φίλε μου την απάντηση την έδωσες μόνος σου...500 ευρώ όχι 800, στα 500 όλα τέλεια, στα 800 όχι...
ναι γιατι τα 500 ειναι λιγα ε;!
Δημοσίευση 13/04/2012 - 14:17
φίλε μου την απάντηση την έδωσες μόνος σου...500 ευρώ όχι 800, στα 500 όλα τέλεια, στα 800 όχι...
Δημοσίευση 14/04/2012 - 14:10
το 4s κυκλοφόρησε οκτωβριο και ενα μηνα μετα ήρθε ελλαδα..εσυ πως ακριβώς το βρήκες καλοκαιριάτικα;βρε φίλε... multirama δεν πάω ούτε για ασπιρίνες... εδώ πέρσι το καλοκαίρι που βγήκε το iphone4s προσπαθούσε να με πείσει πωλητής, πωλήτρια και ο υπεύθυνος καταστήματος του Multirama Χολαργού ότι δεν έχει βγει ποτέ
Τελευταία επεξεργασία από: billthes, 14/04/2012 - 14:10
Δημοσίευση 14/04/2012 - 15:26
Στο Χολαργό επίσης δεν υπάρχει multirama..Μόνο στην Αγία Παρασκευήτο 4s κυκλοφόρησε οκτωβριο και ενα μηνα μετα ήρθε ελλαδα..εσυ πως ακριβώς το βρήκες καλοκαιριάτικα;
Δημοσίευση 14/04/2012 - 15:42
μάλλον θα ηταν υπάλληλος ανταγωνιστικού καταστήματος..χαχαΣτο Χολαργό επίσης δεν υπάρχει multirama..Μόνο στην Αγία Παρασκευή
Δημοσίευση 14/04/2012 - 15:51
δεν είναι λίγα εννοείται, αλλα 800 για ανοιχτό χωρίς ζελατίνα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...ναι γιατι τα 500 ειναι λιγα ε;!
Δημοσίευση 19/04/2012 - 03:04
Η Γερμανός -Cosmote έχουν DOA 3 ημερών!Μαλιστα πρόσφατα έγινε για εργάσιμες και όχι ημερολογογιακες!Τωρα εάν οι άλλοι δίνουν παραπάνω η παρακάτω δεν ξέρω!
Αυτό που ξέρω είναι πως ένα προϊόν δεν λέγεται μεταχειρισμένο εάν έχει ανοιχτεί η ζελατινα του!Με το ίδιο σκεπτικό και το αμάξι μου δεν θέλω να μπει κανείς μέσα πριν το αγοράσω και δίνω και ένα σκασμο λεφτά αλλα μπαίνει ο καθένας μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα και έρθει το κλειδί και το αμάξι στα χέρια μου!
Επίσης εσείς εάν δουλεύετε στα multirama η οπουδήποτε Mαλλού σας το έφερναν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του νέου iPad δεν θα μπαλάντες στον πειρασμό να το ανοίξετε και να το δείτε χωρίς πάντα να το θέσετε σε λειτουργία!
Και ας παμε στο ακραίο!Πατε να αγοράσετε ένα παντελονακι τσιλικο Armani και πριν το πάρετε το προβαρετε!Βεβαια 5 λεπτά νωρίτερα είχε παει κάποιος άλλος και το δοκίμασε αλλα αυτός δεν είχε τα λεφτά να το αγοράσει αλλα αυτός ήταν λίγο περίεργος και δεν γουστάρει να φοράει εσώρουχα αλλα του ήρθε να κλασει και επίσης ήταν και καλοκαίρι και είχε 40 βαθμούς!Ηταν και ιδρωμενος λιγάκι στα αποκρυφα και τα σκουπισε μια χαρά στο Armani!
Εγώ πάντως το iPad θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη κουβέντα!
Τελευταία επεξεργασία από: thalitsa, 19/04/2012 - 03:05
Δημοσίευση 19/04/2012 - 03:35
Δημοσίευση 19/04/2012 - 04:14
Δημοσίευση 19/04/2012 - 22:01
Δλδ εσύ θα αγοραζες χεσμενο παντελονάκι armani σε τιμή καινούριου (αχεστου)Τι να πω υπάρχουν κ περίεργα γούστα....Η Γερμανός -Cosmote έχουν DOA 3 ημερών!Μαλιστα πρόσφατα έγινε για εργάσιμες και όχι ημερολογογιακες!Τωρα εάν οι άλλοι δίνουν παραπάνω η παρακάτω δεν ξέρω!
Αυτό που ξέρω είναι πως ένα προϊόν δεν λέγεται μεταχειρισμένο εάν έχει ανοιχτεί η ζελατινα του!Με το ίδιο σκεπτικό και το αμάξι μου δεν θέλω να μπει κανείς μέσα πριν το αγοράσω και δίνω και ένα σκασμο λεφτά αλλα μπαίνει ο καθένας μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα και έρθει το κλειδί και το αμάξι στα χέρια μου!
Επίσης εσείς εάν δουλεύετε στα multirama η οπουδήποτε αλλού σας το έφερναν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του νέου iPad δεν θα μπαλάντες στον πειρασμό να το ανοίξετε και να το δείτε χωρίς πάντα να το θέσετε σε λειτουργία!
Και ας παμε στο ακραίο!Πατε να αγοράσετε ένα παντελονακι τσιλικο Armani και πριν το πάρετε το προβαρετε!Βεβαια 5 λεπτά νωρίτερα είχε παει κάποιος άλλος και το δοκίμασε αλλα αυτός δεν είχε τα λεφτά να το αγοράσει αλλα αυτός ήταν λίγο περίεργος και δεν γουστάρει να φοράει εσώρουχα αλλα του ήρθε να κλασει και επίσης ήταν και καλοκαίρι και είχε 40 βαθμούς!Ηταν και ιδρωμενος λιγάκι στα αποκρυφα και τα σκουπισε μια χαρά στο Armani!
Εγώ πάντως το iPad θα το αγόραζα χωρίς δεύτερη κουβέντα!
Δημοσίευση 04/05/2012 - 18:24
Aν ειχες κασερι ζεστο θα επερνες και ζελατινατο..εχει νομιζεις αναγκη εσενα τα Multirama!
Ας μας πει καποιος σχετικος το κερδος που εχει το καθε Multirama απο τις Ios device!
Δημοσίευση 04/05/2012 - 19:17
Δημοσίευση 04/05/2012 - 19:31
Δημοσίευση 04/05/2012 - 19:39
Δούλευα σε Λογιστήριο αντίστοιχης εταιρείας και τσέκαρα τα τιμολογια! Εσείς τι νομίζετε, όταν βλέπετε ενα Notebook ή ένα κινητό τηλέφωνο αξιας 1000 και 45 ευρώ ότι όλα πάνε στον μεταπωλητή! Γιατι αυτά νομίζει κάποιος διαβάζοντας τα παραπάνω post!Σιγα μην είναι μόνο 10ε, αποκλείεται! Που το ξέρεις;
Τελευταία επεξεργασία από: paki, 04/05/2012 - 19:40
Δημοσίευση 04/05/2012 - 19:46
Δημοσίευση 04/05/2012 - 19:48
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες