Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Τo μεγάλο ψέμα της Apple για το iPad 3!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
27 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   kalotina

kalotina

iPH Enthousiast

• 447 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 31/03/2012 - 11:56

Εχω απογοητευθει πολυ μετα απο το μπουμ του 4s μονο λογια πλεον...αλλα στις πραξεις...Μου φαινετε ο Jobs κατι παραπανω ηξερε...Οτι και να βγει απο δω και πισω πηστευω πως θα το βγαζουν ως το επομενο απολυτο εργαλειο ενω ηδη θα τους εχουνε φαει λαχανο τα android Και οι βλακειες...Ηλικρινα δεν βρησκω κανενα λογο να αφησω το Ipad2 και να παω στο 3.τζαμπα χρημα..

η μπαταρια,η οθονη?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   steliosmk1

steliosmk1

iPH User

• 153 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2012 - 11:59

#18   Vgkantis

Vgkantis

iPH Member

• 334 μηνύματα
  • Twitter:@Vgkantis
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 31/03/2012 - 12:18

Οι συγκρίσεις τέτοιου είδους είναι βλακεία! Πως μπορείς να συγκρίνεις 2 διαφορετικές αναλύσεις μεταξύ τους και να κρίνεις ποια είναι η καλύτερη; Προσωπικά δεν με εντυπωσίασε το new iPad αλλα είναι αυτονόητο! Όταν βγεί τέτοια ανάλυση σε άλλο tablet (μακάρι να βγεί) τότε να γίνει σύγκριση και να δούμε.. Και αν όντως είναι καλύτερο απο τo new iPad τότε θα είναι μια ωραία σφαλιάρα για την Apple..

Τελευταία επεξεργασία από: Vgkantis, 31/03/2012 - 12:22

#19   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 31/03/2012 - 12:47

λοιπόν επειδή εχω διαβάσει τα απίστευτα εδω μέσα.

Πηγαινετε και τρεξτε game στον υπολογιστη σας, μία σε τερμα αναλυση κ μία σε μέτρια. και ρίξτε μια ματιά στα fps :lol:

Όσο για τους χρήστες ipad 2, ο μόνος λόγος που δεν το αγοράζουν είναι ο οικονομικός κ εννοείται είναι απόλυτα σεβαστός. αλλά όχι επειδή της αλεπούς της έκοψαν την ουρά να πει ότι είναι μόδα οι κομένες ουρές.

Επιπλέον πολλοί λένε ότι δεν κατάλαβαίνουν την διαφορά μεταξύ ipad 2 και ipad 3. Μάλλον επειδή δεν ξέρουν. Έτοιμος να πάρω το 2, πήγα στο apple store να τα δω κ τα δύο, και όπως λεει κ ένας παραπάνω, ήταν δίπλα δίπλα. Αυτό που έκανε ΚΑΡΑΜΠΑΜ ήταν τα pixels του 2 που φαινόντουσαν περίπου απο 40-50 εκατοστά μακριά.

οπότε ότι δεν φτάνετε μην τα κάνετε κρεμαστάρια. το μηχάνημα έχει απίστευτα γραφικά, είναι γρήγορο με τεράστια αυτνομία και η κάμερα είναι αρκετά καλή ( όχι τα βγαι´νω με το ipad να το παίξω φωτογραφος :lol: ). Τα ίδια λέγανε κ για το 3gs με το 4..οτι είναι minor update. και ήταν η μέρα με την νύχτα τα δύο κινητά..

Τελευταία επεξεργασία από: peterboutsis, 31/03/2012 - 12:50

#20   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1044 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2012 - 13:02

Γενικά νομίζω δεν έχει νόημα η αλλαγή iphone/ipad ανα μοντέλο ίσως ανα 2 μοντέλα. Εγώ από 3GS πήγα σε 4S και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συμβούλεψα όσους έχουν το 4 να μην αναβαθμίσουν όμως διότι και αισθητικά είναι το ίδιο πράγμα και σε επίπεδο επεξεργαστή είναι το ίδιο στο μάτι του μέσου χρήστη. Προφανώς και από το ipad 2 στο new ipad οι διαφορές δεν θα είναι εντελώς εξόφθαλμες σε υπολογιστικό τουλάχιστον επίπεδο (διότι η νέα οθόνη...δεν υπάρχουν λόγια :))

Νομίζω κάπως έτσι είναι και με τα ipad. Από εκεί και πέρα η σύγκριση με android συσκευές είναι άτοπη διότι πρόκειται για τελείως διαφορετικές ποιότητες και νοοτροπίες στην αντιμετώπιση τόσο του προιόντος όσο και του καταναλωτή.

Κανένα προιόν samsung για παράδειγμα δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει από ένα LG ή ένα nokia ή ένα ericsson και όλα έχουν κοινό παρονομαστή ότι δίνουν την αίσθηση φτηνού κ πλαστικού wannabe iphone/ipad.

Από εκεί και πέρα θεωρώ πως το android λογισμικό είναι δύσχρηστο, άσχημο οπτικά και δεν επιδέχεται την ίδια παραμετροποίηση που σε αφήνει να κάνεις το jailbreak.

Τελικά ας μη γελιόμαστε όμως: Δεν αγοράζεις apple για τον επεξεργαστή ή για τη μπαταρία αλλά γιατί υπάρχουν παντός είδους συμβατά περιφερειακά, άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης των συσκευών και το πιο user friendly interface στον πλανήτη. Α ναι και retina display παντού που ρίχνει στα αυτιά όλα τα δήθεν HD που μας ταίζουν αφειδώς οι προχειροεταιρίες.

Ομιτζί μίλησα σαν άπλ φανμπόης. Τράτζικ.

#21   peterboutsis

peterboutsis

iPH Contributor

• 1031 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:peterboutsis

Δημοσίευση 31/03/2012 - 13:02

#22   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2012 - 15:41

Νομίζω οτι δεν υπάρχει λόγος να φύγει κάποιος από το ipad 2 και να πάει στο 3. Όπως δεν υπάρχει λόγος κάποιος με 4άρι να πάρει 4S. Από εκεί και πέρα, η τεχνολογία έχει φτάσει "ταβάνι" και δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να προσφέρει μια εταιρία. Το hardware γενικότερα είναι πολύ πιο μπροστά από το software.

Τώρα, από προσωπική εμπειρία, σας λέω οτι το 1 με το 3 είναι μέρα με νύχτα. Το 2 όμως με το 3 είναι πολύ κοντά. Τα τεστάρισα και τα τρία την περασμένη εβδομάδα και σε πολλές περιπτώσεις (π.χ. safari) το 2 είναι ελαφρώς ταχύτερο. Βέβαια αργότερα και με τις νεότερες iOS's θα δείξει το 3 τα δόντια του, αλλά δε νομίζω οτι θα είναι τέτοια η διαφορά που θα αξίζει τη μετάβαση από το 2 στο 3. Εγώ πάλι από το 1 στο 3, είμαι τρισευτυχισμένος...

Προσωπικά ακόμη και αν ο Α5Χ ήταν ο χειρότερος από όλους, ούτε που θα με ένοιαζε, διότι την δουλειά του την κάνει τέλεια.

Προχτές και πάλι συναντηθήκαμε με παιδιά για να δοκιμάσουμε πιο "απαιτητικές" εφαρμογές -ιατρικού και βιολογικού περιεχομένου- και το 3άρι ξέφευγε αρκετά. Κατά τα άλλα, αν κάποιος δε νοιάζεται για τέτοιες εφαρμογές δε πιστεύω πως πρέπει να αναθαθμίσει, ειδικά αν δεν τον νοιάζει και η σούπερ οθόνη!

#23   TEOKOS

TEOKOS

iPH Member

• 204 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2012 - 16:11

λοιπόν επειδή εχω διαβάσει τα απίστευτα εδω μέσα.

Πηγαινετε και τρεξτε game στον υπολογιστη σας, μία σε τερμα αναλυση κ μία σε μέτρια. και ρίξτε μια ματιά στα fps :lol:

Όσο για τους χρήστες ipad 2, ο μόνος λόγος που δεν το αγοράζουν είναι ο οικονομικός κ εννοείται είναι απόλυτα σεβαστός. αλλά όχι επειδή της αλεπούς της έκοψαν την ουρά να πει ότι είναι μόδα οι κομένες ουρές.

Επιπλέον πολλοί λένε ότι δεν κατάλαβαίνουν την διαφορά μεταξύ ipad 2 και ipad 3. Μάλλον επειδή δεν ξέρουν. Έτοιμος να πάρω το 2, πήγα στο apple store να τα δω κ τα δύο, και όπως λεει κ ένας παραπάνω, ήταν δίπλα δίπλα. Αυτό που έκανε ΚΑΡΑΜΠΑΜ ήταν τα pixels του 2 που φαινόντουσαν περίπου απο 40-50 εκατοστά μακριά.

οπότε ότι δεν φτάνετε μην τα κάνετε κρεμαστάρια. το μηχάνημα έχει απίστευτα γραφικά, είναι γρήγορο με τεράστια αυτνομία και η κάμερα είναι αρκετά καλή ( όχι τα βγαι´νω με το ipad να το παίξω φωτογραφος :lol: ). Τα ίδια λέγανε κ για το 3gs με το 4..οτι είναι minor update. και ήταν η μέρα με την νύχτα τα δύο κινητά..

Σωστός !!! Μόνο στο τεράστια αυτονομία σε σχέση με το 2 δεν συμφωνώ προς το παρόν που είμαι στην δεύτερη φόρτιση.
Να και ένα ωραίο link με συγκριτικά.
http://www.anandtech...-2012-review/15

#24   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/04/2012 - 17:03

Το μονο στο οποιο υπερτερει το iPad 2 εναντι του 3 ειναι ο ταχυτερος χρονος φορτισης.
Κατα τα αλλα και μονο για την οθονη αξιζει να λεγεται major update.
Το minor θα γινει του χρονου που θα παρουσιασουν μονο ενα σουπερ ντουπερ φορτιστη και οχι νεο iPad γιατι αυτο που υπαρχει τα κανει ολα( ...οσα θελω:-)

#25   iManiac

iManiac

iPH Contributor

• 1121 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 02/04/2012 - 17:13

Για βαλτε τον tegra στο ipad και παρε benchmarks και μετα τον Α5Χ και συγκρινετε τα
Εγω ετσι το σκεφτομαι :)

Sent from my iPhone 4S

#26   musiclover

musiclover

iPH newbie

• 71 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/04/2012 - 17:35

Βάλτε του κανένα sd card και μετά θα πω μάλιστα,να μια αναβάθμιση που αξίζει!

Ωραίες οι οθόνες και οι αναλύσεις αλλά με το ζόρι να χρησιμοποιώ itunes και να βλέπω mp4,tragic.

Επειδή συζητάμε για το πόσο καλύτερο είναι και στεκόμαστε στην οθόνη,ε δεν ήταν και crt πρίν ώστε να πούμε τι ζημιά πάθαμε τώρα με την retina.

#27   mikelev

mikelev

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/04/2012 - 02:19

οσο φαν της apple και να μαι με το ipad 3 καταλαβα οτι προσφερε το απολυτο τιποτα σε updates πλην της οθονης που παραειναι μπροστα και θα μεινει ανεκμεταλλευτη.ξαναζουμε την ιστορια του 4s.και ομως πουλαει και ομως ο κοσμος δινει το ipad 2 για να παει στο 3 χωρις ουσιαστικο λογο.και ομως απιστευτο.ουτε καν ονομα δν του δωσαν σα να το βγαλαν επειδη απλα επρεπε να παρουσιασουν κατι φετος.τα τελικα συμπερασματα θα τα βγαλω φθινοπωρο με το νεο iphone οπως και επισης με τα νεα macbook pro.νομιζω θα ναι κομβικα σταδια για την εταιρεια στην πορεια της απο δω κ περα με βαση τον ανταγωνισμο.

#28   phoenixgrg

phoenixgrg

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:phoenixgrg

Δημοσίευση 04/04/2012 - 03:08

Ποιον ανταγωνισμό ειδικά στα tablet δεν υπαρχει αλλη επιλογη και το iPad 4g είναι μεγάλη αναβάθμιση ήθελα να να έβλεπα αν κρατούσε την οθόνη και έβαζε απλα τετραπυρινο επεξεργάστη CPU τι θα λέγατε και απλα φόρτωνε τις σελίδες 1,5 δευτερόλεπτο πιο γρήγορα

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες