Νέο iPad: Αυτές είναι οι τιμές πώλησης στην Ελλάδα
Δημοσίευση 20/03/2012 - 22:21
Ad
Δημοσίευση 20/03/2012 - 22:23
ναι όμως από το madstore που παρήγγειλα κάτι μου είπαν ότι εδώ έχουμε 16% φπα και ότι θα χρεωθώ με αυτό...
κουφό?
λοιπον βρηκα την αποδειξη του γερμανου και μ εχουν χρεωσει 16%!630 το πηρα!4s 16αρι :-D
Δημοσίευση 20/03/2012 - 22:24
Στη μυτηληνη έχεται διαφορετικό ΦΠΑ από την υπόλοιπη χώρα? πως σου ήρθε αυτό?Μυτιληνη!
Δημοσίευση 20/03/2012 - 22:29
Δημοσίευση 20/03/2012 - 22:30
Δημοσίευση 20/03/2012 - 22:48
629$ = 475.647€ = 639€
Αυτα τωρα περι εκτελωνισμου κλπ. τα ακουω βερεσε... δηλαδη τι? Απο την Κινα προς ΗΠΑ δεν εχει "εκτελωνισμους" και τα τιαυτα?
Τελευταία επεξεργασία από: Finder, 20/03/2012 - 22:48
Δημοσίευση 20/03/2012 - 23:08
φυσικα το 64gb/3g ρε φιλαρακι, αφου εισαι ο πιο σκληρα εργαζομενος εδωΓια μένα θα πείτε.?
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 20/03/2012 - 23:20
Εγώ το μαύρο ήθελα αλλά με πήραν τηλέφωνο από το Πλαίσιο για την προπαραγγελία μου και ενώ μου είχαν πεί ότι υπάρχει Μαύρο 32GB και ότι θα το έχω την Παρασκευή, μια τελευταία ενημέρωση που είχαν από την iSquare άλλαξε την διαθεσιμότητα και με ξαναπήραν να μου πούν ότι υπάρχει 32άρι WiFi μόνο σε άσπρο. Εκτός αν θέλω λέει να περιμένω όοοοταν ξαναέρθει στοκ σε μαύρα (από μήνα και βάλε...)
Και ρωτάω εγώ τώρα... τι μειονεκτήματα έχει το άσπρο πλαίσιο σε σχέση με το μαύρο; Ταινίες δεν μπορώ να πώ ότι βλέπω ιδιαίτερα στο iPad ώστε να με ενοχλεί το άσπρο πλαίσιο.
Εμφανισιακά αν δεν τα δώ από κοντά δεν μπορώ να αποφασίσω από φωτογραφία. Αν και ίσως κάνω τη μετάβαση έτσι για αλλαγή μιας και είχα μαύρο iPad 2.
Εσάς ποιά είναι η γνώμη σας; Έχει κανένας άσπρο iPad 2 να πεί εντυπώσεις;
Επίσης έμαθε κανένας κάτι για τις διαθεσιμότητες; Πάλι όπως και πέρυσι με το σταγονόμετρο;
Δημοσίευση 20/03/2012 - 23:22
αστο δε θες να μαθεις για τις διαθεσιμοτητες.Τι χρώμα θα προτιμήσετε όσοι το πάρετε; 'Ασπρο ή Μαύρο;
Εγώ το μαύρο ήθελα αλλά με πήραν τηλέφωνο από το Πλαίσιο για την προπαραγγελία μου και ενώ μου είχαν πεί ότι υπάρχει Μαύρο 32GB και ότι θα το έχω την Παρασκευή, μια τελευταία ενημέρωση που είχαν από την iSquare άλλαξε την διαθεσιμότητα και με ξαναπήραν να μου πούν ότι υπάρχει 32άρι WiFi μόνο σε άσπρο. Εκτός αν θέλω λέει να περιμένω όοοοταν ξαναέρθει στοκ σε μαύρα (από μήνα και βάλε...)
Και ρωτάω εγώ τώρα... τι μειονεκτήματα έχει το άσπρο πλαίσιο σε σχέση με το μαύρο; Ταινίες δεν μπορώ να πώ ότι βλέπω ιδιαίτερα στο iPad ώστε να με ενοχλεί το άσπρο πλαίσιο.
Εμφανισιακά αν δεν τα δώ από κοντά δεν μπορώ να αποφασίσω από φωτογραφία. Αν και ίσως κάνω τη μετάβαση έτσι για αλλαγή μιας και είχα μαύρο iPad 2.
Εσάς ποιά είναι η γνώμη σας; Έχει κανένας άσπρο iPad 2 να πεί εντυπώσεις;
Επίσης έμαθε κανένας κάτι για τις διαθεσιμότητες; Πάλι όπως και πέρυσι με το σταγονόμετρο;
Πλαίσιο, istorm, golden i και mediamarkt και multirama δεν εχουν ιδεα και το multirama λεει ξαφνικά και καλα οτι εχουν αρχισει απο 25 φλεβαρη ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ. Ενω ολοι οι αλλοι δεν κανουν προκρατησεις και προκαταβολες
Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 20/03/2012 - 23:23
Δημοσίευση 20/03/2012 - 23:32
αστο δε θες να μαθεις για τις διαθεσιμοτητες.
Πλαίσιο, istorm, golden i και mediamarkt και multirama δεν εχουν ιδεα και το multirama λεει ξαφνικά και καλα οτι εχουν αρχισει απο 25 φλεβαρη ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ. Ενω ολοι οι αλλοι δεν κανουν προκρατησεις και προκαταβολες
WHAT? Μα στο Multirama μέχρι και σήμερα στις 20:30 που τους πήρα τηλέφωνο δεν ήξεραν τίποτα! Και δεν ξέρουν τίποτα από την μέρα που ανακοινώθηκε το νέο iPad... και έπεσαν προκαταβολές από τις 25/02;;;
Πάντως στο Πλαίσιο έχουν ιδέα αν κρίνω από την προπαραγγελία που είχα κάνει πριν 1 εβδομάδα και ότι με πήραν σήμερα στις 17:00 να μου πούν πώς θέλω να το πληρώσω. Για το μόνο που βγήκα από τα ρούχα μου ήταν που μου είπε ότι αν θέλω να το πληρώσω με κάρτα να πώ τα στοιχεία της πιστωτικής μου από τηλέφωνο... έλεος
Τελευταία επεξεργασία από: subcode, 20/03/2012 - 23:33
Δημοσίευση 20/03/2012 - 23:39
WHAT? Μα στο Multirama μέχρι και σήμερα στις 20:30 που τους πήρα τηλέφωνο δεν ήξεραν τίποτα! Και δεν ξέρουν τίποτα από την μέρα που ανακοινώθηκε το νέο iPad... και έπεσαν προκαταβολές από τις 25/02;;;
Πάντως στο Πλαίσιο έχουν ιδέα αν κρίνω από την προπαραγγελία που είχα κάνει πριν 1 εβδομάδα και ότι με πήραν σήμερα στις 17:00 να μου πούν πώς θέλω να το πληρώσω. Για το μόνο που βγήκα από τα ρούχα μου ήταν που μου είπε ότι αν θέλω να το πληρώσω με κάρτα να πώ τα στοιχεία της πιστωτικής μου από τηλέφωνο... έλεος
Ναι ασε εκανα μεγαλη φασαρια στο μουλτιράμα σημερα γιατι ειναι 3η φορα που παιρνω (πηρα πριν 10 μερες και πριν 4 μερες) και ενω τις δυο φορες ρωτησα κιολας με διαβεβαιωσε οτι μονο το ονομα χρειαζεται και να το παρω την πρωτη μερα και θα το κρατησουν. Και τωρα μου λεει ο τυπος "οχι δεν ειναι ετσι, εχουμε απο 25 ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ"
Το πλαισιο ειπε οτι δεν κανουν προκαταβολές, αλλα να ξαναπαρω να μιλήσω με το υπευθυνο και κράτησε το ονομα μου.
Το istorm ειπε ελατε κι αν προλαβετε, και το mediamarkt τα ιδια (πιασαμε κουβεντα και γελασαμε με το παιδι που μου λεγε οτι τους φερανε περισυ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ στην πρωτη παρτιδα του 2).
Τελευταία επεξεργασία από: iMarilina, 20/03/2012 - 23:41
Δημοσίευση 20/03/2012 - 23:42
Η μήπως να πάρω αύριο τηλ να επιβεβαιωσω τη προπαραγγελια;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: sevarton, 20/03/2012 - 23:44
Δημοσίευση 20/03/2012 - 23:54
Καλάααα.. το Multirama ότι νάναι. Στο Πλαίσιο όντως δεν θέλουν προκαταβολές.Ναι ασε εκανα μεγαλη φασαρια στο μουλτιράμα σημερα γιατι ειναι 3η φορα που παιρνω (πηρα πριν 10 μερες και πριν 4 μερες) και ενω τις δυο φορες ρωτησα κιολας με διαβεβαιωσε οτι μονο το ονομα χρειαζεται και να το παρω την πρωτη μερα και θα το κρατησουν. Και τωρα μου λεει ο τυπος "οχι δεν ειναι ετσι, εχουμε απο 25 ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ"
Το πλαισιο ειπε οτι δεν κανουν προκαταβολές, αλλα να ξαναπαρω να μιλήσω με το υπευθυνο και κράτησε το ονομα μου.
Το istorm ειπε ελατε κι αν προλαβετε, και το mediamarkt τα ιδια (πιασαμε κουβεντα και γελασαμε με το παιδι που μου λεγε οτι τους φερανε περισυ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ στην πρωτη παρτιδα του 2).
Τέσπα, κατάλαβα τι παίζεται με τις διαθεσιμότητες... χειρότερα από πέρυσι. Μάλλον θα βολευτώ με το ασπράκι 32άρι. θα πάω αύριο να δώ από κοντά ένα άσπρο iPad 2 να δώ πώς είναι σε σχέση με το μαύρο.
Δημοσίευση 20/03/2012 - 23:55
Ναι κάνε την καλή να επιβεβαιώσεις και να τους δώσεις και κασέρι μπροστά να στο κρατήσουν, γιατί οι διαθεσιμότητες μάλλον θα είναι για τα μπάζα και φέτος...Εγω πάλι μίλησα με τη systemgraph μου είπαν οκ. Είναι δίπλα στο Σπιτι μου άρα πρωι πρωι παρασκευης θα πάω ελπίζοντας να υπάρχει iPad
Η μήπως να πάρω αύριο τηλ να επιβεβαιωσω τη προπαραγγελια;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες