κι εσυ προνομιουχοςΠρονομιούχος...!
Πάντως απ' ότι καταλαβαίνω, χρονικά πρέπει να έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.
Γιατί απ'όσο ξέρω, ακολουθεί πιστά το story απο τα κόμικ. Ή κάνω λάθος?
Δημοσίευση 11/10/2013 - 19:33
Οταν ακουσα πρωτη φορα οτι βγαινει το walking dead σε σειρα εκανα σαν μικρο παιδι. Το περιμενα πως και πως. Το εβλεπα αλλα με κουρασε παρα πολυ. Τη δευτερη σεζον την εβγαλα με δυσκολια διοτι ενιωθα πως εβλεπα σαπουνοπερα. Και ειμαι fan των συγκεκριμενων κομικς. Τα κομικ ομως, οπως και το game με εχουν εκει, φανατικο. Μακαρι να εχει βελτιωθει η νεα σεζον(παντα για τα γουστ μου)
Δημοσίευση 11/10/2013 - 19:36
Συντομα κι εσυ προνομιουχος
Οντως εχει πολυ δρομο ακομα η τηλεοπτικη σειρα, μιλαμε για 10 χρονια μπροστα :0
Αλλα δεν ακολουθειται πιστα το σεναριο, αντιθετως υπαρχουν σημαντικες διαφοροποιησεις ακομα και στο ποιος ζει και ποιος πεθαινει.. Καλο ειναι αυτο γιατι διατηρει το ενδιαφερον της τηλεοπτικης σειρας σε οσους εχουμε διαβασει τα κομικ.
Μην το σκεφτεσαι, αξιζει 100%, αλλα νομιζω πως ειναι ακριβο για να τα αγορασεις ολα μαζι...καλυτερα να δωσεις αυτα τα χρηματα για το επερχομενο iPad ή σε αλλο tablet οπως το Note 3
Και μετα υπαρχουν πολλοι τροποι για να αποκτησεις τα απαιτουμενα .cbz αρχεια...
Καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις. Αλλωστε και εγω στηριζω σε πολλες κατηγοριες. Ομως κομικς και βιβλια, τα οποια γουσταρω, στηριζω δημιουργους διοτι το αξιζουν.
Δημοσίευση 11/10/2013 - 20:21
Εγω ξεκινησα βλεποντας τον πρωτο κυκλο και μετα αρχισα να τα διαβαζω, οταν ειχε ηδη φτασει στο τευχος 80 αν θυμαμαι καλα, πριν απο δυο χρονια ακριβως.Οταν ακουσα πρωτη φορα οτι βγαινει το walking dead σε σειρα εκανα σαν μικρο παιδι. Το περιμενα πως και πως. Το εβλεπα αλλα με κουρασε παρα πολυ. Τη δευτερη σεζον την εβγαλα με δυσκολια διοτι ενιωθα πως εβλεπα σαπουνοπερα. Και ειμαι fan των συγκεκριμενων κομικς. Τα κομικ ομως, οπως και το game με εχουν εκει, φανατικο. Μακαρι να εχει βελτιωθει η νεα σεζον(παντα για τα γουστ μου)
...Καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις. Αλλωστε και εγω στηριζω σε πολλες κατηγοριες. Ομως κομικς και βιβλια, τα οποια γουσταρω, στηριζω δημιουργους διοτι το αξιζουν.
Δημοσίευση 11/10/2013 - 20:33
Εγω ξεκινησα βλεποντας τον πρωτο κυκλο και μετα αρχισα να τα διαβαζω, οταν ειχε ηδη φτασει στο τευχος 80 αν θυμαμαι καλα, πριν απο δυο χρονια ακριβως.
Σε οτι αφορα τη στηριξη στους δημιουργους δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι σου, και με το Νικο, αλλα θα επρεπε να αγορασω τα πρωτα 80 τευχη x 3$ = 240$ ντουκου !!!! too much!!!
Κι επισης μην ξεχναμε οτι αναφερομαστε σε ενα απο τα μεγαλυτερα brandnames της εποχης μας, με ιλιγγιωδη κερδη οποτε υπαρχουν ελαφρυντικα για τον κατηγορουμενο (εμενα στην προκειμενη περιπτωση)
Αν δηλωσω οτι τουλαχιστον αγορασα κανονικα και με το νομο τα games θα μετρησει υπερ μου;
Δεν υπαρχει κατα η υπερ. Οπως ειπα καταλαβαινω απολυτα. Απλα να πω οτι πολυ συχνα βγαινουν προσφορες με συλλογες για το συγκεκριμενο κομικ με 20 η 30 τευχη μαζι(ψηφιακα) με 6 η 7 ευρω
Δημοσίευση 11/10/2013 - 20:38
Τωρα πια ειναι αργα για δακρυαΔεν υπαρχει κατα η υπερ. Οπως ειπα καταλαβαινω απολυτα. Απλα να πω οτι πολυ συχνα βγαινουν προσφορες με συλλογες για το συγκεκριμενο κομικ με 20 η 30 τευχη μαζι(ψηφιακα) με 6 η 7 ευρω
Δημοσίευση 12/10/2013 - 00:51
Δημοσίευση 12/10/2013 - 10:06
Εσυ ποια θα μου προτεινες να ξεκινησω.Όντως κούρασε το wd... Ελπίζω και εγω η 4η σεζόν να το σώσεις λίγο...
Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια σε όποιον είπε πιο πάνω ότι η 2η σεζόν homeland είναι καλύτερη της πρώτης. Ισχύει 1000%. Είδα τη μισή απόψε και πραγματικά έσπειρε. Από τις καλυτερες σεζόν σειράς που έχω δει. Εύγε και πάλι εύγε.
Δημοσίευση 12/10/2013 - 10:27
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες