Κάποιος είπε ότι ο φορτίστης ειναι ίδιος με του ipad2. Οπότε μάλλον δεν θα το φορτίζει το iPhone σε χρόνο ρεκόρ. Δεν το πήρα το τρία αλλιώς θα το είχα ήδη κάνει.δόκισε κανένας να βάλει το iphone στον φορτιστή του νέου ipad?
νέο iPad! Οι πρώτες εντυπώσεις απο τους κατόχους
Δημοσίευση 23/03/2012 - 20:52
Ad
Δημοσίευση 23/03/2012 - 20:54
Έτσι φίλε μου, εγώ δεν τα βάζω με κανένα πωλητή ότι τους λένε κάνουνε οι πολιτικές των εταιριών και οι βαρύγδουπες εκφράσεις. Apple premium reseller. Αρπαχτές κάνουνε...
Στο ισχνό bleeding που είδα και συνοφρυώθηκα μου είπαν: φίλε τί λες; Ένα παλικάρι είδε πρασινίλα...άστα" και μετα σε άκουσα
Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 23/03/2012 - 20:56
Δημοσίευση 23/03/2012 - 20:55
θέλω να τονίσω το κάπως κίτρινη. Δε τη λες κίτρινη Σα του 2....
Δεν έχω άποψη για το 2 γιατί δεν το έχω. Πάντως κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Βασίλης, εδώ, στα screenshots απο τον Safari, φαίνεται νομίζω μια σχετική κιτρινίλα και μάλλον είναι φυσιολογική γιατί μια τέτοια διαφορά έχει και το δικό μου με το 1.
Δημοσίευση 23/03/2012 - 20:55
δόκισε κανένας να βάλει το iphone στον φορτιστή του νέου ipad?
όχι δοκίμασα το ανάποδο... η καθυστέρηση είναι απίστευτη... ειδικά αν το πειράζεις όσο φορτίζει παραμένει υπέρ αρκετή ώρα χωρίς να ανέβει ούτε ένα τοις εκατό! βέβαια, μπορεί να έκανα λάθος... αλλά θα το τσεκάρω στην πρώτη φόρτιση και θα σας πω με χρονόμετρο!
Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:01
Το iPad 3 έχει ως γνωστόν πολλά νέα χαρακτηριστικά: Νέο επεξεργαστή, περισσότερη μνήμη, καλύτερη κάμερα, LTE, κλπ.
Για μένα όμως, το killer feature είναι ένα: Η retina display. Βάζοντας το δίπλα - δίπλα με το iPad 2 που είχα, η οθόνη δεν έχει πραγματικά ΚΑΜΊΑ σχέση... Η διάφορα είναι ασύγκριτη. Η ανάγνωση πλέον σελίδων στο Safari, βιβλίων, mail, κλπ είναι 10 φορές πιο άνετη και ξεκούραση... Ήξερα οτι θα δω διαφορά, αλλά δεν περίμενα τέτοιο πράγμα...
Η προσωπική μου άποψη είναι οτι η αναβάθμιση από iPad 2 σε iPad 3 είναι πολύ πιο σημαντική από την αναβάθμιση του 1 σε 2. Αν έχετε τη οικονομική δυνατότητα, σας συστήνω ανεπιφύλακτα να την κάνετε.
Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:04
Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:06
μην το κανεις, λυπησου το το φορτιστή του iphone.όχι δοκίμασα το ανάποδο... η καθυστέρηση είναι απίστευτη... ειδικά αν το πειράζεις όσο φορτίζει παραμένει υπέρ αρκετή ώρα χωρίς να ανέβει ούτε ένα τοις εκατό! βέβαια, μπορεί να έκανα λάθος... αλλά θα το τσεκάρω στην πρώτη φόρτιση και θα σας πω με χρονόμετρο!
Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:07
Καλησπέρα κι απο μένα.
Το iPad 3 έχει ως γνωστόν πολλά νέα χαρακτηριστικά: Νέο επεξεργαστή, περισσότερη μνήμη, καλύτερη κάμερα, LTE, κλπ.
Για μένα όμως, το killer feature είναι ένα: Η retina display. Βάζοντας το δίπλα - δίπλα με το iPad 2 που είχα, η οθόνη δεν έχει πραγματικά ΚΑΜΊΑ σχέση... Η διάφορα είναι ασύγκριτη. Η ανάγνωση πλέον σελίδων στο Safari, βιβλίων, mail, κλπ είναι 10 φορές πιο άνετη και ξεκούραση... Ήξερα οτι θα δω διαφορά, αλλά δεν περίμενα τέτοιο πράγμα...
Η προσωπική μου άποψη είναι οτι η αναβάθμιση από iPad 2 σε iPad 3 είναι πολύ πιο σημαντική από την αναβάθμιση του 1 σε 2. Αν έχετε τη οικονομική δυνατότητα, σας συστήνω ανεπιφύλακτα να την κάνετε.
Ενώ παρατήρησα μια διαφορά στην οθόνη όντως δε θα έλεγα πως είναι τόοοοσο τεράστια!
Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:08
Τελικα υπαρχουν κ χειροτερα για αυτο καλα να λες οτι εισαι.Για να παραφρασω και ενα τραγουδι "Δεν ειναι εδω βαλκανια σου το πα, εδω ειναι παιξε,γελασε και σωπα".Στο ισχνό bleeding που είδα και συνοφρυώθηκα μου είπαν: φίλε τί λες; Ένα παλικάρι είδε πρασινίλα...άστα" και μετα σε άκουσα
Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:13
Ενώ παρατήρησα μια διαφορά στην οθόνη όντως δε θα έλεγα πως είναι τόοοοσο τεράστια!
Εγώ πάντως βλέπω μεγάλη διάφορα: Ειδικά στο Safari, η ανάγνωση σελίδων με μικρά γράμματα είναι απίστευτα πιο ξεκούραστη.
Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:20
Για οποιον ενδιαφερεται ας διαβασει εδω...
http://www.iphonehel...ον-δεν-προλαβε/
Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:27
Καλα μην τρελαθουμε κι ολας...δοκιμασε το iPad 1 με iOS 5 και δοκιμασε και το iPad 2 ή το 3rd gen.Καλησπέρα κι απο μένα.
Οσο για το bleeding, ειμαι ο μονος που το θεωρει ομορφο και καθομαι και το χαζευω?
Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:33
η τετραπυρινη GPU τα σπάει
Ειναι απίστευτη η διάφορα το πως παίζει το RealRasing2 HD
ps
δεν μου εμφανιζει το pesonal hotspot
εχω κανει hard reset
Ρυθμίσεις-δεδομενα-ρυθμίσεις APN Και κοιτά να δεις εάν έχουν περάσει τα στοιχεία του παρόχου σου και στο APN κοινή χρήση Ίντερνετ.
Μετά πίσω στην καρτέλα γενικά-δίκτυο και πάνω πάνω εχει κουμπί on/off προσωπικό hotspot.
Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:34
λογικο. και στο 2 το ιδιο ισχυει εφοσον :όχι δοκίμασα το ανάποδο... η καθυστέρηση είναι απίστευτη... ειδικά αν το πειράζεις όσο φορτίζει παραμένει υπέρ αρκετή ώρα χωρίς να ανέβει ούτε ένα τοις εκατό! βέβαια, μπορεί να έκανα λάθος... αλλά θα το τσεκάρω στην πρώτη φόρτιση και θα σας πω με χρονόμετρο!
iPod USB Power Adapter
Input 100-240V ~ 0.15A (0,15A) 50-60 Hz Output 5V ----- 1A
10W USB Power Adapter
Input 100-240V ~ 0.45A (0,45A) 50-60 Hz Output 5.1V ----- 2.1A
Τελευταία επεξεργασία από: Georgios1987, 23/03/2012 - 21:37
Δημοσίευση 23/03/2012 - 21:38
Εχουν περασει τα στοιχεια(Cosmote, APN/internet)οποτε ειναι ενταξει αλλα δεν......Ρυθμίσεις-δεδομενα-ρυθμίσεις APN Και κοιτά να δεις εάν έχουν περάσει τα στοιχεία του παρόχου σου και στο APN κοινή χρήση Ίντερνετ.
Μετά πίσω στην καρτέλα γενικά-δίκτυο και πάνω πάνω εχει κουμπί on/off προσωπικό hotspot.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες