Τα παιδιά έφτιαξαν ένα post με σκοπό να πάρουν γνώμες, απόψεις, καλά και κακά σχόλια για να προωθήσουν και ίσως να βελτιώσουν τη εφαρμογή τους ( που είμαι σίγουρος πως με πολύ κόπο δημιούργησαν και καλά κάνουν και την πουλάνε) κι εμείς ασχολούμαστε με τον κάθε "ανώμαλο" που λεει ότι του κατέβει και το χειρότερο διαφημίζει άλλες εφαρμογές στο post απο ανταγωνιστική εφαρμογή!
Συγνώμη ρε φίλε, εσύ δεν γράφεις ότι "Τα παιδιά έφτιαξαν ένα post με σκοπό να πάρουν γνώμες, απόψεις, καλά και κακά σχόλια για να προωθήσουν και ίσως να βελτιώσουν τη εφαρμογή τους"; Επειδή λοιπόν εγώ γράφω "κακά σχόλια" είμαι "ανώμαλος" και "γράφω ότι μου κατέβει"; Η εφαρμογή είναι ΚΑΤΩ - ΤΟΥ - ΜΕΤΡΙΟΥ, είτε σου αρέσει είναι όχι. Βγάλε τις παρωπίδες του τύπου "Είναι Ελληνική εφαρμογή, άρα την υποστηρίζω αγνοόντας όλα τα υπόλοιπα" και δέστην καθαρά σαν εφαρμογή, τόσο δύσκολο είναι πια; Όσο για την διαφήμιση ανταγωνιστικής εφαρμογής: Καταρχάς ΕΡΩΤΗΘΗΚΑ για την εφαρμογή αυτή, και επιπλέον είναι εξαιρετικά πιο εύκολο να καταδείξεις την μετριότητα μιας εφαρμογής όταν την συγκρίνεις με αντίστοιχη ανταγωνιστική. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, οι ΙΔΙΟΙ οι developers των Θερμίδων θα έπρεπε να δούν τι ανταγωνιστικές εφαρμογές παίζουν, για να πάρουν και μια ιδέα για το πως φτιάχνεται μια ολοκληρωμένη εφαρμογή με το συγκεκριμένο αντκείμενο. Αντι για αυτό, προτίμησαν την κλασσική οδό: έφτιαξαν μια μετριότατη εφαρμογή, και ποντάρουν στο "ελληνικό φιλότιμο" για να την πουλήσουν. Και προφανώς αυτή η μέθοδος δουλεύει...
Ας ασχοληθούμε με την ουσία του θέματος και οι ιδιοκτήτες του site ας βάλουν λίγο πιο αυστηρούς όρους για κάτι τέτοιες ακρέες περιπτώσεις που στην ¨τελική" τσακίζουν την ψυχολογία του κάθε developer και τον κάνουν να "ξερνάει" αντι να συνεχίζει να δημιουργεί!!!
Για όσους δεν κατάλαβαν, ο κύριος εδώ ζητάει απο το site να εφαρμόσει λογοκρισία για να μην ματώσουν οι ευαίσθητες ψυχές των ελλήνων developers και γίνουν emo...
Mας αρέσουν οι παρατηρήσεις αλλά όχι η ¨χολή¨που κάποιοι βγάζουν (κρυμμένοι πάντα πίσω απο την ανωνυμία του username) λες και οι developers ειναι απατεωνίσκοι της πεντάρας που θέλουν να κλέψουν τα λεφτά των χρηστών του iPhone.
"Δεν είμαι εγώ ρατσιστής κύριε πρόεδρε, αυτός είναι μαύρος"... Προφανώς σας αρέσουν οι παρατηρήσεις, αρκεί να είναι μόνο θετικές. Είναι πολύ ωραίο άλλωστε να ζείς μέσα σε μια "φούσκα ατομικής πραγματικότητας" και πολύ εκνευριστικό όταν σου σπάνε τη φούσκα σου... Μου άρεσε και η μπηχτή για την "ανωνυμία": έχει μεγάλη αξία, ειδικά όταν προέρχεται απο κάποιον εξίσου ανώνυμο που εκμεταλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την ανωνυμία του για να με χαρακτηρίσει ανώμαλο...
Απο τη στιγμή που η Apple δίνει τη δυνατότητα, χωρίς να κρίνει τις τιμές τιμολόγησης (γνώμη μου είναι πως μόνο αυτή έχει το δικαίωμα και τη γνώση να το κάνει) κι αφού η αγορά είναι ελεύθερη, όπως κι ο χρήστης ελεύθερα αποφασίζει αν θα αγοράσει το προϊόν ή όχι, τότε σωστά οι developers ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας της εφαρμογής καθορίζουν και την τιμή της!
Συμφωνώ. Και εγώ έχω το αντίστοιχο δικαίωμα να κριτικάρω τις εφαρμογές και να προβάλλω την γνώμη μου σε δημόσια fora.
Παιδιά συνεχίστε έτσι και καλύτερα κι ελπίζω να βοηθήσετε πολλούς ανθρώπους να χάσουν περιτά κιλά και να σας ευγνωμονούν.
Με αυτή την εφαρμογή έτσι όπως είναι, δεν βλέπω να μαζεύεται πολύ ευγνωμοσύνη...