Δημοσίευση 24/03/2012 - 15:49
Το αφησα το ποστ, λογω δουλειας, στη 3η σελιδα, και ολοι ανταλλαζαμε ευχες, και τωρα γινεται της πουτ___ς...!!!
Παιδια, με συγχωρειτε, αλλα καταλαβενεται ολοι νομιζω τη χρησημοτητα του φορουμ. Και ναι, ειναι ΚΑΙ για ανταλλαγη αποψεων, να πει ο καθενας τη γνωμη του...
Αλλα οχι να προσβαλεις , να κατηγορεις , κτλ... Και ναι, κριση εχουμε, αλλα δε τη δημιουργησα εγω, εσυ (ετσι πιστευω), και οσο εχω κανα φραγκο ακομα θα αγοραζω ο,τι θεωρω οτι εχω αναγκη και για να ικανοποιώ το εγω μου, και τα θελω μου... Αυτα που επιβάλλω εγω στον ευατο μου, οχι ΑΛΛΟΙ! Αν θελουμε να μιλησουμε για τη κριση, ας κατηγορησουμε οσους τη δημιουργησαν (πολιτικους και λαμογια που ευνοήθηκαν απο αυτους...)...
Απο εκει και περα, συμφωνουμε στα εξης ; :
- Το ipad3, σε σχεση με το 2 εχει καποιες λιγες διαφορες που το καθιστουν καλυτερο... Σιγουρα οχι χειροτερο... Ο καθενας μπορει να κρινει αν αξιζει να διαθεσει λεφτα για να το αποκτησει.
- Αν καποιος ειχε λεφτα και το αγορασε, καλα εκανε αρκει να μην αφησε τα παιδια του ατάιστα, να μην χρέωσε πιστωτικες (και αυτο προσωπικη επιλογη ειναι), ΚΤΛ...
- ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει δικαιωμα να προσβαλει καποιον, να του λεει τι να κανει, κτλ... Μπορει, με κοσμιο τροπο, να λεει τις αποψεις του... ΗΡΕΜΑ...
ΟΛΑ τα παραπανω, ηταν προσωπικες αποψεις, τα λεω με πραγματικα φιλικο τονο, για να ξεκαθαριζουμε πραγματα...
Σας ευχαριστω και συγνωμη αν καταχράστηκα χωρο και χρονο... Καλη συνεχεια!