Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 43 ψήφοι

Bobsled για δωρεάν κλήσεις σε σταθερά/κινητά

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1128 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   123abs

123abs

iPH Member

• 239 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/04/2012 - 08:04

και εγω εκανα μια κληση σε κινητο και δουλευει κανονικα με πολυ καλη ακουστικη

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   pasomenos

pasomenos

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/04/2012 - 10:20

Καλημέρα στο forum. Τσεκαρα online τον λογαριασμό μου στην on telecoms απο προχτές που εγκατέστησα την εφαρμογη και δεν υπαρχει καμμια χρέωση στο σταθερό μου τηλέφωνο. Το ότι στο μέλλον θα υπαρχει χρέωση είναι σίγουρο απλα μακάρι να είναι μικρή για να το χρησιμοποιήσουμε όλοι και να μην πληρώνουμε πια ούτε σταθερο ούτε και τις ανάλογες εταιρείες κινητής μας τηλεφωνίας

#423   antonis3064

antonis3064

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 22/04/2012 - 10:54

παιδιά όντως κάνει ότι λέει...σε fly mode κατάσταση κ στην κάρτα μου καμία αλλαγή,το υπόλοιπο ίδιο....το δοκίμασα κ με 3g αλλα δεν είχα καλο σήμα κ τα αποτελεσματα ήταν μέτρια...υπάρχει όντως μια καθυστέρηση αλλα κλαιν αυτο ΕΙΝΑΙ το λιγότερο...

μπράβο!!!

#424   valour

valour

iPH newbie

• 23 μηνύματα
  • Twitter:@valourakos
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 22/04/2012 - 10:59

Από τις καλύτερες εφαρμογές που έχω δει τον τελευταίο καιρό στο δίκτυο!

#425   dionisis00

dionisis00

iPH Member

• 341 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2012 - 13:51

Δεν πιστευω να χρεωνει καμια πιστωτικη :P Ειναι οντως απιστευτο :o

#426   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 22/04/2012 - 14:20

Παιδιά καλησπέρα!!Την εφαρμογή την έχω από την παρασκευή το βράδυ και πραγματικά την έχω λιώσει! Χθες παρατήρησα κάτι αλλά θέλω να το διασταυρώσω πρώτα για να σας το πω με σιγουριά! Λοιπό εγώ είμαι στη Σλοβακία και έχω σλοβάκικο καρτοκινητό και καλώ προς Ελλάδα παντού και δεν χρέωσε ούτε εμένα ούτε τους άλλους εξακριβωμένο, όταν όμως με πήρε ένας φίλος μου από Ελλάδα στον ελληνικό μου αριθμό εδώ (γιατί για Σλοβακία ακόμα δεν έχει το πρόγραμμα ακόμα) νομίζω με χρέωσε, αλλά δεν το έχω εξακριβώσει ακόμα μπορεί όντως να μην είχα κάρτα στο ελληνικό κινητό! Όταν το διασταυρώσω θα σας πώ! Μέχρι τότε ατέλειωτες δωρεάν κλήσεις!!!:P

#427   bumperakias

bumperakias

iPH newbie

• 43 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2012 - 14:23

εγω φοβαμαι το licence agreement που διαβασα κ νομιζω οτι κριβει μυστικα.
το εχω λιωσει κ εγω παιδια

#428   panosg7

panosg7

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 22/04/2012 - 14:38

Παιδιά καλησπέρα!!Την εφαρμογή την έχω από την παρασκευή το βράδυ και πραγματικά την έχω λιώσει! Χθες παρατήρησα κάτι αλλά θέλω να το διασταυρώσω πρώτα για να σας το πω με σιγουριά! Λοιπό εγώ είμαι στη Σλοβακία και έχω σλοβάκικο καρτοκινητό και καλώ προς Ελλάδα παντού και δεν χρέωσε ούτε εμένα ούτε τους άλλους εξακριβωμένο, όταν όμως με πήρε ένας φίλος μου από Ελλάδα στον ελληνικό μου αριθμό εδώ (γιατί για Σλοβακία ακόμα δεν έχει το πρόγραμμα ακόμα) νομίζω με χρέωσε, αλλά δεν το έχω εξακριβώσει ακόμα μπορεί όντως να μην είχα κάρτα στο ελληνικό κινητό! Όταν το διασταυρώσω θα σας πώ! Μέχρι τότε ατέλειωτες δωρεάν κλήσεις!!!:P

Αυτό λογικό μου φαίνεται να σε χρέωσε από τη στιγμή που σε ελληνικό κινητό δέχεσαι κλήση στο εξωτερικό από όπου και να είναι αυτή υπάρχει χρέωση περιαγωγης!

#429   Georgio

Georgio

iPH Contributor

• 1106 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgioDan
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:iGIORGIS

Δημοσίευση 22/04/2012 - 14:41

καλα εχω παθει σοκ με μερικους εδω μεσα! εχουν iphone η android και δε ξερουν καν πως λειτουργει το ιντερνετ ποτε χρεωνεσε ποτε οχι. και αμα χρεωθει το σταθερο μου η το κινητο μου ποτε ο παππους θα γινει καροτσακι. δηλαδη τι να πω.
τελος παντων... και προς ενημερωση μερικων, αν υπαρξει χρεωση οσο ξαφνικη και να ειναι απλα δε θα μπορειτε να παρετε τηλεφωνο μεσω της εφαρμογης διοτι θα πρεπει να πιστωθουν μοναδες, οπως το skype. ουτε το κινητο σας θα χρεωθει ουτε τπτ .. ουτε το κινητο του γειτονα. αυτα

#430   jimaras17

jimaras17

iPH Addict

• 737 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:jimaras17

Δημοσίευση 22/04/2012 - 15:13

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1335100401.861957.jpg   213.56KB   81 λήψεις
Παιδια δείτε τι λέει...
Κάνει upload τις επαφές!

#431   michel1972

michel1972

iPH Addict

• 841 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 22/04/2012 - 15:54

Παντος παιδια εγω εχω ενα ipad παλιο χωρις 3g καλεσα σε κινητο ελλαδος και μιλησα κανονικα και με τελειο ηχο.....
Ο αριθμος που εβγαλε στον αλλοηταν 006174554102 το εψαξα και ειναι απο αυστραλια νησια του πασχα και κατι τετοια αρα ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙ. και αν δεν θελετε να κανει upload τι επαφες σας τοτε παρτε ενα ipad οπως εγω και μην βαζετε μεσα επαφες οπως εγω χαχαχαχα. Κλαιωωωωω γαματη εφαρμογηηηη

#432   dionisis00

dionisis00

iPH Member

• 341 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2012 - 16:20

Παιδια πήρα τηλέφωνο σε ενα σταθερό και μετα μου εμφάνισε στις επαφές το όνομα του κατόχου του τηλεφώνου. Κάνει και τέτοια κόλπα;

#433   MaRNeLiOuS

MaRNeLiOuS

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2012 - 16:23

Καλησπερα σε ολους.
Εγω εχθες ανακαλυψα την εφαρμογη και ως απιστος Θωμας προσπαθησα να βρω αν πηγαινει κατι στραβα.Αυτο που ανακαλυψα με εκπληξη ειναι οτι δεν εχει τιποτα που αυτη την στιγμη θα πρεπει να φοβομαστε,αλλα κανοντας ενα τεστ,επιβεβαιωθηκε ενας φοβος μου.
Χρησιμοποιωντας το κινιτο σε airplane mode και κανοντας κληση σε κινητο,εχοντας ανοιχτο το wifi ολα κομπλε.Αλλα το κινητο που καλουσα ειχε 3g εκεινη την στιγμη ανοιχτο.Η κληση εγινε κανονικα με ηχο καμπανα και ολα καλα!Οπως και σε ολους φανταζομαι εμφανιστικε αριθμος με αποκριψη.Μου φανηκε λοιπον σαν ενα νεο VIber για ολους.
Αυτο που σκεφτηκα ομως ηταν οτι αν κανω κληση σε αριθμο χωρις 3g η wifi τι παιζει???Και αυτο εκανα!Το αποτελεσμα ηταν οτι αργησε πολυ περισσοτερο απο την προηγουμενη κληση και εμφανιστηκε ενας αριθμος 006174554107.
Οπως υποθετω πρεπει να ισχυει το εξης,κανοντας κληση προς κινιτα χωρις συνδεση στο ιντερνετ η σταθερα χρησιμοποιουν καποιου ειδους server η ενδιαμεσο σταθμο και κανουν εκτροπη κλησης για την πραγματοποιηση αυτης.Προς το παρον δειχνει free,αλλα νομιζω οτι δεν θα ειναι πολυ δυκλολο να βρουν ενα τροπο να χρεωσουν την χρηση.
Αυτα προς το παρον.Αν εχει παρατηρησει κανεις κατι παρομοιο,ασ το μοιραστει...

#434   dionisis00

dionisis00

iPH Member

• 341 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2012 - 16:35

Ισχύει ότι βγάζει τέτοιο αριθμο και προφανώς γίνεται με κάποιο διακομιστη που επικοινωνεί. Τόσα άτομα είμαστε δεν νομίζω ολοι μας να την πατησαμε :P

#435   Mamarios

Mamarios

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 22/04/2012 - 17:13

παιδια ξερει κανεις για κυπρο??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα