Περιμενα κατι περισοτερο απο σενα...lol
Τί περισσότερο περίμενες δηλαδή? Ρώτησες, σου απάντησα. Ναι, προσωπικά δεν θα έδινα αυτόν το σκασμό λεφτά για να πάρω το καινουριο απο το πουθενά, τα έβαλα κάτω, και εφόσον πούλησα το ipad2, και καναδυο άλλα γκάτζετ τα οποία τα είχα και δεν μου χρειάζονταν και συμπλήρωσα 60 ευρώ για να πάρω το καινούριο, με γεια μου με χαρά μου. Ούτε κανα 64άρι πήρα, ούτε έδωσα παραπάνω απο αυτό το ποσό (και το ίδιο ισχύει και για το 4s).
Απο κει και πέρα, η οικονομική κρίση δεν είναι το θέμα μας σε αυτό το τοπικ και ούτε θα αρνηθώ στο γιο μου το αυτοκινητάκι του και το εκάστοτε παιχνίδι του επειδή έχουμε οικονομική κρίση κι ούτε θα το αφήσω να με πάρει απο κάτω.
Αν είναι έτσι, τοτε να μην βγαίνουμε ούτε για καφέ αφού μπορούμε να φτιάξουμε και στο σπίτι πιο φθηνά, και ας μην παίρνουμε καθόλου τίποτα και να τα σκάμε όλα στις άσχετες φορολογίες.
Δεν είναι θέμα ψώνιου ούτε θέμα ανωτερότητας του τύπου εγώ έχω να τα σκάσω κι ο αλλος δεν έχει. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί και όταν μπορεί.
Τώρα επι του θέματος, κανεις δεν είπε (τουλάχιστον ΕΓΩ προσωπικά) οτι είναι τρελλές οι διαφορές. Αν ψάξεις και δεις, θα βρεις οτι αυτό που είπα οτι βλέπω σαν βασική (και ΘΕΤΙΚΗ) διαφορά σε σχέση με το 2άρι μου είναι η retina. Ολα τα άλλα (εκτός της κάμερας που κι αυτή για τους περισσότερους είναι ψιλοάχρηστη γιατί δε θα κυκλοφορείς με το ipad στο δρόμο να παιρνεις φωτό και βίντεο) είναι παρόμοια, οποτε οι περισσότεροι που αναβάθμισαν το έκαναν για λόγους retina, και εκεί δε μπορώ να πω απολύτως τίποτα γιατί πραγματικά (κι εφόσον δεν δώσεις ένα σκασμό λεφτά γιατί έχεις πουλήσει το προηγούμενο και συμπληρώσει, οπως έγινε με τους πιο πολλούς) αξίζει η οθόνη τον κόπο, είναι απλά απίστευτη, και αν με αυτή τη δήλωση θεωρούμαι οτι ζούσα στη Ζιμπάμπουε, τότε ας έχει.