Εσύ γιατί να πας να το πάρεις??
Περίμενε λίγο και μπορεί να βρεις κανένα!!!
Ελπίζω να σηκώνεις πλάκα...
χα χα χα χα σωστα τα λες
Δημοσίευση 22/03/2012 - 15:20
Εσύ γιατί να πας να το πάρεις??
Περίμενε λίγο και μπορεί να βρεις κανένα!!!
Ελπίζω να σηκώνεις πλάκα...
Δημοσίευση 22/03/2012 - 17:38
ο κόσμος καίγεται και το μ@@νί χτενίζεται...
Δημοσίευση 22/03/2012 - 17:46
αχχ θελω και εγω ενααααα ! αλλα που να ερθει εδω κατω ..Eγω θα το παραλάβω απο μουλτιράμα Πειραιά, αλλα θα πάω μια βολτα στο Πασαλιμάνι και θα τραβήξω φωτό έξω απο το Public
Δημοσίευση 22/03/2012 - 17:46
Θα μου το φερει ο αγιος βασιλης τα χριστουγεννα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 22/03/2012 - 20:56
Κοίτα αυτοί που μπορούν καλά κάνουν,ιδικά αν κάποιος δεν είχε ούτε το 1 ούτε το 2 και έχει τα φράγκα και δεν θα τα λυπηθεί τότε είναι καλή αγορά.Τώρα απο το 2 να πάω στο 3 δεν βρίσκω σοβαρούς λόγους πραγματικά,εγώ έχω το 1 και με καλύπτει απόλυτα(πού νάχα και το 2 δηλαδή! ).Όσοι το πάρουν δεν σημαίνει ότι είναι λεφτάδες... Οι περισσότεροι είναι καμένοι Gadgetάκηδες που έχουν κάνει οικονομίες και έχουν στερηθεί πολλές κρεπάλες για να το πάρουν...
Δημοσίευση 22/03/2012 - 21:05
Δημοσίευση 22/03/2012 - 21:13
Δημοσίευση 22/03/2012 - 21:23
Κοίτα αυτοί που μπορούν καλά κάνουν,ιδικά αν κάποιος δεν είχε ούτε το 1 ούτε το 2 και έχει τα φράγκα και δεν θα τα λυπηθεί τότε είναι καλή αγορά.Τώρα απο το 2 να πάω στο 3 δεν βρίσκω σοβαρούς λόγους πραγματικά,εγώ έχω το 1 και με καλύπτει απόλυτα(πού νάχα και το 2 δηλαδή! ).
Τώρα να μπώ στην διαδικασία που λές να στερηθώ πράγματα απο την ζωή μου μου ακούγεται λίγο τραγικό,αντιλαμβανόμενος βέβαια και την οικονομική κατάσταση που έχουμε τότε ναι είναι λεφτά για πέταμα για ήδη κατόχους του ipad.Gadgetάκηδες είμαστε όλοι μας λίγο-πολύ αλλά υπάρχουν και τα όρια,σαν αυτούς που την στήνουν απ έξω για 24 ώρες για να το πάρουν ναι είναι και αυτό τραγικό.Σε κάποιους φυσικά τους αρέσει να έχουν το τελευταίο μοντέλο και να το χαίρονται,δε λέω αφου μπορούν καλά κάνουν,εγώ δεν τρελένομαι να το κάνω αυτό,πολλοί τρέξανε να αλλάξουν το 4 για το 4s.....ο λόγος?Εμένα το 4 με υπερκαλύπτει και το 5 να βγεί και το 6 αν δεν βρώ σοβαρό λόγο να το αλλάξω δεν το κάνω,είναι τι ζητάει ο καθένας τελικά.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι τι προτεραιότητες έχει ο καθένας και μιλάω για βασικές προτεραιότητες αν σήμερα μπορείς και πληρώνεις νοίκι-ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-τηλέφωνο-ίντερνετ-ψώνια σούπερ μάρκετ-κοινόχρηστα-βενζίνες + άλλα βασικά έξοδα στο τέλος βλέπεις ότι δεν μένουν και πολλά ποιό ipad 3 μου λές μετά!Όλα τα κάνουν τα φράγκα φίλε μου ότι και να λέμε και όπως είπα εγώ δεν έχω για πέταμα.
Δημοσίευση 22/03/2012 - 21:27
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 22/03/2012 - 21:30
Δημοσίευση 22/03/2012 - 21:39
Δημοσίευση 22/03/2012 - 21:39
Δημοσίευση 22/03/2012 - 21:46
Το έχεις εσύ για πές τι χάνω....??πού να χες και το 3
Τελευταία επεξεργασία από: techplastic, 22/03/2012 - 21:47
Δημοσίευση 22/03/2012 - 21:55
Είναι ακριβώς αυτό!Εγώ προσωπικά στο σημείο που βρισκόμαστε δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος να αναβαθμίσει κανείς σε ipad 3 ή ακόμα και iphone 5(όταν με το καλό βγει).Κοίτα αυτοί που μπορούν καλά κάνουν,ιδικά αν κάποιος δεν είχε ούτε το 1 ούτε το 2 και έχει τα φράγκα και δεν θα τα λυπηθεί τότε είναι καλή αγορά.Τώρα απο το 2 να πάω στο 3 δεν βρίσκω σοβαρούς λόγους πραγματικά,εγώ έχω το 1 και με καλύπτει απόλυτα(πού νάχα και το 2 δηλαδή! ).
Τώρα να μπώ στην διαδικασία που λές να στερηθώ πράγματα απο την ζωή μου μου ακούγεται λίγο τραγικό,αντιλαμβανόμενος βέβαια και την οικονομική κατάσταση που έχουμε τότε ναι είναι λεφτά για πέταμα για ήδη κατόχους του ipad.Gadgetάκηδες είμαστε όλοι μας λίγο-πολύ αλλά υπάρχουν και τα όρια,σαν αυτούς που την στήνουν απ έξω για 24 ώρες για να το πάρουν ναι είναι και αυτό τραγικό.Σε κάποιους φυσικά τους αρέσει να έχουν το τελευταίο μοντέλο και να το χαίρονται,δε λέω αφου μπορούν καλά κάνουν,εγώ δεν τρελένομαι να το κάνω αυτό,πολλοί τρέξανε να αλλάξουν το 4 για το 4s.....ο λόγος?Εμένα το 4 με υπερκαλύπτει και το 5 να βγεί και το 6 αν δεν βρώ σοβαρό λόγο να το αλλάξω δεν το κάνω,είναι τι ζητάει ο καθένας τελικά.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι τι προτεραιότητες έχει ο καθένας και μιλάω για βασικές προτεραιότητες αν σήμερα μπορείς και πληρώνεις νοίκι-ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-τηλέφωνο-ίντερνετ-ψώνια σούπερ μάρκετ-κοινόχρηστα-βενζίνες + άλλα βασικά έξοδα στο τέλος βλέπεις ότι δεν μένουν και πολλά ποιό ipad 3 μου λές μετά!Όλα τα κάνουν τα φράγκα φίλε μου ότι και να λέμε και όπως είπα εγώ δεν έχω για πέταμα.
Τελευταία επεξεργασία από: giorgarasGRE, 22/03/2012 - 21:56
Δημοσίευση 22/03/2012 - 21:59
Καλά τα λές......Είναι σαν να βάλω κεραμικά φρένα σε polo.
Και τα μαμά κάνουν την δουλειά τους....τόσο σπάταλο μου ακούγετε!
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες